418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Itt le van írva elvileg a formulája is:
    wn8

Foglalást talán sehogy, védelmet meg csökkentve, amúgy damage és spot.
  • Destydeme
    Elhiszem,nem kell félreérteni..Csak most időben 134győztes csata soknak tűnik,annyi időm nincs.Most is csak 1 órát vok még.
  • Master91
    Én úgy tudtam nem vagy vak. (vagy le vagyok tiltva nálad lehet )

[url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=288915]#288915[/url]
  • Destydeme
    +1

Am mi a különbség a wn6 és wn8 között?Mit néz a wn8?
  • pointer4
    Hiszed vagy sem, simán van nekem is életem a játék mellett :)
  • Tono34
    El is hiszem, hogy ha napi szinten beszélsz vele elég is, nemhogy még szakaszozni is vele állandóan :D

Bocsi, magas labda :)
  • Destydeme
    Hi.Elhiszem,de szerencsére van életem,ha meg épp ráérek,akkor a társaimnak van élete.Így marad a solo.Benjivel durván napi szinten beszélünk,de jó ha havi 1-2 alkalommal megyünk együtt.
  • Master91
  • Destydeme
    Az jó a Borsigból 2000-->2300(1000csata),és a totálra is dob 150et,"holnap"már lila vok eszerint.
    Így akkor meg pláne tetszik,h az op tankokat nem nézi.
    A sok kis ....nak vajon mennyit eshet az érték,arany lőszerrel sem tudja kompenzálni,h nem tud játszani.
  • okosszöszi26
    ma critical hit nap van

komolyan 10-ből 6 critical hit, de még 200 pennel a 40mm-es oldalpáncélzaton is

és nebassza szét az embert az ideg
  • pointer4
    XD, legmagasabb WN8-am a Jagdpanzer E 100 al van, 3822 XDD
  • pointer4
    WR húzás csakis században, eddig 134/0/0 a rekord HAMI-val XD
  • FosTalicskaa
    Tegnap mentem párat e5-el, hosszú kihagyás után újra heavy tankban. Végre meglett az 1. patrol duty medálom is.
    Amikor meguntam a kempfestet, nagyjából a csata vége előtt 6 perccel Malinovkán, akkor elindultam fent a hegyen középen át az enemyhez, aztán sorra lőttem/lőtték ki azokat akik spotolódtak... :D

Most már komolyan nem értem R3nton kirohanásait a TD-k ellen. A másik csapat pl. ott is tele volt velük, ráadásuk én egy nagyobb lomhább, rosszabb camojú tankkal, mint egy med, pusztán kihasználva a terep adta fedezékeket (mélyedések, kisebb buckák), még így is át tudtam érni és szét lehetett rámolni mindenkit aki ott volt.

Szóval R3nton, szerintem te szimplán béna vagy, hogy nem tudod legyőzni őket a gyors agilis, nagy tűzerejű tankjaidban. Most már értem miért is kellett nerfelni a td-ket... ugyebár köztudott, hogy a játékot a nooboknak fejlesztik, szóval ez az új peccs is magáért beszél.
  • Master91
    WN6 Tiger
    WN7 Tiger
    WN8 Jpz  :3 :3 :3

Wn8 mondtam lentebb , az OP tankokat szűri (kv-1s, hellcat stb)
  • bigmano
    Igen én is úgy tudom hogy a TD-k azért sem jók a WN növelésére mert ha csak nem magadnak spottolsz akkor feleződik a damage amit kiosztasz....
  • Simulacrum
    Itt meg tudjátok nézni tankra lebontva a WN értéketeket. Nekem pl. a WN6 KV-1S-el a legnagyobb. Nagyon magas még Hellcattal és Borsiggal.
    Érdekes azonban, hogy WN8-om SCA TD-vel a legnagyobb, szóval az se szűri a kis tierű tankokat rendesen.
  • Destydeme
    Most nem értelek.1800as értékért azért már meg kell szakadni :)(sokan sok mindent adnának érte)
    Am sokszor nem spottolsz magadnak,szal a sebzésed"feleződik"wn érték szerint.De tény ezen a szinten már Unicumként kell játszani:)+10-20-50csata a 25k csatádhoz nem képes sokat tenni,szal konstans értékek kellenek sok száz csatában.

Most mondjam,h kezd újra?Attól nagyobb lesz a ...?Már írtam 1x.Tegnap vmi nőről írtál,a prv életet többre tartom a lila statnál bro.
  • JeffDunham
    Van valakinek egy meghívó kódja? Elküldené nekem pü-ben. Köszönöm.
  • stoppos
    Nagy tierben kell menni és nem árt nyerni sem. Ha nagyon szopó körök vannak, megszakadhatsz, akkor is csökkenni fog.
  • Angelus1991ster
    kecske
  • Sunsetjoy
    Hallottam olyan tdfanról, akinek T-18 tier2 td-vel több, mint 4000 csatája van, mert tetszik neki:) 1500 körüli wn7 érték.
  • Oddball29
    TD-vel ritkán kiugró szerintem, mert ritkán szpotolsz magadnak.
  • Oddball29
    Na most megnéztem a noobméteren. Azokkal a tankokkal szokott lenni a legjobb wn-akárhányam, amikkel szeretek fejest ugrani a csatába, és csak nyomulni, amíg bírom hp-val. Ezek tipikusan az olcsó 10-es legénységhúzó tankjaim, T14 meg az Excelsior, vagyis olyan tankok amik maguknak spotolnak, és általában meg is ölik a célt.
  • foxbat88fx
    egy nap ha van kedvem gamelni meg időm akkor lenyomok vagy 50 meccset
    ott azért már kellene látnom a fejlődést :)

múltkor is rhm-el meg isu-val mentem brutal köröket... meg még más tank/tier
    ennek ellenére csökkent a WN 0,4-et....
    szal nem értem :D meg kell szakadni h emelkedjen? :D
  • koole
    Ugyanez van velem is a JP2-vel. Negyedéve szinte csak 60% feletti winratem van TD-vel, de ez a nyomorult JP2 el van átkozva. Írhat az xvm akárhány % győzelmi esélyt vagy X ezer dmg-et tolhatok, borítékolva van a kudarc.
  • Destydeme
    Tuti,h sebzés kell hozzá!!!!!!Hányszor írjam le neked?:)
    Adott tankhoz(hp)kell sokat sebezni.A 8asaid pont jók erre a célra.
    +ahogy már írtam a te értéked nehezen megy felfelé(1800).+ az sem mindegy,h 5 csatával csinálsz 2000wn6-ot vagy 50csatával.Ráadásul ha mész 1 rossz kört kell a"nullához"2 jó kör.
    24500csatád van,ott kb 100csatánként érdemes leghamarabb nézegetni az értéked.Legalább,s nem "csatánként"!!!!!!!!!
  • foxbat88fx
    passz... őket kérdezd :D
    nekem azt mondták hogy szeretik a low tiert :)
    én is szeretem, de azért ennyire nem :D
    meg nem ráállni egy low tier tankra és azzal menni 5000 csatát
    2es és 3as szinten sincs több csatám mint 1000-1000 :)

stoppos:
    akkor mivel? high tier? sok sebzéssel?
  • stoppos
    Pedóval nem nagyon fogsz WN6-ot húzni. Legalábbis csakmarha lassan. Pont az volt a számítás egyik lényege az effel szemben, hogy kiessenek a pedotankozók, ha jól emlékszem.
  • bigmano
    Ha visszaolvasol pont ezt írtam hogy használni is kell tudni a tankot nem elég a gold vagy a pedotier.....
  • Oddball29
    Csak nyugodtan, Foxy ezt csinálja. De nem nagyon megy neki.
  • Simulacrum
    Srácok csak nekem lövik el minden körben JT-vel a motort? Sőt sokszor kétszer is egy csatában és nem is csak sárgára, hanem pirosra!
    Azért furcsa, mert E-75-el napi szinten játszom és ott elvétve van ilyen. Ez az egy tank ennyire gyenge motorvédelmileg?
  • Destydeme
    "Emlékszem anno,az első 5 csatát úgy mentem,h külső nézetben,aztán jöttem rá,h van sniper nézet is.....(tractor)"

Szal a full kezdők ellen megy 3k csatát?Az ilyennel megalázónak érezném magamra nézve,h gyakorlóban megküzdjünk.....
  • Destydeme
    Ja,természetesen 90%-a egyedül.
  • Destydeme
    HI Benji!

"only low tierben nyomják, (egyik srácnak 3k csata loltrakival) only 3-as platoon" Ez mire jó???????????
    Ettől nem lesz jobb...Emlékszem anno,az első 5 csatát úgy mentem,h külső nézetben,aztán jöttem rá,h van sniper nézet is.....(tractor)

Akkor azt hiszem a 989 csatám a Borsiggal teljesen vállalható stat húzásra.59% win
  • Tono34
    Tegnapi t44-es meccsedet szívesen megnézném, feltölthetnéd. :)
  • Master91
    Wn8 már valahogy úgy számol hogy a OP-1S-es köröket nem úgy számolja mint a többi Wn.

valahogy az op tankokat máshogy számolja, de nem tudom hogyan.
  • foxbat88fx
    hát azért ne hogy azt hidd, hogy olyan egyszerű pedófalván statothúzni...
    főleg 24k csata után...
    WR még megy felfele tőle ez oké, de pl. WN ment fel nekem kemény 1 pontot egy nap alatt... pedig rendesen lealáztam némely csatában a "noobokat"
    és azért "noobok" nem pedig noobok mert 10/9 csatában látni embereket 10-20-25k csatával tier 2-ben is... ritka amikor én vagyok az egyetlen "nagymenő"
    kétszer belefutottam EU-P klánba...
    only low tierben nyomják, (egyik srácnak 3k csata loltrakival) only 3-as platoon
    hát gondolhatod mennyi esélyem volt ellenük, habár nem maradtam szégyenben
    még rám is írt a gyerek csata után hogy szépet küzdöttem, nem akarok menni a klánba? :D

sztem nem maradtam szégyenben, de ez a csapat pfffffff
  • Destydeme
    Hi.Az asztalim már nem bírja az xvm-et,így nincs,cserébe van +25-50fps pályafüggő.A laptopon is a patch-ig lesz fent az xvm.
    Régebben én is bűvészkedtem a beállítással,de ugyanúgy csalódok a kék/lilában is,így úgy veszem,h mki piros(trust no 1),rgo nem kell az xvm.
  • bigmano
    Igen nekem alt nyomásnál mutatja az adott tankkal a teljesítményét,de csak irányadónak tekintem hogy mit várhatok az ellenféltől.
    Ha Foxyra gondolsz ő nem is csinál titkot a pedózásból.....
    De a minap is összefutottam egy Kaznás trióval akik T49-el golddal spammelték a Nashornomat feltételezem azért mert mást nem is hozott be csatába.....
  • Lunki88
    Ti is oda mernétek állni? :D