A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #288916 Tegnap mentem párat e5-el, hosszú kihagyás után újra heavy tankban. Végre meglett az 1. patrol duty medálom is.
Amikor meguntam a kempfestet, nagyjából a csata vége előtt 6 perccel Malinovkán, akkor elindultam fent a hegyen középen át az enemyhez, aztán sorra lőttem/lőtték ki azokat akik spotolódtak... :D
Most már komolyan nem értem R3nton kirohanásait a TD-k ellen. A másik csapat pl. ott is tele volt velük, ráadásuk én egy nagyobb lomhább, rosszabb camojú tankkal, mint egy med, pusztán kihasználva a terep adta fedezékeket (mélyedések, kisebb buckák), még így is át tudtam érni és szét lehetett rámolni mindenkit aki ott volt.
Szóval R3nton, szerintem te szimplán béna vagy, hogy nem tudod legyőzni őket a gyors agilis, nagy tűzerejű tankjaidban. Most már értem miért is kellett nerfelni a td-ket... ugyebár köztudott, hogy a játékot a nooboknak fejlesztik, szóval ez az új peccs is magáért beszél.