418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    "Zömében csak vereséget tudok vele menni akármit csinálok, hiába van sok sebzésem."

Ez már nem tőled függ,ha te mindent megteszel.
    Kitartás,meglátod a nagyágyúval már tudsz a mérleg nyelve is lenni(miattad lesz győztes a csata).
  • xotyi
    Végre egy élvezetes kör T21-el ahol nem a hajamat tépem, és már csak 10K a T71-ig

• R3nton
    noobmeter stat

Érdekes megnézni a recentet és az 1 hetes eredményeket.

STA-1-el megyek szinte kizárólag. WN-7, WN-8 szintentertva vagy növelve, effi növelve és a win rate 50% alatt, recentnél pedig 40%!!!!!!

És akkor nem csal a játék. Jobb casinóban ilyen sorozat után már asztalt borítanak...persze szerencsétlenség, meg véletlen, aha persze persze...
  • Nazarov77
    Még 25k xp kell a 128ashoz, stock tényleg sokat pattog, de az új ágyú csak az egyik problémát oldja meg.
    Másik probléma az átok :D
    Zömében csak vereséget tudok vele menni akármit csinálok, hiába van sok sebzésem.
  • R3nton
    86%-ot szerintem a legjobb játékosok se tudnak tartani, viszont tényleg nagyon jó tank! Nekem is 60 felett van a WR, ha jól emlékszem. De WR-től függetlenül is nagyon jó tank! Bár én a WR-re már nem adok sokat, a Borsiggal sztem alig lett meg az 50%-om, közben pedig mégis a játék egyik legdurvább TD-je. 10-2 meg 9-2, és hasonló állásról fordítottam meg vele csatákat. Persze általában már nem lehetett ezeket megfordítani.

STA-1 ugyanez, baromi jó tank. De a winrate még 50% sincs vele, általában 10esekhez rak és hiába végzek elsőként 10esek között is, ha kikapunk.
  • Destydeme
    Hi.A nagyágyúval egészen más lesz,gyakorlatilag nem is ua tank lesz.Anno az első csatámban maradt vele 2he,amikor meglett a nagyágyú,vmi 5k dmg lett kapásból.
    Az alap ágyú vmi 169penje tényleg gyenge,1 beforgatott kv1-et sem visz át:)Az arany meg szeretett pattanni bármiről
  • Destydeme
    Én szerettem,ha jól emlékszem 200pen volt,csak itt a sok pro sírt,h így meg úgy...A sturm emil vagy mi sem volt vészes,csak jobb sírni.....
  • Pares
    A JgP2-ben is a JgP-ből hozott 105-öst használtam, de az egyszerűen nem volt elég a T9-T10-es csatákhoz. De ezzel a 246-os pennel már ki tudok békülni...
  • Nazarov77
    Remélem a Pz Sfl is megváltás lesz a 128assal, mert most nagyon nem tetszik.
  • Pares
    Áh, végre megvan a 128-as a JgP2-re, már az első csatámban éreztem, hogy ez megváltás lesz!
  • Karelgott
    bocs, elírtam 88%
  • Karelgott
    Eddig 34 csata 84% wr :D
  • zsupeti
    Valójába faszányos kis járgány,de ezt az OP-t majd a grind végén mond.Holnap majd behajigál tier8ba,ahol ott is megállja a helyét,míg nem találkozol pár heavy és td vel.Azok már rúgnak rendesen.Az ilyen magas győztes statnak mindig meglesz a böjtje.
    Sajnos

• Greenscape
    A tavcso melle meg az alcahalot javasolnam ha "bazisvedo" tipus vagy. Ugy aztan lehet a legtavolabbi sarokbol sniperkeve az artykat vedeni.
  • PanzerWolf
    Köszi!Én is ezekre gondoltam.
  • Destydeme
    Hi.Jó kis td,de nem ennyire.Élvezd,h jól megy a "random".
    Am jó td,nekem feküdt.
  • Karelgott
    Hali. Nashorn ennyire OP lenne?
    Mai nap kezdtem vele 29/25 győzelem 86%wr.
    Igaz elég jó legényeket raktam bele.
  • Lunki88
    Mondjuk venti vagy távcső.
  • PanzerWolf
    Tigris tankra mit érdemes még tenni?Eddig van rajta szerszámosláda és töltésgyorsító.
  • vendegmunkas1
    egy tűrhető kör e5-el:)

• Simulacrum
    Életem eddigi legtöbb sebzése a WoT-ban. Vicces, hogy egy olyan tankkal érem el, amit nem is kifejezetten szeretek, de azt mindenképp el kell ismernem, hogy az ágyúja az brutálisan pontos és jó. De azt sosem fogom megszokni, hogy 1 perc után motor nélkül játszom vele mindig. Lehet ennél a tanknál megérné a két javító vitele.
    A csatáról mindent elmond, hogy a végén az ellenfél legjobbja rámírt, hogy sajnálja, hogy ezzel a teljesítménnyel vesztettem. Ez van, mindig azt mondom inkább így vesszek, mint úgy, hogy 1 perc után kikap az arty full hp-ról.
  • stoppos
    Na ezt bentről nem tudtam megnézni. Fasza. :D Meg is nézem a ripléjt, kíváncsi lettem.
  • foxbat88fx
    nah visszatértem...
    megpbálom legalább 40% fölé vinni a napi WR-t :D
  • bornofakone
    Gondoltam h tetszene neked az ötlet :)
  • Lunki88
    Ezt meg azzal magyarázná a WG hogy ők történelmileg hitelesek akarnak lenni. :D
  • R3nton
    Na ez az ötlet telejsen korrekt lenne szerintem is. 50 helyett 30-al megy, és akkor lassabban is fordulna, cserébe lesezdik szemből a weak spotokat.

Sose szoktam szemből lőni rá, viszont így már elég könnyen le lehetne fordulni egy lassabb meddel is :D

Én azonnal aláírnám :D
  • bornofakone
    Researched:
    AMX 50 Foch (155) researched. Undistributed experience spent: 290 000. Free Experience spent: 0.

Végre...:)

Alig vártam már h ne kelljen többet hozzányúlnom ehhez a tankhoz. Ez a foch messze elmarad az obj704 v a JT teljesítményéhez képest. Az egész vonalat nézve, 1 nagy csalódás volt számomra. (v legalábbis nem illik nagyon hozzám). Az egyetlen tank amivel élveztem a játékot a t5-s francia td volt. Az ág legalja talán a T8-s volt.

Fochról vélemény: kevés alfa, semmi stopping power, a frontja jó LENNE, ha nem lenne távmérő rajta, mert bőven elég lenne weakspot-nak az lfp. 1 dologban volt überelhetetlen más t9 td-kel szemben, t7-8 tankok elleni pedózásban. Agilis, gyors jószág volt, szerettem is 1-2 mapon ezt, de inkább feladtam volna minimum 20 km/h-t azért h lekapják a távmérőket v legalábbis ne lehessen sebezni általuk. Nincs sztem rosszabb annál mikor a tank alján is van weakspot + még a tetején is, ergo nem lehet eldugni, vhol mindenképp meg kellett b.szódni :)

Legalább nerf előtt megvan, mert nerf után biztos nem lettem volna hajlandó játszani vele.
  • Pares
    Ruinbergen G6-ban a ház sarkánál a halálútra nézve átlátni a törmeléken, mégis blokkolja a lövést.
  • csoszi87
    Mivel 11. hó 4-én volt 1 48%os napod így sajnos nem nyertél.
  • Pares
    Igen, ez ugyan ebbe a kategóriába tartozik, csak fordítva. Mindenesetre lenne mit javítani a térképeken...
  • lammaer
    rég nemjátszottam de kérem a t8 tankot :)
  • foxbat88fx
    jó neked....
    irigyellek, nekem mindig csak a fasz csapatok jutnak
    hiába van 8-10 killem meg több ezer sebzés, vereség vereség hátán
  • Simulacrum
    Egész hétvégén 57% körül végeztem, kb. 20 meccset menve naponta. :-)
  • foxbat88fx
    na jó mentem Spin Tires-ezni...
    leszarom már ezt a gamet komolyan mondom :D

Győz / Dönt / Csata: 6 / 0 / 19 ( 31.58% )
    ha vki kihoz egy napot 50%-ra vegyes tierben annak veszek b+ egy tier8-as prém tankot
  • Simulacrum
    Én meg pont az ellenkezőjét. Jó példa erre a prokhorovkai sínek. Simán át lehet lőni a sínpáron, sőt talán még a talpfáknál is.
  • Pares
    Elég sok térképen tapasztaltam, a felületek fölött mintha lenne még egy átlátszó réteg, ami viszont blokkolja a lövést, hiába rajzolja ki a tank körvonalait...
  • foxbat88fx
    csak hogy teljes legyen a boldogságom :)
    már csak 38% :S
  • stoppos
    Arról mindig elfelejtkezek, hogy van. :)
  • bigmano
    Miért???
    Link
  • FosTalicskaa
    Mivel battle hero lett, ezért megkapta a győzteseknek járó xp-t is...