banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Researched:
    AMX 50 Foch (155) researched. Undistributed experience spent: 290 000. Free Experience spent: 0.

Végre...:)

Alig vártam már h ne kelljen többet hozzányúlnom ehhez a tankhoz. Ez a foch messze elmarad az obj704 v a JT teljesítményéhez képest. Az egész vonalat nézve, 1 nagy csalódás volt számomra. (v legalábbis nem illik nagyon hozzám). Az egyetlen tank amivel élveztem a játékot a t5-s francia td volt. Az ág legalja talán a T8-s volt.

Fochról vélemény: kevés alfa, semmi stopping power, a frontja jó LENNE, ha nem lenne távmérő rajta, mert bőven elég lenne weakspot-nak az lfp. 1 dologban volt überelhetetlen más t9 td-kel szemben, t7-8 tankok elleni pedózásban. Agilis, gyors jószág volt, szerettem is 1-2 mapon ezt, de inkább feladtam volna minimum 20 km/h-t azért h lekapják a távmérőket v legalábbis ne lehessen sebezni általuk. Nincs sztem rosszabb annál mikor a tank alján is van weakspot + még a tetején is, ergo nem lehet eldugni, vhol mindenképp meg kellett b.szódni :)

Legalább nerf előtt megvan, mert nerf után biztos nem lettem volna hajlandó játszani vele.