418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #289991 Sehol nem írtam ezt. De az ellenkezője sem leszel ha nem adod. A Te döntésed mit teszel, de bárhogy is döntesz senki nem ítélhet el a döntésed miatt. -
stoppos #289990 Ja, mert valami iszonyat nagy balek leszel, ha valakinek odaadod az uccsó killt. -
Paradoxon61 #289989 Adjunktus, valóban igaza van, de nem azért, mert a világban is így lehet boldogulni. Lehet máshogy is, csak ez a könnyebb útja. Bár szerintem szerencsére a többség, még mindig a nehezebb, de mint erkölcsileg mint morálisan elfogadhatóbb utat válassza. Ez viszont egy játék, méghozzá nemzetközi. Olyan összetételben, ahol ha moralizálni akarsz, vagy erkölcsös akarsz lenni, csakis és kizárólag a balek szerepét szánják majd neked. Tehát külön kell választani azt ha klán, szakasz, stb játszol, vagy ha sima random játékot a gép által dobott "társakkal". Ez utóbbinál csakis és kizárólag magadra számíthatsz, senki másra. Így csakis magadra kell tekintettel lenned, mivel mások is ezt teszik. Ez esetben nem létezik olyan az 1 csatára összedobott bandában hogy közösség nevelő ereje. -
Ennyi. Én is, kivéve ha artyval van XD -
bigmano #289987 Persze van aki így ismeri ;-) -
Akármilyen a világ én akkor is át fogom adni neki az utolsó killt vagy egyebet, mert én ilyen vagyok, így érzem jól magam. -
Paradoxon61 #289985 Szerintem ennek semmi köze se a noobsághoz, se a tahósághoz. Ő ért oda elsőnek, ő lőtte ki, igaza van. Felejtsük már el ezt a csapat dolgot, mert ez pont annyira csapat, mintamennyire a játék szimulátor, azaz semennyire. Eleinte én is figyeltem erre, ma már nem is figyelem, nem érdekel. 3x kértem a 6 killt a topgunhoz, csak egy röhögő pofát rajzoltak vissza és kilőtték. Ráadásul 1x a "tisztelt csapattárs" engem durrantott ki maga mellől, hogy meglegyen neki a 6 kill miután látta, hogy az uccsó enemyhez már nem ér oda, ki fogják lőni, én meg már úgy is 1 lövés voltam csak hp-ban.
Na ezek után nem érdekel ki mit kér, nem is figyelem a chatet a játék alatt. Amit lehet behúzok én is, még akkor is ha közben bosszankodom a "kedves csapattársak" kill tolvaj módszerein. 2x annyi kill-t is tudna az ember ha nem lenne mindig körülötte legalább 2 olyan aki les és vár az uccsó lövés lehetőségére.
-
foxbat88fx #289984 tyűűű akkor mi ezt a mondást nagyon másképp ismerjük :D
"nem számít hogyan, csak a duplavé a lényeg" -
Adjunktus #289983 Tudod,az a legszomorúbb,hogy igazad van!Nem azért mert ez erkölcsileg,morálisan meg emberileg elfogadható,hanem azért mert a mostani ránkerőltetett világrendszerben így lehet boldogulni.
Átgázolni mindenen és mindenkin.Leszarni mindenkit magunk körül.Csak törtetni előre,tekintet nélkül másokra.
Az az egyetlen kill is emelt a statisztikádon legalább 0.0000001%-ot.Már megérte!Ha meg átadod neki mit nyersz?Semmit!
Az érzésen kívül,hogy ebbe a teleszart moslék világba,tettem valami jót is másokkal... -
stoppos #289982 Én sem nagyon bóklászok tier10-ben, max platonyban, ha valaki berak egyet. Viszont a gold spam amúgy hozhat vicces eredményeket is. Pénteken egy T-62a spammelt agyon golddal és nála volt az előny, mert full HP-n volt én meg alig éltem. Viszont szépen el is akad egy csomó lövése a lánctalpban, miközben én normál lövedékkel szétszedtem. -
bigmano #289981 A stílus maga az ember!
Ezért szokták mondani a bölcs emberek hogy,nem az számít hogy nyersz hanem az hogy hogyan..... -
foxbat88fx #289980 hehe köszi :)
nekem tier 5,7,8 a kedvencem, azok nagyon elvannak találva
(főleg ha tier8-at hajlandó lenne az MM nem 10esek ellen betenni)
már jó ideje nincs klánom, így csak nekem is porosodott IS-7 meg IS-4 a garázsban
IS-7 alapból egy rakás szar!!! IS-4-et szerettem, és akkor még nem volt ennyire TD döpping
nemrég mentem vele teszten HÁTHA visszaveszem mert televagyok credittel, de ááááá
egyszerűen faszság lenne
mész, jön egy TD, belevágsz 440-et te meg kapsz egy 1000est
mész tovább megint jön egy TD, megint kiosztasz 440-et és megint bekapsz egy 1000-est... kb. erre jó, TD kaja :)
mivel most 29db tier8 van a garázsomban és lassan meglesz a 30. így várom az új peccseket vagy a tankokat :D vagy a WT-t
addig meg elbohóckodok amíg kitavaszodik... -
stoppos #289979 Tudod, pont így gondolkozik a kopasz audis suttyó, amikor beparkol a mozgássérült helyre. -
A T25/2 sem kérte. Mindemellett Én is simán meghagytam volna neki, főleg ha élőben közvetítem a csatát :) Így sokan a nemtetszésüket fejezik ki, mert tényleg trahóság volt, ellenkező esetben pedig vállveregetés lenne és senki nem mondaná azt, hogy mekkora noob, hogy Ő ért oda először és mégsem lőtte ki. -
virkir #289977 Az a baj, hogy nem érted.
Remélem az életben kicsit más a mentalitásod. -
Simulacrum #289976 Én a másik oldalról közelítem meg ezt a kérdést. Soha nem kértem és nem is fogom az ilyen killeket, se a hatodikat, se a nyolcadikat, se stb. Ha én érek oda előbb megpróbálom behúzni, de kérni sosem kérem, hogy adják meg nekem. Talán ha a tizenötödikről lenne szó, azt azért kérném. :-) -
Simulacrum #289975 Amiben nagyon egyetértek veled, hogy csak tier8-ig játszol. Van pár 9-es tankom, egyszerűen azért mert nagyon jók, de maga a játékélmény talán T8 tankkal a legjobb. T10-el nem szeretek játszani. Egylövéseznek az artyk, mindenki golddal lő, semmi élvezet nincs benne. 3 tízes tankom van, csak azért nem adom el őket, mert 10-es tankot elvből nem adunk el, de nem nagyon megyek velük. -
KamionosBarat #289974 Elképzelek egy jelenetet, ahogy a mennyek kapujánál várakozok, miközben Szent Péter óvatos mozdulatokkal felteszi olvasószemüvegét, majd átlapozza a rólam szóló feljegyzéseket. Hirtelen szeme kikerekedik a döbbenettől és arcán az erek megduzzadnak a dühtől. Közelebb lépek, hogy egy pillantást vethessek a kezében tartott lapokra. Arcom elsápad, meghőkölök e sor láttán:
"A randomra hivatkozva nem engedte át az utolsó tank kilövésének lehetőségét egy T25/2-nek, amikor az már 9 fragnél járt."
Égszakadás, földindulás és bűnöm súlya lehúz mélyre, a pokolba. Hosszú sor kígyózik előttem, amely AFK játékosokból és teamkiller csőcselék hadából áll. Egész testemmel beleborzongok, ahogy a pokol tornácán meglátom a feliratot:
"World of tanks - Több, mint egy játék" -
madmanic #289973 megint sok az event, vonzza a zőcccségeket.. -
bigmano #289972 Tegnap megkaptam az eddigi legnagyobb sértésemet a WOT-ban!
Le "armor nOOboztak" KV5-tel
na ez milyen?
-
Fefe82 #289971 Fox,a WR már félelmetes az életedbe mi ? :) nehogy a ruszkik kidobjanak egy WINRATE névre keresztelt vodkát mert az erős alkohol/wr problémát azzal akarod felturbózni!Mi lesz velünk nélküled Samanta???
:XD -
foxbat88fx #289970 grat :D akkor jövök neked egy lőwével :D -
stoppos #289969 Én szoktam, ált csak egy nap tudok játszani egy héten. Mármint többet, mint két kört. De régebben sem vettem észre ilyen összefüggéseket. Sem a prém lejártakor, sem a tank végén. Volt ilyen is, olyan is. -
Így van, pont hogy nyerni kéne, hogy előfizessen az ember. -
Ha tényleg valami összeesküvés lenne a háttérben, akkor jó nagy faszság. Pont fordítva kellene lennie, vagyis prém lejárata előtt jól megszórni az embert xp-vel, hogy több kedve legyen újra aranyat venni. Azzal hogy prém lejárata előtt megszivatják az embert, csak azt érnék el, hogy a maradék kedvét is elvegyék az újabb befizetéstől. -
Angelus1991ster #289966 Eventek miatt lett ennyi. Lehet , hogy a "kollega" hozzászólásából azt következetetem , hogy nem tud játszani a wottal, nem tudja, hogy tier8-9-10 alatt is vannak tankok.
Desmodromic | tegnap 21:30 | privát | válasz | #289922
Csajodmunkádéleted? :) -
Az nem szokott lenni. Általában 30 napos. Most járt le a 60 napos ami a repülősből lett + valamennyi az eventekből, de az utolsó hét az egészen botrányosra sikeredett. 600-as wn6-os emberkének már örültem a csapatban.
Időnként meglepő dolgokat képesek okozni a kis vörösök (csak ritkán).
-
stoppos #289964 Egy napos prémet ne vegyél akkor.
-
Nem lehet, hogy a prém fiók mostanában jár le? Amikor volt prém fiókom és lejáróban volt, akkor az utolsó napokon stabilan vesztes szériák voltak.
(Ez csak saját észrevétel, semmi tudományos). -
haflac #289962 Napok óta csak is és kizárólag idióta retardált barmok közé sorol a MM.Ilyen random nincs a világon.68 csata 1 hét alatt,42%wr,amiket nyertem ott mindig top 3 sebző voltam.Még 50%-ot sem tudok elérni,mert 2. percben 1-6 az állás,és minden 2. csata ilyen.Nincs még egy ilyen szar játékos állománnyal rendelkező játék mint ez a Wot.2-3-szor berak noobok közé,na de 1 héten keresztül az már sok.Na erre adjon nekem valaki racionális választ. -
Bennem is már régóta érlelődik a gondolat, hogy tutira van olyan hack, aminek segítségével tudod, hogy becéloztak/éppen lőnek rád arty-val. Rengetegszer tapasztaltam arty-val játszva, hogy miután megjelöltem (T) a célt, abban a pillanatban kezdett el mozogni (előtte semmi). Ebből kifolyólag nem jelölgetek semmit az utóbbi időben, ugyanakkor az is érdekes, hogy rengeteg csákó abban a pillanatban hogy elindul a lövedékem, akkor áll 5 méterrel arrébb, másodpercre pontosan. Lehet mondani, hogy véletlen, de ahhoz túl sokszor fordul elő, hogy az legyen... -
stoppos #289960 Star Wargaming? -
Láttam élőben. Háááááááát igaza van a többieknek. Én akkor is megadtam volna neki a Pool-t ha be kell áldoznom magam. Szerintem élete csatája volt a kis csókának.
-
virkir #289958 Bakker... jössz egy kávéval meg egy fél ablaktisztítóval a monitorpucolás miatt :D
Ezt ha lehetne, rendszeresíthetnéd. -
virkir #289957 Kapsz egy virtuális vállveregetést ezért.
Hátha még jobban érzed magad tőle bazmeg. -
Simulacrum #289956 Vélemény róla úgy összességében? Gondolkodtam a japán ág elkezdésén. Nekem mindenképpen ez a tank lenne a cél, a 9-es és 10-es nem érdekel. Megéri miatta a Csiri szenvedés?
Még az orosz hátsó tornyos 8-ast néztem ki mellé. -
darkwraith #289955 erre valaki?
"Lenne egy kérdésem.
A havi küldetés 5-öt tegnap megcsináltam, ki is pipálta ott is meg a havi küldetés 6-nál is , hogy OK. Mára meg olyan, mintha 1x sem csináltam volna meg. Nálatok hogy jelentkezik? Aki esetleg megcsinálta
thx" -
Nem lenne rossz bar SS blogjaban van egy cikk arrol hogy a WG milyen nagy ivben sz@rik a botok szuresere. Csak 25 Ajro: link!
-
-
R3nton #289952 Előbb utóbb az lesz az eredménye, hogy mindenféle mod tiltva lesz és kész.