A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #289985 Szerintem ennek semmi köze se a noobsághoz, se a tahósághoz. Ő ért oda elsőnek, ő lőtte ki, igaza van. Felejtsük már el ezt a csapat dolgot, mert ez pont annyira csapat, mintamennyire a játék szimulátor, azaz semennyire. Eleinte én is figyeltem erre, ma már nem is figyelem, nem érdekel. 3x kértem a 6 killt a topgunhoz, csak egy röhögő pofát rajzoltak vissza és kilőtték. Ráadásul 1x a "tisztelt csapattárs" engem durrantott ki maga mellől, hogy meglegyen neki a 6 kill miután látta, hogy az uccsó enemyhez már nem ér oda, ki fogják lőni, én meg már úgy is 1 lövés voltam csak hp-ban.
Na ezek után nem érdekel ki mit kér, nem is figyelem a chatet a játék alatt. Amit lehet behúzok én is, még akkor is ha közben bosszankodom a "kedves csapattársak" kill tolvaj módszerein. 2x annyi kill-t is tudna az ember ha nem lenne mindig körülötte legalább 2 olyan aki les és vár az uccsó lövés lehetőségére.