418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #290232 Akkor jól sejtettem. Igen, ez olyan, mint hogy "senki ne menjen el szavazni, és akkor majd jól megbukik az összes, büdös korrupt párt", meg a "vegyen mindenki hibrid autót, és mentsük meg a világot". Jól hangzik, csak soha az életben nem fog összejönni. Határozott többség a játékban? Nézd meg a játékosállományt. A játékosállomány zöme - mondjuk ki nyíltan - hülye. Teljesítménymérők szerint a playerek körülbelül 10%-a számít jó játékosnak, azaz kicsit sarkítva kijelenthető, hogy ezek azok, akik használják a fejüket. Mivel azért ehhez a játékhoz nem kell agysebésznek lenni, csak nem tök hülyének. A többi 90% meg boldogan lövi a madarakat. Az emberek hülyék, lássuk be, és soha nem az okosak voltak többségben. A hülyéket pedig soha az életben nem fogod fellázítani a WG ellen, mert ők most is baromi elégedettek a játékkal, élvezik, és azt se tudják mi az a bot. Sokuk bot-szinten is játszik. Reménykedni max a konkurencia megjelenésével jövő fenyegetésben lehet, hátha attól majd összeszedi kicsit magát a WG, de azért erre sem vennék mérget. -
Lack #290231 Egy ilyen csata nálam már nagy teljesítmény.
-
Kancsalborz #290230 Azért írtam hogy másképpen forog az agyunk, mert igen, sarkítva ahogyan írod: A játékosmorálnak köszönhető hogy a WG olyan amilyen... Nem teljes egészében, de nagyrészt. Nem , nem kellene hogy a játékosok csináljanak "bot-ölőt", de mondjuk azt sem kellene, hogy: a "WG nem tiltja, tehát csalok, én, én, mindíg csak én, más játékélményére szarok, nerfeljék ami nekem nem tetszik, és bot-ozok, mert nincs kedvem grindelni, stb, stb, és nem érdekel hogy más meg nem élvezi a játékot ezért..."
Még egyszer írom : kb százharmincezer bot... az emberek jó része szarik másra, csak hogy neki jó legyen. A WG meg megadja nekik, mert nincs egy határozott többség, aki azt mondja ezért, hogy: "elmentek ti a picsába"
Ez sem erkölcsös, de a többségnek így is jó.
Nekem a reakciókból, ill. azok hiányából ez jött le. -
stork13 #290229 Nos én úgy látom, hogy a 2,5k dmg áll szemben 4k-val. Így nem érdemelte meg.
A Gyurtás hasonlat nem jó mert azt a meccset nem úszták le, míg itt ezt lejátszották és nem voltak barátok (persze értem a fairplay-es példát, de lásd lejjebb). Ám ennél a példánál maradva azt a kill-t/győzelmet még most is felajánlhatná a T25/2-nek és tök jó fej lenne. :)
Ebben a játékban ha egyedül játszol akkor ne várd el azt amit felsoroltál, mert 99%-ban nem létezik (és nem csak ebben a játékban). Team-ben vagy CW-n már igen, de ott ugye te választasz társaságot. Ennyi csatával a hátad mögött te sem lehetsz ilyen naiv... :D
Persze beleképzelheted, aztán meg kicsit savanyú a szőlő ha nem úgy lesz.
Szerintem egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a másikat a maga igazáról, de legalább kellemeset beszélgettünk és láthattuk az antiszakeszklub kibontakozását is.
Akinek nem inge... :D
Kéretlen prókátor balra el.
-
Pares #290228 Lassan túltesznek a botok a játékosok háromnegyedén, aztán bejelenti a WG, hogy ez a PVE játékmód titkos béta-tesztje volt... -
Ez tényleg olyan, mint amikor valami ribi kiírja FB-re, hogy szar napom van/jajezjajaz. Aztán valamelyik empatikus ismerőse megkérdi, mi a baj?
Erre a válasz: semmi. vagy leírva, vagy tényleg semmi.
Nem mindenki azonos beállítottságú, világnézetű és konspiráló. Nem mindenki veszi le 2 odadobott mondatból, ki mire gondol.
Most tényleg leszakadna a kezed, ha beírnád, hogy te erre, meg arra gondoltál? És hogy mennyire csalódtál az idejárókban- amikor tágranyitott könyv nem volt tisztább az idejárók véleményével/hozzáállásával kapcsolatban? -
foxbat88fx #290226 na ez a szánalmas....
tegnap tegnap előtt a belem kidolgoztam és 47 és 44%-os napok lettek
ma lófaszt nem csináltam mivel tök mindegy mit csinalok csak lose
erre: Győz / Dönt / Csata: 24 / 1 / 44 ( 54.55% )
és még 1000 WN-t sem értem el ma :D -
yossarianHUN #290225 Elképzeléseim vannak, de nagyban megkönnyítené a dolgot, ha megfogalmaznád. -
Kancsalborz #290224 Nem akartalak megsérteni...:) Szarkazmus nélkül írtam, de ha visszaolvasod amit eddig mondtam, és abból nem jön le hogy mit akartam, akkor maradjunk annyiban, hogy másként forog az agyunk...:) -
yossarianHUN #290223 Bizony, fárasztó dolog is leereszkedni a földi halandók közé, és 5 sorban normálisan leírni, mi is a bajunk a világgal:) -
Kancsalborz #290222 Ha tényleg nem érted hova akarok kilyukadni, akkor kár erről beszélnünk...
:) -
Greenscape #290221 Ugy latszik MrScheff kicsit magaba szallt mert nagyon csendben van. -
yossarianHUN #290220 De most nem értem mire akarsz kilyukadni, a játékosközönség hibája, hogy ez a helyzet? A játékosközönség gyártson bot-ölő programot, vagy ezt most hogy? Nem nagyon tudom visszafejteni a játékosmorált a WG töketlenségére. -
Nihili #290219 Minden felkapott online játékban vannak csalók, botok stb. miből gondoltad, hogy ez alól a wot kivétel lesz? -
Kancsalborz #290218 Akkor most utoljára írom le : Én nem a WG - n lepődtem meg, és az össze eddigi hozzászólásom valami másról szólt...
Lásd : #290205 hozzászólásom.... XD... Sajnos megint ide illik.... -
Pares #290217 No comment.
-
darkwraith #290216 zsocskos midók! -
yossarianHUN #290215 Tudod, mi már annyi mindent láttunk az évek során:D Legtöbbünk már semmin se lepődik meg a WG-től. -
Kancsalborz #290214 És csak kérnem kellett, és zsidózni is elkezdtek...XD
Tényleg kár tépni a számat... -
Kancsalborz #290213 Hát igen...XD
Mondjuk egy már megírt petíciót, hogy : "Addig nem játszunk a játékkal, amíg a bot-okat el nem takarítottátok" , és már húszezren aláírták...XD
Viccet félretéve, azért ekkora érdektelenségre nem számítottam...
Tényleg naív vagyok. XD... -
600ember az most több milliós játékos állományban 0, most nyilván túlzok vannak cheaterek meg lesznek is nem lehet ellenük semmit tenni
most ez a dlc rendszer igen undorító de milyen okos volt aki kitalálta
húzzok le a hülyegyereket 5x mert úgy is kifizeti nagy zs*dók tudják miből kell hasznot húzni
de megfigyelted ez a dlc csak nekünk magyaroknak fáj hogy lehúzás meg drága
hülye amcsi gyerek kifizeti uzsonnapénzből röhögve és örül hogy rózsaszín disznómintás akval lőheti a fejeseket és vigyorogva éri el a lvl100at
visszatérve wot botra leírták hogy nincs aktív folyamatosan botszűrű program csak azokat ellenörzik akiket reportolnak többször és arra rakják rá az ellenőrző cumót
amugy simán tier6-7ig 5játékból 1ben mindig van egy 200effes ultra piros (lassan fekete) játékos aki botzik ide oda megy fordul össze vissza vicc
nincs mit mást tenni report aztán mész következő csatába és imátkozol hogy ne te kapd meg
vicc az mikor top tank fullad vízbe az első 30secben, nesze neked bot XD
mindig van hová lentebb adni -
yossarianHUN #290211 És mit vártál, hogy mit találsz?:) -
Kancsalborz #290210 Álnaív vagy sem, viszonylag ritkán járok ide, és most hogy ezeket a cikkeket végigolvasva idejöttem, résztvenni a "felháborodott" játékosok vitájában, és elolvasni más véleményét az egyik legjelentősebb a játékkal foglalkozó magyar fórumára, a következőket találom : 2 - 3 hozzászólás, és "köcsög WG"
Ez kissé lehangolt. Ettől pesze lehet hogy tényleg naiv vagyok... -
sayiid #290209 bf4-be az első héten 600embert perma bannoltak aim-al. Ott azért működött a rendszer. Főleg hogy 2 anti cheat ment egyszerre. -
yossarianHUN #290208 Nem is játszom a BF4-gyel, sőt, egyik új FPS-sel sem. Hányingerem van az összestől, mióta divat lett ez a 10 ropi a játék, további 10 ropi a 3 DLC, hogy ne csak 4 pályán játszhass, majd még 5 ropi a két új "missön pekk". De azért lehetőleg a "limited edísönt" vedd meg, mert akkor kapsz 5 exkluzív fegyvert, meg rózsaszín klottgatyát a karakteredre. Undorítóan pofátlan az egész. -
lexlutor #290207 ez meglehetosen alnaiv felismeres. eleg egy napot vegigolvasni itt a forumon, h lasd milyen a jatekos-moral... -
nah mert a pl a bf4be aztán micsoda anticheat rendszer van
megveszed fizetős botot semmi nem szűri, adminok bannolnak max szerverről, mész a következőre uha, sőt ha reportolnak akkor sem kapsz permát csak egy statresetet
most akkor ez mi ha nem szánalmas? -
Kancsalborz #290205 Ez az. És most kezdjen el mindenki ütemesen "kurvaWG"-zni...
Az hogy ez a cég ilyen üzletpolitikával megél, és hogy a játékban ilyen dolgokat eltűr, az nem a vele játszó közösség morálját mutatja, ááááá neeem, megint azok a "kurva kapitalisták" a hibásak, azé' lopunk, meg csalunk...
Kezdjen el valaki még zsidózni is, és az örömöm teljes lesz...
LOL az összes reagálás a témában.... -
Megmondom őszintén eddig sosem értettem mikor olyan játékosra írták a chaten hogy bot aki pedig "játszott". Eddig én abban a tévhitben éltem hogy akik botolnak azoknak csak egy helyben ücsörög a tankjuk egész meccs alatt, de hogy már ilyen fejlett kis programok vannak hát eszem megáll... Tényleg kiábrándító hogy nyugodtan reklámozhatják is magukat mert semmit nem tesz ellenük a WG.
Nézzétek meg ezt a videót pl. tökéletes példa rá:
-
lexlutor #290203 ne haragudj de serb es baratinal erkolcsileg felelos hozzaallast varsz meg ennyi ido utan is?
a sok hazudozas, csalas utan, bunko, taho, lekezo, orosz nacionalizmusta pofadba nyomo attitud mellett?
nem hittem volna h valaha ilyet mondok, de ezek tenyleg nem europaiak meg hozzank kepest sem!
-
stoppos #290202 Ez egy bot. Pénzért. Aztán játszik helyetted. -
yossarianHUN #290201 Bezony, de ő ki is fejtette, hogy semmi baj nincs azzal amit csinálnak:D Vagyis van baj, de más is csinálja, szóval mégsincs. Úgyhogy én most kimegyek, megölök pár kutyakölyköt, más is csinálja, szóval tök oké
-
(Undorító) kapitalista cég a WG, ebben igaza volt Tom-nak, de ez már a legeslegalja. -
lexlutor #290199 nyitott betaval kezdtem, 27k meccset toltam le, de eljutottam oda, h az elmult egy honapban, mentem osszesen 20 meccset talan.. jatszhatatlan. sajnalom a jatekot, mert nagyon szerettem, de a wg hozzaalasat mar olyan mertekben felhaborito es kiabarndito zsamomra, h elirtam a jatekot. neha belepek, van vagy 50 tankom, es hanyok barmelyikre rakattintani.
lehet kopkodni, de en varom wt-t. az tiszta lap lesz megint. a wot hulla , de ahoyg et is irtad, aki ismeri, tudja miert. -
yossarianHUN #290198 Olcsóbb bizony, mivel a cheatszűrés bevételt nem hoz. Van még aki elhiszi, hogy a WG bármi olyat megcsinál, ami nem hoz neki hasznot? -
Kancsalborz #290197 Fingotok sincs, hogy miről beszélek. Kár is volt beírnom. További jó játékot. -
lexlutor #290196 talan egy eve volt tema ezek az apro csalasok. ha jol remlik vmi warpack neven ment egy tucat ilyen kedvesseg. akkor hirtelen lelkesek lettek, h csak audital modok mehetnek majd, meg sajat cheatszuro lesz, stb.stb.. vartak 3 honapot h eluljon, aztan szokas szerint nagy semmi. igy biztos olcsobb. -
Kancsalborz #290195 Most nem kötekedni akarok, de ez számodra is pusztán egy "technikai" kérdés ???
-
R3nton #290194 *és-->él -
R3nton #290193 Igaz. Nem tudom miért fájna az a WG-nek, hogy az első 3 a vesztesből megkapja a normáli XP mennyiséget, míg azutolsó 3 nem kap semmita győztesből se.
Ja igen boccs tudom. Nem a jó játékosokból és a WG.