banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stork13
    Nos én úgy látom, hogy a 2,5k dmg áll szemben 4k-val. Így nem érdemelte meg.

A Gyurtás hasonlat nem jó mert azt a meccset nem úszták le, míg itt ezt lejátszották és nem voltak barátok (persze értem a fairplay-es példát, de lásd lejjebb). Ám ennél a példánál maradva azt a kill-t/győzelmet még most is felajánlhatná a T25/2-nek és tök jó fej lenne. :)

Ebben a játékban ha egyedül játszol akkor ne várd el azt amit felsoroltál, mert 99%-ban nem létezik (és nem csak ebben a játékban). Team-ben vagy CW-n már igen, de ott ugye te választasz társaságot. Ennyi csatával a hátad mögött te sem lehetsz ilyen naiv... :D

Persze beleképzelheted, aztán meg kicsit savanyú a szőlő ha nem úgy lesz.

Szerintem egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a másikat a maga igazáról, de legalább kellemeset beszélgettünk és láthattuk az antiszakeszklub kibontakozását is.
    Akinek nem inge... :D

Kéretlen prókátor balra el.