A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #290230 Azért írtam hogy másképpen forog az agyunk, mert igen, sarkítva ahogyan írod: A játékosmorálnak köszönhető hogy a WG olyan amilyen... Nem teljes egészében, de nagyrészt. Nem , nem kellene hogy a játékosok csináljanak "bot-ölőt", de mondjuk azt sem kellene, hogy: a "WG nem tiltja, tehát csalok, én, én, mindíg csak én, más játékélményére szarok, nerfeljék ami nekem nem tetszik, és bot-ozok, mert nincs kedvem grindelni, stb, stb, és nem érdekel hogy más meg nem élvezi a játékot ezért..."
Még egyszer írom : kb százharmincezer bot... az emberek jó része szarik másra, csak hogy neki jó legyen. A WG meg megadja nekik, mert nincs egy határozott többség, aki azt mondja ezért, hogy: "elmentek ti a picsába"
Ez sem erkölcsös, de a többségnek így is jó.
Nekem a reakciókból, ill. azok hiányából ez jött le.