418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tepi1 #290392
-
stoppos #290391 Gratula. 
-
FosTalicskaa #290390 Szerintem nem neked szántam. :) -
Toweliee #290389 Szerintem mi másról beszéltünk. -
Angelus1991ster #290388 Bocs de ezt nem értem. -
bigmano #290387 Nagy gratula szép munka 

-
Gratulálok! Ezek szerint Scheff nem volt a csapatodban.
(sorry kihagyhatatlan volt)
-
Angelus1991ster #290385 Köszönöm. Mert az első pool medálos csatából csinálok videót.
Győzelem!
Csata: Murovanka 2014.02.06. 14:53:11
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 3 064 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 35 437
Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Naydin Medál, Pool medál
( idegsegg voltam a csata alatt) -
Ammo rack, simán .. :) -
stoppos #290383 Hát magadnak csak ha felveszed frapsszal, vagy hasonlóval. -
Frapsel felveszed majd format factoryval konvertálod -
Angelus1991ster #290381 Hol lehet replayt videóra átalakítani? -
FosTalicskaa #290380 Ez beteg. :D -
sayiid #290379 -
Nihili #290378 Ebből nem feltétlen követezik, hogy ők maguk készítik a botokot, csalásokat. Egész egyszerűen szemet hunynak felette a profitért cserébe. De majd az idő eldönti, hogy ténylegesen lépnek-e valamit vagy marad a jelenlegi helzet. De egyébként ez egyáltalán nem egyedi eset, hasonló jelenség más online játékoknál is megfigyelhető. -
stoppos #290377 AI-t kell fejlesztenem... -
12usd a pack/hó x 130k user x12=??szerinted nincsenek benne?? -
Oddball29 #290375 Diablo II-ben ugyanez ment az itemshop/botbiznisszel. -
Ez azért már szerintem erős:) -
suba53 #290373 Igen, ezen én is filóztam, hogy ez mit jelenthet.
Arra nem is merek gondolni, hogy ez egy mellékkeresete a játék programozóinak.
Bár a keleti blokk morálját ismerve......... -
stoppos #290372 Lehet én vagyok a smucig, de ilyen mennyiségben aranyat durrogtatni, mint mostanában látom, háááát... Néha ellő az ember egyet kettőt, mert épp szükséges, de olyanokat látok néha, hogy jojózik a szemem. T-62-ben full golddal spammel. Mi az istenre nem elég a 268-as pen? Beforgatott 300 méterre lévő E100 ellen még talán meg is értem, bár ott meg azt nem értem arra minek lövöld? A másik eset nemrégről, a T20-at lövöldözte szemből egy nyolcas heavy arannyal. Minek? Azt a fing nem viszi csak át. Nem értem én ezt Tibor... :) -
Azon valaki elmeditált,hogy a Warpack miért csak prémfiókkal működik??Ez ugye nem a kecske és a káposzta esete? -
FosTalicskaa #290370 Nem olyan rég újra elkezdtem e5-el játszani és meglepett amit tapasztaltam. Lövegpajzson keresztül lőnek szét a sistergős majmok. Tegnap pl. 5x lett piros egy csatában az ágyúm és ebből 3 sebzett is. De a többi csata is hasonlóan érdekes volt, bár azokban legalább az ágyú nem rongálódott meg...
De ahogy elnézem azért van előnyös része is a gold spamnak. Most már ahogy észrevettem, a userek nagyrésze már arra sem veszi a fáradtságot, hogy kupolán kereztül lőjjön ki. Már csak szemből megküldik a tornyot aztán vagy átlövik vagy sem. Így legalább az eddigi 100%-os dmg ratiojuk lement ilyen 50%-ra. Azért csak jobb úgy hull downozni, hogy néha azért pattannak is a toronyról. :) -
lammaer #290369 Replay van é? -
Itt a lehetőség, csak lobbizni kellene az ügy érdekében a WG-nél :D
Ez csak vicc, nehogy valaki félreértse! :) -
foxbat88fx #290367 hétvégén vmikor a délutáni - kora esti vagy akár esti órákban kellene összehozni egy SG csapatot...
kellene a 25 kill-es misszió a 7 nap prém miatt
hétvégén úgy is sok balfasz fogja nyomni, ha összeállunk mi jó játékosok akkor tuti lesz alázás :) -
foxbat88fx #290366 NA AZ BASZNA BE HA NEM EBBŐL JÖNNE!!!!!
fel is akasztanám magam :D -
madmanic #290365 Kérdés:
Saját t32 küzd IS3 ellen. ( összeütköztek szemből, és kitartóan puffogtatják egymás lövegpajzsát )
Oldalról rájuk látok, becélzom az IS3 at el is találom az első görgőnél, -300 hp SÁRGA a felirat, tehát biztosan az ellent találtam el.
A mókus bemondja, hogy "That was close".
A csata végeredményénél pedig kapom a büntetést csapattársnak okozott sérülés miatt..
Láttatok már ilyet? -
15 meccs után kijelenteni gáz. wn szerint küzdöttél, harcoltál, csak szar volt a leosztás. Várj vele...
ISU-152-vel 13-14 vesztett csatával indult zsinórban (győzelem nélkül) a karrierje, és nem egy nap, egy huzamban, hanem 3-4 napig egy win se jött vele össze. Azóta meg már az obj704 is félig fullos... -
Ha közvetlenül belőle jön, akkor 80-85k maximum szerintem. Hasonló tiereknél annyi kell a kifejlesztéshez. -
AMX M4 pedig jó kis tank, maradj mindig kellő távolságban, soha ne akarj az első vonalban lenni vele. -
Tegnap lett meg nekem is. Duplázóval 4300 XP, 7 kill, 3100 damage, 1800 spot damage. És neked most ennyire beadta? Elég vicces.
-
suba53 #290360 Itt lenne a felelőssége a játék gazdáinak, hogy ezt tisztába tegyék.
Sajnos ennek a szándéka, hogy úgy mondjam nem meggyőző. :-) -
TomDantes #290359 Engem nem kell meggyőzni, sőt én semmilyen mod-t nem használok, se xvm se semmi. De vannak akik szerint igenis helyes, nekik segítséget használni. -
suba53 #290358 Azért az eléggé pontosan behatárolható, hogy mik azok a "segítségek" amikkel komoly jogtalan előny szerezhető. Főleg úgy, hogy az Esport-ban ez nem mai keletű probléma, és nagyon sok szervezet pontosan tudja ezeket definiálni.
Az egyéb csicsák, amik sokaknak a szívét melengetik, a színezések statisztikák, minimap módosítások, amik többsége csak segédinformáció, azok elférnek, és nem adnak olyan előnyt, mint egy álca hack, egy wallhack, egy aimbot, stb. -
foxbat88fx #290357 ezt se gondoltam volna soha!!!!
pláne nem tier X-ek ellen!!!
vajon mennyi exp kellhet a RU251-re?
már van rajta 75k
-
suba53 #290356 Nem azt mondtam, hogy minden panasz mögött ez áll, de a lehetőség sajnos benne van a pakliban. És ez baj.
Főleg a WarPack-ot, és hasonló MOD-okat használók nagy számát tekintve. -
suba53 #290355 Ez pozitívum.
Van olyan oldal, kvázi egy szégyenfal, ahol megnézhető hogy kit miért mennyi időre tiltottak?
Ez egy komoly visszatartó erő lehetne. Pláne ha egy klán felvételi kérelmet nem lehetne aktivizálni a tiltás miatt.
Azt nem is merem remélni, hogy a tiltottak egy ideig ne vásárolhassanak cuccokat. :-) -
stoppos #290354 Volt ilyen itt is pár hete. Lelőtték az accját bot használatért, miközben ő váltig állította, hogy életében nem használt botot. Csak szegény "bázisvédő" tipus volt, aztán a manuál csekknél az botnak tűnt.
Van bot keresés, de az max feljelentés után, kézzel történik, nem automatizálva. Amúgy feljelenteni és feljelenteni. Csak az a baj, hogy ha a bot hátul tanyázik, azt én már általában nem látom. Aki meg látja, az vagy maga is bot, vagy azt sem tudja melyik a tank eleje. -
TomDantes #290353 Igaz, de nézzük mit lehet tenni.
-Nem engednek hozzáférést, nem lehet mod-okat használni, a játékosok tiltakoznak mert igenis lehessen.
-Engedik: ez van ami most.
-Na most ha már engedték. legyenek bizonyos mod-ok, tiltottak. Aha, de melyikek? Akármelyiket tiltják be, lesz olyan játékos, aki szerint az nem csalás, és ne tiltsák be. (még ha egy gombnyomásra bárkit ki lőhetne, biztos lenne olyan aki szerint ez se csalás) volt régebben is szó sok mod-ról, ami egyesek szerint belefér, mások szerint meg nem. Nehéz igazságot tenni.
-Vagy: szarnak bele az egészbe, mert lehetséges sokan akik mod-okat -vagy akár csalást használnak fizetnek is, vagy a fene tudja, de egyszerűbb nem foglalkozni addig a dologgal, amíg elég nagy tömegű játékost nem zavar.