A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #290370 Nem olyan rég újra elkezdtem e5-el játszani és meglepett amit tapasztaltam. Lövegpajzson keresztül lőnek szét a sistergős majmok. Tegnap pl. 5x lett piros egy csatában az ágyúm és ebből 3 sebzett is. De a többi csata is hasonlóan érdekes volt, bár azokban legalább az ágyú nem rongálódott meg...
De ahogy elnézem azért van előnyös része is a gold spamnak. Most már ahogy észrevettem, a userek nagyrésze már arra sem veszi a fáradtságot, hogy kupolán kereztül lőjjön ki. Már csak szemből megküldik a tornyot aztán vagy átlövik vagy sem. Így legalább az eddigi 100%-os dmg ratiojuk lement ilyen 50%-ra. Azért csak jobb úgy hull downozni, hogy néha azért pattannak is a toronyról. :)