418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Nem nem :)) bár minden hasznos tanácsot szívesen fogadok!
  • csoszi87

• AlucardHuN
    A neve 20, Budapest20 xD
  • Ry0K3N
  • Nazarov77
    de szeretem az ilyen vereségeket...

Defeat
    Battle: El Halluf 2014.02.08. 8:30:31
    Vehicle: Pz.Kpfw. IV
    Experience received: 1 309
    Credits received: 48 366
    Battle achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Nehogy már ezt háromszorozza meg -.-
  • lammaer
    Ő volt Budapest8? :)
  • PanzerWolf
    Felrakom ezt a skint és nem mutatja a játék.Ötlet?
    http://www.gamemodding.net/en/world-of-tanks/wot-skins/5134-jagdpziv-12.html
  • JeffDunham
    A tegnap éjszakai beszélgetéshez csak ennyit tennék hozzá:

• Gottfried
    Te érted amit írsz? Mert fogalmazni és rendesen írni azt nem tudsz.A 8 éves öcséd talán egy évvel lehet nálad fiatalabb.Ha nem így van akkor nagyon visszamaradtál a fejlődésben,jó lenne ha a fórumozás helyett írni tanulnál.Barátom te hülye vagy.Így egyszerűen...
  • sayiid
    Szerintem annyit nem fogok játszani azzal a tankkal. Tényleg fun, hogy még 6. ként is 300-kat aprítasz tier8-ban (HE) de annyit azért nem fogok vele játszani szerintem. Maximum ha csak nem összejön a néhai be-be lépegetésből. Most kifejlesztettem az arty-t a kv2 ből de teljesen másvilág mint amit a teszt szervereken tapasztaltam.
  • Jakuza1
    Te mar csak tudod, mikor a 8 eves ocsem is lelott multkor egy 2 tierrel kisebb tankban.
    Inkabb ne akard osztani az eszt amibol lathatoan nem aldott meg teged a jo isten. :P
  • Jakuza1
    Tehat akkor most ezzert sirsogalsz egy kicsit nekem ? Kuldok pzstm nmert latom a tied elfogyott a testnedvek felfogasaban. Tudom ahogy nem sertettelek meg, pont ezert rinyalsz nekem, pedig kutyat nem erdekel.
  • Gottfried
    A végén még összehaverkodunk itt. :D
    A 60% wr meg irreális randomban,egyedül.Addig szerencséd volt vele,aztán nem volt.Ennyi.Semmi összeesküvés.A KV2 nem az a tank amivel egyedül is nagyokat lehet alkotni.Nagyon fun a troll gunnal de csapat nélkül cseszheted mert lassú.
    Véleményem(tapasztalatom) szerint 60%+ wr-t (full randomban,egyedül,nem platoonban)kis tierekkel lehet elérni.(T1-ek,t18,hetzer,esetleg a KV1)Nekem legalább is ezekkel van 60 felett.71% a kv1s-el de az a századozás miatt lett olyan jó.
    A másik dolog meg az hogy 100 csata az semmi.Simán lehet 40 vagy akár 60% is,nem sokat jelent.Egy jó sorozat,10 nyertes csata és 10% plusz egyből.
    4-500 csata már talán mutat valamit.
  • Gottfried
    Mi van japcsi,a popsim kellene? :D
    Nincsenek klántársaim,egyedül játszom.(ők sem szerettek)
    Na most akkor mi lesz? Képzeld,nem sértettél meg.Talán mert még ahhoz is kevés vagy hogy meg tudj sérteni.....
    Tudod a sértés csak attól fáj akit tartok valamire.Ennyit rólad. :)
  • sayiid
    Nem is nagyon hat meg a név csak hasra ütöttem és jött. Kedvenc tankodat bántottam akkor nem csoda, hogy berágtál. Próbáltam nem általánosítani nem sikerült, de ha valaki egy ilyen jó tankkal nem tud játszani arról megvan a véleményem. Az, hogy mögéd állt egy idióta és emiatt haltál meg és emiatt nem tettél hozzá semmit a játékhoz az említésre sem méltó mért én nem ezekről az egyénekről beszéltem. Én azokról akik Heavy-kel együtt mennek vele az élvonalakban, suicide Akciókat indítanak, állócélpontot 3x is mellé lövik 10k game 15-100eff (nem pénisz méregetek de ez már lehúzza erősen a csapatot) stb. Nyilván ez nem a tanktól függ mert akkor a gazdája az idióta. Azért azzal illene tudni játszani. Ez amúgy nagyon régi accountom valamikor 2008-2009 környékén regisztrálhattam de ha megtudod nézni mikor azt megköszönném. Akkor lejátszottam 1200 meccset nagyon nem voltam képben és abba hagytam. Nem rég jöttem vissza játszani azóta kb 1000 meccset ha játszottam pluszba szóval szarból kell visszahoznom a kormányzást, hogy klasszikustól idézzek. És amire tényleg berágtam és szemetszúró hozzászólást írtam az az ok volt amiért szerintem másoknak is fő a fejük. Amikor bármit teszel tierhez képest jó sebzést osztasz ki még is kikap a csapat. Ezzel nem is van probléma ez a játék velejárója de mivel említettem én javulni szeretnék statisztikailag és elég rosszul mutat egy tanknál mikor 100meccs után zuhanórepülést veszel 60%wr-ről (valami oknál fogva) Én is megértem a te álláspontodat most már hogy mért akadtál ki de akkor te is értsd meg az én álláspontomat. Nem is a tankal volt a bajom hanem főként a padaicsom huszárokkal akik minden játékban el AFK-zák a meccset és sokszor csak ezen múlt.
  • Jakuza1
    Ja es mielott verig sertve erezned magad, es beallitanad, hogy ez nem igy van, a klan tarsak akik farkcsontig benyalnak, azok nem baratok, csak par langyi. :P
  • Master91
    Elég. Büdös szót se szolt hozzád.

sayid te meg ilyen agresszívan személyeskedsz ne csodálkozz ha lenézzük a statjaidat...
  • Jakuza1
    Mert teged a kutya se szeret, igy baratsagrol nehez beszelni. Ezert maradt neked csak par buzi aki hatulrol kozelit feled.
  • Gottfried
    Nem tűnt fel hogy szándékosan írtam a nagyvezér teljes nevét ????? ezek szerint nem :S
  • Gottfried
    Az accodat sem bántottam,átlagos (sárga) vagy,amiknek már örül az ember csapattársként is.Mint már írtam,a fikázó hozzászólásaid miatt találtalak meg.Mivel sokat TD-zem és éppen a borsiggal mentem az előbb,mikor egy barom T34 mögém állt,őt spottolták,emiatt engem kiszedtek az első percben.0 dmg.Erre itt olvasom hogy aki wt-kkel csak ezret sebez egy csatában az idiota.Mivel pár hsz-ed már hasonló volt a napokban,gondoltam megnézem ki vagy.Megtaláltam,feltettem ide.Ennyi....
    Te meg kiakadtál...
  • AlucardHuN
    Téged is régen láttunk errefelé 'D
  • sayiid
    "Íme a mi kis hősünk,OptimusPrime nagyvezér,személyesen"

OptsPrime az tudtomal nem OptimusPrime akár hogy olvasom de tényleg. Ez +3 betü.

Amúgy relax van.
  • Gottfried
    Nem vagyok a "barátod"!
    Egyébként mi rosszat írtam rólad az első hsz-ben???? SEMMIT!!! Csupán felvázoltam a statodat.Egy sértés vagy csúnya szó sem volt benne.Erre te lenyomorékoztál....
  • Stuko
    Nana! -n és +s, vmint -felüli, és úgy már talán rendbe is vagyunk tavaris...
  • sayiid
    "Magam is azt mondom, a 2k csatára jó az az eff ha első acc, ezen ne parázz."

Akkor ezzel nem értesz egyet Gottfried el:)
  • sayiid
    és ki vagyok?:) Átlagon felüli kezdő játékos. Semmi rosszal nem illethetsz barátom :)
  • Gottfried
    Te tetted magad közröhellyé az idiota szövegeddel. Az a szomorú hogy észre sem veszed.Erről egy kedvenc mondásom jut az eszembe:
    Ha meghalsz,azt észre sem veszed,csak a többieknek szomorú.Ha hülye vagy,ugyan ez a helyzet. :)
  • zsan666
    Mi lett veled? Nem voltál te ilyen... Kb. így kezted anno:

"Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnám az elkövetkező 1000 meccseben ezt az átlagot javítani? http://www.noobmeter.com/player/eu/OptsPrime/501288719/

Próbálok fejlődni, hogy azért ne ahhoz a társasághoz tartozzak aki hasznavehetetlenek.

Talán kezdjek el light tankokkal spotolni? vagy csak folytassam amit most csinálok? Tényleg jó lenne zöldbe emelni magam végre.
    Ötlet?"
    Forrás: [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=287101]#287101[/URL]

Nem mindig szoktam, de most több pontján is egyetértek Gottfried írásával. Egyre inkább jött a wg, meg mindenki más a hülye. Egy ilyenedre reagáltam is [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=289950]itt: #289950[/URL]
    Ebből (a statisztikából kitűnik, hogy nem sokkal vagy jobb az utóbbi időben, mint amennyit az xvm mutat most, tehát abszolute nincs fejlődés. Fejlődj, javulj és majd...
    Magam is azt mondom, a 2k csatára jó az az eff ha első acc, ezen ne parázz.
    Visszatérve arra, mit írt Gottfried. Idézem: "t8-nál nagyobb tankod még nincs" Erre te mit reagálsz? Idézet: "Nincs T8 -tankom? nézd már meg még egyszer nyitott szemmel is. Prémiumokon kívül (mivel az nem számit) 3-is van! "
    Másik: "Nem kell plusz betűket belehallucinálni." Elhagyott egy betűt... :)

Gondolom kicsit felhúztad magad (vagy hétvége lévén, kiütötted), de olvasási problémáid is vannak. Relax
  • Gottfried
    Leért a torkodig cicafiú? ;)
  • Gottfried
    Nekem meg belőled van elegem és én is leírtam az álláspontom. :) Én nem szidtam a te kurva anyádat,veled ellentétben,csupán rávilágítottam arra hogy ki is vagy te aki itt mindent fikáz.Amint látom fájó pontra tapintottam és ezért előjött belőled a kultúra.
    Idézek magamtól: "Nincs t8-nál nagyobb tankod"
    Ha te ezt úgy értetted hogy nincs t8 tankod akkor vagy hülye vagy,vagy csak nem tudsz olvasni,esetleg nem ismered a számokat.Választhatsz......:D
    Barom! :)
  • bootsector
    Hát az még nem túl sok van, lévén 580 kemény küzdelmen vagyok túl..
  • bootsector
    Nem, én a játékban is bootsector vagyok.
  • hawken
    Ez egy olyan csapatjáték, ahol mindenki az egyéni teljesítményére veri a répát :D
  • sayiid
    le van minuszolva -600 -ra elsőre is feltűnt. Aki már panaszkodik arra már ketten mennek rá mint a sáskák :D szeretem az ilyet de nem is igazán tud meghatni. Elsőnek még érzelmi szinten reagáltam. nem kellett volna vagy mondom inkább úgy, hogy semmi értelme nem volt
  • stoppos
    Te vagy az Toweliee? :)
  • Jakuza1
    Hagyjad mar a Szpecnyaz egy kis buzigyerek.
  • sayiid
    Mit oltanak le egy virtuális nicknevet vagy mi?:)
    Szóval ha 1600+effid van akkor bárkit leolthatsz és személyeskedhetsz vele fórumon és közröhejé teheted? értem. Akkor nekem is be kell szerezzek egy jó effis accountot ebay ről :)
  • Szpecnyaz
    Ez kb olyan mint amikor egy gyenge diák szidja a többit hogy azok milyen hülyék. Nem túl helyénvaló, véleményed meg lehet, de vállald hogy csúnyán le leszel oltva a veteránok által.
  • sayiid
    Majd akkor gyere vissza fiam, ha majd megtanultad elolvasni a nevem. Nem kell plusz betűket belehallucinálni.
  • bootsector
    Sziasztok!
    Tudnátok arra vonatkozólag tanácsot adni, hogy általánosságban véve hogyan kellene játszani? Nemrég óta gyűröm a WOT-ot, átolvastam tonna anyagot, de tényleg nagyon kezdő vagyok, és ahogy észrevettem a játékon belül egyfolytában megy az anyázás, idiótázás, noob-ozás a chat -ablakban, válogatás nélkül egymásra...Szeretném úgy tolni, ahogy szerintetek "normális", és ne rontsam el a csapat játékát.(Főleg, ha netán egyszer majd veletek is összeakadok - hú, de soká lesz) Van-e egyáltalán valami szabályszerű menete a dolognak, vagy mindenki csak azzal törődik, hogy ő maga minél több tankot lőjön? Bármilyen hasznos tanácsnak örülnék!
    Előre is köszi!