banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sayiid
    Nem is nagyon hat meg a név csak hasra ütöttem és jött. Kedvenc tankodat bántottam akkor nem csoda, hogy berágtál. Próbáltam nem általánosítani nem sikerült, de ha valaki egy ilyen jó tankkal nem tud játszani arról megvan a véleményem. Az, hogy mögéd állt egy idióta és emiatt haltál meg és emiatt nem tettél hozzá semmit a játékhoz az említésre sem méltó mért én nem ezekről az egyénekről beszéltem. Én azokról akik Heavy-kel együtt mennek vele az élvonalakban, suicide Akciókat indítanak, állócélpontot 3x is mellé lövik 10k game 15-100eff (nem pénisz méregetek de ez már lehúzza erősen a csapatot) stb. Nyilván ez nem a tanktól függ mert akkor a gazdája az idióta. Azért azzal illene tudni játszani. Ez amúgy nagyon régi accountom valamikor 2008-2009 környékén regisztrálhattam de ha megtudod nézni mikor azt megköszönném. Akkor lejátszottam 1200 meccset nagyon nem voltam képben és abba hagytam. Nem rég jöttem vissza játszani azóta kb 1000 meccset ha játszottam pluszba szóval szarból kell visszahoznom a kormányzást, hogy klasszikustól idézzek. És amire tényleg berágtam és szemetszúró hozzászólást írtam az az ok volt amiért szerintem másoknak is fő a fejük. Amikor bármit teszel tierhez képest jó sebzést osztasz ki még is kikap a csapat. Ezzel nem is van probléma ez a játék velejárója de mivel említettem én javulni szeretnék statisztikailag és elég rosszul mutat egy tanknál mikor 100meccs után zuhanórepülést veszel 60%wr-ről (valami oknál fogva) Én is megértem a te álláspontodat most már hogy mért akadtál ki de akkor te is értsd meg az én álláspontomat. Nem is a tankal volt a bajom hanem főként a padaicsom huszárokkal akik minden játékban el AFK-zák a meccset és sokszor csak ezen múlt.