418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Talán ellenfélként/csapattársként nem lehet megfigyelni egy adott tankot? Ezt megteheti bárki és le is vonhatja a következtetéseket. Szvsz még mindig a T34 a legjobb prém 8-as(és a Jagd 8.8), de a franci FCM se lehet rossz.
    Ráadásul itt olyan tankokról van szó, amiért kőkemény forintokat kell fizetni, nemcsak rástartolsz egy ágról, aztán valamikor meglesz. Mint tudjuk, a tesztszerver meg nem ad éppen reális lehetőségeket az éles kipróbálásra.
    Bár én nem a prémtank-szidó táborhoz tartozok, de ezeket vontam le pl. a Löwe-ről: lassú, könnyen gyullad(én pl könnyebben gyújtom ki, mint bármelyik más német tankot), mindenhol van gyengepontja, amit könnyen lehet lövöldözni(kivéve talán szemből a torony). És bár nincs Löwe-m, de ezek miatt nem is lesz. Hogy most neked bejött, hát jó szórakozást hozzá.

"Aki meg nem tud játszani velük az meg tanuljon meg ,az többi tankkal se tud." Ezt meg nem is értem mire írod, szerencsére ennek a játéknak még megvan az a pozitívuma, hogy némely tankok másmilyen stílust igényelnek.
  • Malarki
    Megelőztél, máskor végigolvasom az összes hozzászólást mielőtt beböfögök.
  • JeffDunham
    Letöltő link van valakinek? Mert elkezdem letölteni. Volt valami általános link amit módosítani lehet csak nem találom.
  • Malarki
    Na és a lángolva kiépített védelmi vonalakat elfoglaló orosz katonák? :D
    Engem is ez a páncéltörővel tanktoronyról lepattanó lövéssel felrobbantom a fél várost jelenet vágott földhöz. Ráadásul rohadtul unszimpatikus az összes szereplő is. Meg az is fura volt, hogy ugyan az játszotta a német tisztet mint a '93-as Stalingradban.
  • Toweliee
    :)))))))))))

Van ennél rosszabb film: Mesterlövész, a megtorlás fegyvere. Na azt még én se bírtam végignézni.
  • stoppos
    Igen, de vannak hülyebiztosabb tankok, meg kevésbé hülyebiztos tankok. A löwe kevésbé hülyebiztos, mint a type pl. :)
  • nobodyattis
    Ezt nem értem miért okoskodnak olyanok a löwe,T 34,kv5 röl akiknek nincs is. Aki meg nem tud játszani velük az meg tanuljon meg ,az többi tankkal se tud. Nekem van löwém igaz csak 7 k arany volt annak idején de megérte több mint 100 millát hozott nekem. Lehet itt okoskodni meg gyalázni tankokat de aki hülye az egészhez az teljesen mindegy milyen tankba ül .
  • bigmano
    A KV-5 számomra legalább akkora fun mint a Type-m.
    Ha elásod az elejét vagy riszálod egy valódi monstrum a rammolásról nem is beszélve(az eddigi csúcsom 850 egy IS 2-be) szóval nagy fun az a tank nem leírni =D hozza a pénzt rendesen...
  • stoppos
    Igen, csak ha így kezdik, pár perc múlva már Másáról álmodoznak balalajkázva félórákat.
  • Toweliee
    Ez a második percben volt kb :))) maga a film tényleg nem valami jó, viszont elképesztően látványos. Én így néztem, nem érdekelt a sztori.
  • stoppos
    A lángoló oroszok rohamoznak résznél elkezdtem röhögni és abbahagytam. :)

• kisokka
    De miért rosszabb? A prém tankok mindig jobban fizettek csata után, ez most is így van, nem?
    Persze vannak olyan gépek, amiket biztosan nem vennék meg, mivel ellenfélként lótúrót se érnek a szememben(pl. KV-5, Löwe), de gondolom a megfelelő stílussal ezekkel is lehet eredményt elérni.
  • Paradoxon61
    Javítok, így helyes.
    Ebben igazad van, de én ezt inkább úgy nevezném, hogy megfizeted a lustaság árát. :)
    Ez a mondat ott elég idétlenre sikeredett.
  • Paradoxon61
    Ebben igazad van, de nem én ezt inkább úgy nevezném, hogy megfizeted a lustaság árát. :)
    Amire én utaltam, az nem más mint az a tény, hogy: Az ember azért fizet (többségében), hogy jobbat, minőségibbet kapjon, mint amihez csak úgy hozzá tud jutni. Ez a játék ékes példája annak, hogy a rosszabbért is hajlandók fizetni. :)
  • viper07
    Na igen, de egyet ne felejtsünk el. A prém tankok esetében nem kell fejleszteni, azonnal rendelkezésre áll. Vehetjük akár úgy is, hogy megfizeted a megspórolt időt, az idő meg ugye pénz :). És sokakat csábít ez a lehetőség.
  • kisokka
    Mostanság nem követtem az eseményeket, nem tudtam, hogy ma lesz patch...Akkor ma nem kell játszani
  • SzocsA
    verzióváltás van!
    Nekem meg még nem akar frissíteni. azt írja a legújabb verziót használom.
    még nincs fent az új pach?
  • darkwraith
    patch van!
    10 után valamikor
  • kisokka
    "Nem sikerült csatlakozni a szerverhez. Lehetséges, hogy a szerver nem elérhető, vagy a hálózati beállításaid hibásak."

Másnál is?
  • Paradoxon61
    "Pont úgy korrekt hogy gyengébbek. Mellesleg nem mindegyik az."
    A korrekt dolog ez esetben relatív, mert nézőpont kérdése. :)
    Viszont egy dolog tény. Ékes példa ez a dolog a játékban arra, hogy mennyire idióták az emberek. ( Velem együtt, mert nekem is van 2 prém tank, amit vettem. )
    Kifizetünk 10-14 000 Ft-ot 1-1 olyan virtuális tankért, ami amúgy gyengébb mint amit a kategóriájában ki lehet fejleszteni ingyen. Ez kb. olyan, mintha 5 napi munkával hozzá lehetne jutni az LCD TV-hez, de mi inkább jó drágán megvesszük a régi fekete fehéret.
    Igaz a mondás, hogy: "A föld nem más mint az univerzum elmegyógyintézete."
  • Caliph
    Ez a Sturer emil egy hatalmas babszem az ember seggében alap ágyúval ...
  • R3nton
    Na ilyen se volt még :D Nyerésre álltunk elég sokkal. Megyek type61-el kinyírni az artyt (m53/55). Még elég sok hp-m volt, belém csűrt egyet, és épen hogy túléltem. Kinyírom, majd beírom neki: lucky or not lucky u bastard :D

Erre felvesz chaten utána. Na mondom most kapni fogom az ívet. Erre ilyet szól, hogy nem-e jövök platoonozni. :D Aztán mentem vele :D Svéd volt a gyerek amúgy. Nem volt sok csatája 5000 de nem volt rossz játékos, mert 6k+ kilőtt tankja volt és winrate is elég jó.

Van ilyen is :D
  • haflac
    Én nem tudom a typot csak a t44-hez hasonlítani.Nálam ez a medium tank nem a pershing.A t-44 szerintem mozgékonyabb.
  • R3nton
    de nem is gyengébb
  • haflac
    Véletlenül van type-59-em,és a legkisebb mértékben sem érzem erősebbnek a többi 8-as med-től.Ráadásul szerintem kicsit lomha is a t59.
  • R3nton
    type59
  • haflac
    például?
  • Szpecnyaz
    Pont úgy korrekt hogy gyengébbek. Mellesleg nem mindegyik az.
  • JeffDunham
    Rosszabb.

Hát én fel nem ismertem. És tényleg Pz-k, köze nincs a tigrishez. Jó nagy hülyeséget írtam. Kb ennyire kötött le.
  • haflac
    Meg ne vedd őket.A lőwét meg végképp.6 hónap prém vagy 1 prém tank és ha utána megunod a prém tank miatt nehezen fogsz szabadulni az accounttól.Viszont a havi 2500 ért gondtalanul szórakozol,és ha csak közepesen jól játszol és nem lövöldözöl prém skuloval szinte mindig plusszosak lesznek a köreid.Sőt,tiger + prém tökéletes farmolásra is.
    Eleve már az egy nagy vicc,hogy az a tank amiért fizet az ember gyenbébb,mint az amiért nem kell fizetni.Ettől logikátlanabb dolog nincs a világon.Legyen gyengébb az amit ingyen osztogatnak,osztogattak,de ne az amiért fizet az ember.
  • Szpecnyaz
    Miért van mindenki megáldva ezekkel a tigrisekkel? Am csak Pz IV van benne.
    BTW nem rosszabb az amcsi háborús filmeknél.
  • JeffDunham
    Megnéztem a Sztálingrád filmet. Igazatok volt. Hát ekkora egy kaki filmet rég láttam. Mint egy muppet show... A feléig tudtam idegekkel bírni, utána már pörgettem. Az bammeg hogy ennek a tanknak a tornyáról derékszögben lepattanó lövedék, szétrobbantson nem tudom hány aknavető üteget, betette a kaput. És persze egy porbafingó ágyúból kilőve úgy, hogy csak egy lőszer van. Amennyire vártam, akkora csalódás volt. A "tigrisekről" nem is beszélve...

• Maala
    Jó, de egyrészt nagy számok törvénye alapján az emberek mindig indítani fognak T10-et, másrészt ha végképp nincs cucc, akkor életbe lép pár speciális MM szabály, és bebasz BT8-9be... És később egyenlít ki. :D

Mondjuk szerintem ez a sok várakozás arra hasonlít, hogy "ki unja meg először"... Van Y tank (T8 és T10), mind ugyanarra vár (BT10 és BT12 csata), és egyensúlyban vannak. Valaki megunja a várakozást, vagy elegen lépnek be, és kicsit kibillen az egyensúlyból a rendszer, beindul a pöfögő motor... És láncreakcióban kap vki csatát, vkinek nem lesz T10 enemyje, beindul a spec.MM rule, stbstb...
  • Destydeme
    Nem is tudom mit kéne írnom.
    Elsőként:Lexarom,na nem neked írom.Mondanám,h a sok ennek-annak,de már ez sem.Ezt is elérték...
    Ma már úgy vagyok,h van heti 2 alkalom,amikor hívnak és megyek.
    Se szakasz,se cw,más se(nem is megyek bele én mit csinálnék...t)
  • yossarianHUN
    Aztán mi a fenéért érdekelne például engem, aki 12 ropogós ezresért megvette a tankot, hogy korábban x és y megkapta ingyen?:) Nehogy már a fizető kuncsaft alkalmazkodjon a nem fizetőhöz.
  • Destydeme
    "Látványos a különbség, ha az ember 2-3 hét után feljön játszani és hirtelen a kedven T8 tankjaival F155ökre kell vadászni. "
    Mi a vége?Nem ge... de mi?

"Hétköznap meg csak módjával igyál, mert másnap is dolgozni/tanulni kell :D"
    Vicces,attól hallani,aki tudja a másik mivel foglalkozik(iskola)....

Te tényleg ez vagy?Mondom ezt úgy,h tisztellek,becsüllek,kedvellek,klántársam vagy.....Hidd el pontosan tudom mit köszönhetek neked az elmúlt bő 2 évért.....
    ps bro:Holnap véded a seggem cw-n?
  • lammaer
    Biztos vagy abban hogy az MM igy gondolkodik? Mert tegyük fel nem indítanak az emberek TierXet... akkor hirtelen befagy az MM, mert a T8-aknak is 33%ban azok ellen kéne menni?
  • Simulacrum
    Abszolút nem zavar. Igazad van, pontosan tudtam, hogy nem kaphatunk ingyen olyan tankot, ami ugyanolyan jól hozza kreditet, mint más T8-as prém.
    Sőt kreditügyben olyan játékosnak, aki sokat tud játszani annak még panasza sem lehet, ahogy nekem sincs, mert olyan akciók vannak manapság, amivel ömlik a lé.
    A mostani patchban is nagyon jók a térképváltozások és nagyon tetszik az új pálya is.
    Itt mindenki tudja már, hogy nekem két bajom van csak a játékkal. A fő számomra az arty, én egy az egyben kivenném őket, a másik az aranylőszer. Tudom az elsővel már nem fognak semmit csinálni, szóval túlélem, az aranylőszerrel szerintem majd fognak valamit, de ezt is elviselem. Én még mindig élvezhetőnek tartom a játékot és szívesen játszom vele.
  • Maala
    #291225: Magára a MatchMaking-re van külön szeró. Attól a tankok MM battletierjei még nem azon a szerveren vannak. Kb úgy képzeld el, hogy beraksz 2 cafat húst (tank battletier a szerveroldalon a darálóba (MM), és az kidobja a darált húst. :D

Amúgy pont most vársz azért, mert BT8-BT9-BT10 (BattleTier) csatából 33%-nak kell lenned nagy átlagban. Most épp a T10-en volt a sor, de a T10es tankok mind BT12-es csatákban vannak, így nem érhetőek el a te T8-as tankodnak, aminél most a BT10-es csata jönne. (Mivel a T10es tankoknak meg 33%-ban kell BT10-11-12ben részt venniük, de BT12-ből érthetően kevés van a kevés részt vehető tanktípus miatt).

Ezért kiveszik a BT12-t, a T10-ek 33% helyett (a 3 BT-re) már csak 50-50%-al lesznek BT 10-ben, és BT11-ben, így lesz a T8adnak is T10-es tank a BT10-es csatájához. És nem kell perceket várnod.

Tl;dr: Fuck you.

#291223: Vannak, akik nem ingyér' kapták, hanem vették. :) Kíváncsi lennék, mennyien voltak.

Most is IS-6ból állítólag kevesebb, mint 10k-t adtak ki. :o
  • Destydeme
    Mit szeretnél? :)

http://www.youtube.com/watch?v=5d-ghGnMgAA
    Csak neked,de ha nem a te stílusod.