A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #291235 Abszolút nem zavar. Igazad van, pontosan tudtam, hogy nem kaphatunk ingyen olyan tankot, ami ugyanolyan jól hozza kreditet, mint más T8-as prém.
Sőt kreditügyben olyan játékosnak, aki sokat tud játszani annak még panasza sem lehet, ahogy nekem sincs, mert olyan akciók vannak manapság, amivel ömlik a lé.
A mostani patchban is nagyon jók a térképváltozások és nagyon tetszik az új pálya is.
Itt mindenki tudja már, hogy nekem két bajom van csak a játékkal. A fő számomra az arty, én egy az egyben kivenném őket, a másik az aranylőszer. Tudom az elsővel már nem fognak semmit csinálni, szóval túlélem, az aranylőszerrel szerintem majd fognak valamit, de ezt is elviselem. Én még mindig élvezhetőnek tartom a játékot és szívesen játszom vele.