banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Talán ellenfélként/csapattársként nem lehet megfigyelni egy adott tankot? Ezt megteheti bárki és le is vonhatja a következtetéseket. Szvsz még mindig a T34 a legjobb prém 8-as(és a Jagd 8.8), de a franci FCM se lehet rossz.
    Ráadásul itt olyan tankokról van szó, amiért kőkemény forintokat kell fizetni, nemcsak rástartolsz egy ágról, aztán valamikor meglesz. Mint tudjuk, a tesztszerver meg nem ad éppen reális lehetőségeket az éles kipróbálásra.
    Bár én nem a prémtank-szidó táborhoz tartozok, de ezeket vontam le pl. a Löwe-ről: lassú, könnyen gyullad(én pl könnyebben gyújtom ki, mint bármelyik más német tankot), mindenhol van gyengepontja, amit könnyen lehet lövöldözni(kivéve talán szemből a torony). És bár nincs Löwe-m, de ezek miatt nem is lesz. Hogy most neked bejött, hát jó szórakozást hozzá.

"Aki meg nem tud játszani velük az meg tanuljon meg ,az többi tankkal se tud." Ezt meg nem is értem mire írod, szerencsére ennek a játéknak még megvan az a pozitívuma, hogy némely tankok másmilyen stílust igényelnek.