418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    De amikor neked kell segítség és nem kapsz az szarul esik. Pedig nincs eldugva, keresni kéne, teli a net ilyen dolgokkal. Ha tudsz (és akarsz) segíteni másokon akkor segíts önzetlenül, ha nem (vagy nem akarsz) akkor meg ne oktass ki senkit, hogy bezzeg ..
  • 400V
    Lehet jó dolog csak én úgy gondolom hogy amire időt áldozok arra tudna más is. Kicsit gáz hogy pl én eltöltök a gép előtt 1,5 órát replayek nézegetésével hogy tanuljak valamit mert érdekel. Más meg egy csettintéssel kapja meg azt a 1,5 órát. Ez van Az argo modra is előzőleg fél évvel próbálkoztam, mindenki szart bele. Nemrég mikor megcsináltam akkor is nagy ívben, még alpári módra oltottak is mert nem tudok angolul. Akikben van egy kis empátia azok megérdemelnék. De amik itt szoktak menni oltások ugatások nem is tudom minek hívjam. Hát.... ezeket az embereket nem sokra méltatom ahogy bánnak másokkal.

Nem is értem mit háborodik fel más ezen hogy aki tett érte nem akarja csak úgy kiadni a dolgait. Poén hogy ez senki számára nincs eldugva, csak keresni kéne, teli a net ilyen dolgokkal.
  • patchaou
    Én nem a tuti helyeimet akarom megosztani, hiszen ilyenek nem is igazán vannak, inkább bevállt útvonalaim, de az sem minden mapon. Inkább a megfigyeléseim, hogy hol mi történik többnyire és ennek mi a következménye. Tanulni talán ebből is lehet, és bárki hozzáteheti majd, hoghy milyen helyzetben mi lehet a jó lépés. Van mögöttem huszonpárezer csata, nem is rossz mutatókkal és nem sajnálom megosztani a tapasztalataim. Ezek nyilván nem fognak sok ittenit lenyűgözni, mivel van itt pár jó játékos. De vannak kezdők is és olyanok is akik nem igazán tudják még hogy hol mire számíthatnak.
  • 400V
    Ez van engem nem izgat ki mit gondol. Megcsináltam az ARGO modot is 2 napot elcsesztem belőle.Mikor segíteni kéne mindenki lapít, mikor kész van akkor hú de nagyon kéne mindenkinek. Senki nem segített, sőt a spottolásokban sem. Van google van logikád van realitásod alkalmazd.
  • lammaer
    Hát igen, bizonyosan sok kárt okozol magadnak hogy a titkos bokraidat nem osztod meg :D

• lammaer
    Javasolnám ennek a modnak a felrakását, kicsit kiegészítve pár szóval a konfigot.

Tegnap valahogy érthetetlenül nyugodt játékom volt, senki sem szídta a csapatot rögtön az első másodpercben, senki sem retardozott, a halott ember csenben maradt, az MM miatt se sírta senki tele a chatet, nem voltak spammerek... és így tovább, a hasznos infó mindíg átjött.

Aztán eszembe jutott hogy azért volt így, mert felraktam a modot :D

Nálam mostmár az XVM után a legfontosabb moddá vált.
  • 400V
    Én többet nem írok mert hadi titok! Nem szeretek ilyeneket kikotyogni mert mindet saját magam kerestem meg.
  • patchaou
    Ha délután megint laggaming lesz, akkor minden mapról írok egy rövidet, ha semmi nem jön közbe irl.
  • 400V
    Erre van az F4 es Spott. Csak többnyire oda birkák mennek akik ha látnak valamit már lőnek is, így alap látják őket. F4 be beállsz ott északon senki nem jön le spottolás nélkül. Kegyetlen jókat lehet onnan trollkodni.
  • 400V
    G4 ből kezdésnél a lemminget lelehet spottolni. HA valaki bal oldalt mocorog vagy lő már világít is, belátsz középre. De ezt csak úgy ha normális camos a legénységed és tudod az alapszabályokat spottra.

Nekem J1 a kedvencem.
  • patchaou
    Artctic regionon azt vettem észre, hogy ha E-F9 -nél lemegy a csapat, akkor az az oldal bukik, ha fent marad akkor többnyire megnyerik. Murovanka még nálam a másik mumus, ott pedig azt figyeltem meg hogy amelyik csapatból többet vonz magához az erdőben elhelyezett retardmágnes, az a csapat veszít.
  • stoppos
    G4-ből mit tudsz spottolni? Középre csak akkor kell, ha nem megy oda senki. Balra takar a domb, szemben meg nem lesz senki. Plusz ha középre nem megy senki, az a hely nem tűnik olyannak, hogy tartós tejet kelljen venni.
  • campernoob
    Egyrészt baromi lassú, legalábbis régen az volt, vagyis a csata egy részéről lemaradsz. A tornya meg churchill-szerű függőleges sík páncélzat, aki nem hülye az azt lövi. Szóval nem ajánlott vétel, mert közel sem olyan jó, mint az alap matilda.
  • 400V
    J1 periszkóppal!
    H3 ba átlehet mászni a másik oldalra és van bokor spottnak!
    G4 bokor passzív spott!
    G0 kezdésnél padlógáz passzív spottra!

Amúgy full szimmetrikus a pálya, meglehet másik oldalról is csinálni.

Hirtelen ennyi.
  • stoppos
    Na azon voltam egyszer tegnapelőtt. Délen indultam, H3-ban áttengóztam a patak alatt és már spot poziban is voltam. Nem rossz pálya, csak nem szabad a hídon menni, mert az kerülő. :)
  • Simulacrum
    Én kimondottan szeretem Komarint. Középen is jó, mindkét szélen is vannak nagyon jó spothelyek, továbbra is El Hallufot tartom a legrosszabb pályának, illetve még Artic Regiont nem szeretem.
  • 400V
    Kegyetlen sok polish klán alapult most hogy levették 500 ra az árát. Érdemes csemegézni, még a magyarok is alkotnak elég szépeket!
  • patchaou
    Nálam a Komarin mostanában az állandó visszatérő. Utálom azt a mapot, mégis mióta visszajött csináltam rajta pár tank ászt. Mindig középre megyek, és 50%-ban be is jön, vagy azonnal lenyomnak, vagy nyugodtan hagynak lövöldözni minden irányba XD
  • patchaou
    Dehogynem, páran biztos eltűnünk ha lesz másik tankos játék XD
  • stoppos
    Hasonló. Eddig egyszer kerültem Erlenbergre, az átrajzolt részen próbáltam találni egy kellemes helyett, de a köcsög ellen a másik irányba ment, úgyhogy nem lehetett tesztelni. A többi átrajzolt pályát még csak nem is láttam. Olyan csoda térképeket kapok még mindig, hogy himmelsdorf, sand river és siegfried line. Aztán ezeket váltogatja, úgy hogy minden kör után beszúr egy kör sand rivert.
  • 400V
    Ez a topic úgy se változik már.
  • patchaou
    Na annak örülnék, szeretem a sci-fi-ket :)

Új pozíciókról szívesen beszélnék, de patch óta csak 16 csatát tudtam lefutni, térdig érő lagban nem szívesen játszom...
  • stoppos
    Valószínű van valahol egy mod, aminek az egyik cfg-jében lesz egy olyan sor, hogy purple=true. Vagy ilyesmi.
  • bigmano
    Nincs bent a színvak mód azt néztem meg elsőre én is!
  • stoppos
    Lehetne pl arról beszélni, hogy a megváltoztatott pályákon mik az új pozíciók, ahonnan jól lehet osztani.
    Ehelyett van WT, noob-nemnoob, jajj elvertek minket a gaz orosz tankok, jajj elvertük a gaz orosz tankokat.

Ennél még az is érdekesebb lenne, ha valaki elkezdené lefordítani serb könyveit és bemásolni ide.
  • SuspiciousC
    Naiv emberként azt gondoltam a Valentin napi akció Valentin napon kezdődik, de nem.
  • Ry0K3N
    Nem.
  • Lucifer001
    Köszönöm a segítséged . Sikerült
  • patchaou
    És újra ugyanaz a nóta...
  • R3nton
    Megéri valamelyik 75%-os akcióban a 3 nyomi prém tank közül? Mondjuk a valentine meg a matilda adatok alapján ótvar. Milyen a matilda black prince?
  • kabel15
    Ha nem lennének NOOB ok a WoT ban nektek se lenne TopGun medálotok. Az mivel lenne jobb ha mindenki kő profi lenne? Akkor meg ti nem élveznétek a játékot és sírnátok, hogy mindig kiszednek a csúnya rossz lilák. Senki se 10k csatával kezdte el a játékot. És mindenki győzni akar. Senki se szereti, ha kilövik a tankját ezért kempel mindenki bokorban. Persze az más kérdés, hogy bent áll a bokor közepén úgy, hogy a tankja minden felé kilóg, de ez van. Ha az ellenfélnél csinálná akkor te szednéd ki. Szerintem full hülyeség, hogy "szopó ág lenne". Totálisan leszar titeket a WOT, majd pont arra fog kapacitás menni, hogy téged kevésbé jó játékosok közé rakjon be a játék? Ja és itt jön a másik dolog. Ha te zöld vagy és a csapatodban mindenki lila szerinted te mennyi sebzést tudnál csinálni? Nem hiszem, hogy a TOP10 ben végeznél. Az egész ott lett eltolva, hogy behozták az XVM et. Azóta sír mindenki a paradicsomok miatt. Meg úgy is álltok hozzá. Meny be csatába szórakozz és ne foglalkozz mással, érezd jól magad. Ez egy rohadt játék. Minek húzzátok fel magatokat rajta? Kilőttek? jaj most mi lesz? Van még 10 másik tank a garázsodban nem?
  • 400V
    Ebben megtalálod!

Ezt keresed!

- GunConstraints.swf : Artillery and Tank Destroyer angles by AleksLee
    - GunConstraints.xml : Configuration file for angles

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/j1mb0s-reticles/download
  • Lucifer001
    Sziasztok

Lenne egy aprócska problémám , amit az új pach óta nem igazán sikerül segítség nélkül kiküszöbölnöm . TD , és Arty célzásnál akármilyen modot , vagy szimplán mod nélkül is az alap játék nem jelzi arcad , és spiner módban a löveg jobbra , illetve balra kitérését . ( újra van telepítve , nem csak frissítve ) Goldolok pl erre :

Köszönöm a segítséget .
  • 400V
    Beállításokban a GRAPHIC fülnél van a színvak mód. Ott ne legyen pipa. Ha van pipa akkor lila.
  • bigmano
    #292190 erre valaki megoldást?
  • kissd
    Jó reggelt mindenki.

Tegnap ugye jól felspanoltatok, hogy azért nem rossz a game.
    Tegnap este 21:22-kor fogtam beléptem, frissít ok. Leszedtem a kedvenc modjaim. 22:10-re készen minden, öröm boldogság.
    Elindítom. Magyar lett. Faszé lett magyar, mindig angolul használtam...
    Mindegy valahogy sikerült visszatenni.
    Mondom nem hagyom magam egyből t54el kezdek, meglátom milyen alaphangulat lesz, addig nem pazarlom a goldot 1 nap prémre :)

Csata gomb megnyom. Kezdőképernyő: komarin..... már éppen kezdtem anyázni, hogy ezt nem hiszem el, amikor ennyi történt: General Protected Failure és sosetöbbet nem indult el :) 23:30ig szenvedtem vele, közben megittam 3 sört és 1 deci pálinkát, de csak a kedvem lett jó :)

Szóval nem tudom mi történt, de most végre az éves összeröffenés lesz 3 napig régi haverokkal így majd esetleg vasárnap megnézem, de az se biztos, mert akkor meg majd asszonnyal kell foglalkozni :)

Összfoglalva: Nem akar nekem ez összejönni :)
  • 400V
    Én se értem ezt az optimizmust. Mintha nem bizonyítottam volna más játékokban is amik ingyenesek hogy nem lepnék el egy bizonyos idő után a noobok. Pont a lenti FTR es fordításba van megírva a tények hogy mi lesz a totális billentyűzet darabokra verése vagy egér szétverése. Más CS be meg szimulátorba amikkel játszok ott is így van. Fellépsz egy szerverre. Este is játszottam DM en a szerver fele campelt. Játszol és nézed azt hogy letesz egy helyre és előtted ott a társad és annyi a játék neki hogy áll a sarokba vagy ül a dobozon és ennyi. Komolyan nekiálltam nézni és figyeltem. Ül és várja hogy jöjjön valaki akit lelőhet, ennyi a játéka és élvezik. Amint elkezdtem játszani az lett a vége amit előzőleg megfigyeltem. Nem több 20 perc után kiléptem mert mikor lerak egy helyre a legközelebbi camper rögtön szed is ki. mondjuk tíz spawnolásból legalább hatszor egy camper szed ki.

Ugyan ezt kilehet vetíteni WT re is. Ott is elmondták mi lesz, ez csak logika. Szimulátorba is az agyhalottak határozzák meg a színvonalat. Összeroncsolja a kifutót, nem tudsz felszállni. Leszáll Kuznyecovra és ott rostokol ahol a kábellel megfogja a Sukhoit mikor leszáll. Mennél leszállni kezdjél neki ugatni hogy takarodj már onnan te idióta. Teljesen mindegy milyen szituáció, vagy helikopterrel szerencsétlenkedik ugyan ott. Ilyen egy online játék. Wotban is a klánokban a noobok határozzák meg mondjuk egy gyakorló vagy század színvonalát. Aki tud játszani az hozza amit kell, a kezdők meg a fizetem a prémiumot van már vagy nyolc tier tizes tankom azt még mindig nyolcszáz az effym játékosok meg szépen viszik le a színvonalat a tudatlanságukkal. Ez a helyzet. Nem kell ennyire optimistának lenni mert hú ez új játék de jó végre nem lesznek noobok.

Bocsi az offért!
  • szakasz
    ezt az elvakult illogikus gondolatmenetet:

"egy jó csapattal nagy élmény lesz a játék":
    ez a WOT-ban is így van.

"Tetszik hogy minden lépést meg kell gondolni":
    miért WOT-ban nem ezt teszed ?

"nem lesznek 2 perc után 15:2-re végződő csaták":
    ja, hanem 15 perc után:15:2, az jobb ???

"Persze ez randomban sok gondot okozhat majd":
    a WOT-ban tudod mi okozza a legtöbb gondot? a sok noob!

a WT-vel csak profik fognak játszani ? :-)
  • atee73
    Remelem igazad lessz, de jelen pillanatban jatszhatatlan 1edul(CBT kezdetetol jatszok), hacsak nem bealsz te is respawn hely melletti bokorba es lovoldozod ki az ujra eledoket (masfel honapja igernek ra megoldast ,valszeg nagyon bonyolult , mivel jelenleg az a megoldas hogy kibannoljak azt aki szova teszi)

Ha nincs kedved 1edul menni atee73 neven megtalalsz ha megy a server

u.i:Jotanacsok..... nehogy 1-nel tobb gepre telepitsd( minimum 1 het ban) , ne cserelj utana semmilyen hardware-t (minimum 1 het ban), vga driver vagy directx piszkalas se javasolt (minimum 1 het ban)
    Plussz erdemes a zart cbt forumot nezegetni ,ott sok info van az ismert problemakrol (ha meg nem toroltek oket), bug listat ovatosan irjal ,mivel ha sertonek talaljak a tul sok hibat minimum 1 het ban a CBT forumrol( bar olvasni akkor is tudsz ,sajat tapasztalat :-) )
    ennyi kezdetnek ....
  • 400V
    Szeretnék mindenkinek boldog Valentin napot kívánni! Szeressétek, óvjátok egymást, a szerelem bármit legyőzhet.

Cuppantás fiúkák!