A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kissd #292197 Jó reggelt mindenki.
Tegnap ugye jól felspanoltatok, hogy azért nem rossz a game.
Tegnap este 21:22-kor fogtam beléptem, frissít ok. Leszedtem a kedvenc modjaim. 22:10-re készen minden, öröm boldogság.
Elindítom. Magyar lett. Faszé lett magyar, mindig angolul használtam...
Mindegy valahogy sikerült visszatenni.
Mondom nem hagyom magam egyből t54el kezdek, meglátom milyen alaphangulat lesz, addig nem pazarlom a goldot 1 nap prémre :)
Csata gomb megnyom. Kezdőképernyő: komarin..... már éppen kezdtem anyázni, hogy ezt nem hiszem el, amikor ennyi történt: General Protected Failure és sosetöbbet nem indult el :) 23:30ig szenvedtem vele, közben megittam 3 sört és 1 deci pálinkát, de csak a kedvem lett jó :)
Szóval nem tudom mi történt, de most végre az éves összeröffenés lesz 3 napig régi haverokkal így majd esetleg vasárnap megnézem, de az se biztos, mert akkor meg majd asszonnyal kell foglalkozni :)
Összfoglalva: Nem akar nekem ez összejönni :)