A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #292196 Én se értem ezt az optimizmust. Mintha nem bizonyítottam volna más játékokban is amik ingyenesek hogy nem lepnék el egy bizonyos idő után a noobok. Pont a lenti FTR es fordításba van megírva a tények hogy mi lesz a totális billentyűzet darabokra verése vagy egér szétverése. Más CS be meg szimulátorba amikkel játszok ott is így van. Fellépsz egy szerverre. Este is játszottam DM en a szerver fele campelt. Játszol és nézed azt hogy letesz egy helyre és előtted ott a társad és annyi a játék neki hogy áll a sarokba vagy ül a dobozon és ennyi. Komolyan nekiálltam nézni és figyeltem. Ül és várja hogy jöjjön valaki akit lelőhet, ennyi a játéka és élvezik. Amint elkezdtem játszani az lett a vége amit előzőleg megfigyeltem. Nem több 20 perc után kiléptem mert mikor lerak egy helyre a legközelebbi camper rögtön szed is ki. mondjuk tíz spawnolásból legalább hatszor egy camper szed ki.
Ugyan ezt kilehet vetíteni WT re is. Ott is elmondták mi lesz, ez csak logika. Szimulátorba is az agyhalottak határozzák meg a színvonalat. Összeroncsolja a kifutót, nem tudsz felszállni. Leszáll Kuznyecovra és ott rostokol ahol a kábellel megfogja a Sukhoit mikor leszáll. Mennél leszállni kezdjél neki ugatni hogy takarodj már onnan te idióta. Teljesen mindegy milyen szituáció, vagy helikopterrel szerencsétlenkedik ugyan ott. Ilyen egy online játék. Wotban is a klánokban a noobok határozzák meg mondjuk egy gyakorló vagy század színvonalát. Aki tud játszani az hozza amit kell, a kezdők meg a fizetem a prémiumot van már vagy nyolc tier tizes tankom azt még mindig nyolcszáz az effym játékosok meg szépen viszik le a színvonalat a tudatlanságukkal. Ez a helyzet. Nem kell ennyire optimistának lenni mert hú ez új játék de jó végre nem lesznek noobok.
Bocsi az offért!