418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #292312 Látod, a nagy szélességben össze-vissza pattog a jel faltól-falig. A picike szélességben nem volt hova menni, csak egyenesen. :) -
Az a komoly, hogy amikor nem volt befizetve a net és lekorlátozták ilyen 0,05 megára akkor lagmentesen tudtam játszani/vagy ts-ezni Most meg itt a nagy szélességes net és térdig ér a lag XD -
Nazarov77 #292310 Az hagyján de nekem kombo x2 van mert a szolgáltató is szórakozik már pár napja. DNSel nem stimmel valami, van net csak sokszor nem hozza be az oldalt csak 3. frissítésre, játékba is nehezen logol be -.- -
Angelus1991ster #292309 Most kezdek majd bele egy MS-1 A0-s papírra kinyomtatott változatt elkészítésébe. Az arány kb. 1/12,5 vagy 1/6,25 lesz. -
Angelus1991ster #292308 " Te ezekkel foglalkozol? " ezt most úgy kérdezed , hogy minek makettozok papírból? vagy , hogy? bocsi , csak furcsa a kérdés.
Papírral könnyebb és olcsóbb dolgozni. 70 ft-ból és némi technokoll-ból kész egy 1/50-es arány Tetrarch MK VII. -
Én nem tudok, de Én sem értem a többieket. Panaszkodnak hogy lag van de tolják tovább... -
bigmano #292306 Ez jópofa....... valahol még nekem is van egy KV1 a makett világos akcióból,csak össze kellene dobnom.
Te ezekkel foglalkozol? -
Ti hogy tudtok játszani ilyen lagg ba? De komolyan. Nem forog a gyomrotok? -
Angelus1991ster #292304 T-18 kivágható papírséma elérhető!
http://worldoftanks.ru/ru/news/1/t18_paper_tank/ -
stoppos #292303 Én meddel mindig rejtőzést tanulok, majd javítást. Vagy fordítva, ha eleve szarul rejtőzik. :) -
SuspiciousC #292302 Hali, lorraine mediumra milyen crewskillek ajánlottak? Észben tartva azt is, hogy talán viszem tovább batchatre idővel. Köszi előre is! -
wowpress #292301 Hatig tart az ovi?
-
yossarianHUN #292300 TS?:D Aztán mit tudsz TS-en mondani amit itt nem, hmm? -
400V #292299 Este 6 ig dolgozok! Mondtam TS. Jelenleg te offolod szét a topicot. Ha nem küldesz TS t akkor mit happárézol? Ez a te színvonalad? Te is nagyon ráérsz. -
yossarianHUN #292298 Ha unalmas, miért vagy még mindig itt? Nem hiszem, hogy sokan sírnának utánad. Hatodszor mondod el, hogy te már most már nagyon tényleg úgy igazából mész el. Na mi az, még a végén kiderül, hogy egész nap itt ülsz?
-
400V #292297 Mondtam Snailnak is lehet hívni TS re ha valakinek problémája van és megbeszéljük. Várom szeretettel a TS címetprivátban ha meg nincs akkor lelehet végleg szakadni rólam. -
400V #292296 Mindezt azért mert a gyerekek megsértődtek hogy nem ülök itt egész nap és tanítok másokat hogy kell játszani. Mennyetek inkább játszani ne szórakozzatok itt más személyiségi jogaival mert már unalmas. -
Caterpillar #292295 Más fórumon is ezt csinálta, el lett hajtva... Visszajött, anyázás, fröcsögés, privát üzenetek küldözgetése, stb.
Szerintem kényszeres!

-
zsupeti #292294 Minimum 8 lövés
Minimum 1000hp sebzés
Legalább 300 méterről
85% találat
80% sebzés
Cak random csatában érhető el -
zsupeti #292293 Pedig van.
Harckocsizó-mesterlövész -
yossarianHUN #292292 Felesleges foglalkozni vele, ő volt az aki a múltkor felrakott egy képet, BL-10-es IS-2 felkiáltással (aki kicsit is ért a tankokhoz, az már kapásból tudja hogy ez böszmeség), majd miután ki lett javítva, leköpködte a fél fórumot, előadta a szokásos "falkában támadtok szegény ártatlan fórumozókra" halandzsát, majd sűrű anyázások között távozott. De ez sem az első alkalom volt. Miért érzem úgy, hogy a történelem ismétli önmagát?:D -
bigmano #292291 Nem de én nem is csodálkozom rajta ha így van ;) -
kopaszeger #292290 Észrevettétek hogy az új javítás óta a mesterlövész medál helyett a kiváló sofőr jelvény 3 osztályt adja be. -
-
MrSnail #292288 Azt, hogy "elnyomott kis szar" pontosan hogyan is érted? -
MrSnail #292287 Szuper!
-
400V #292286 Küldtem privátot! -
MrSnail #292285 Ezek szerint valaki teljesen átalakul amikor belép a virtuális térbe és kifordul magából.Én szerencsére "magamat adom" ezért lehet az, h kinyílik a bicska a zsebemben azoktól akik segget csinálnak szájukból.
Mivel ez egy játék fóruma senkit nem arról ítélünk meg, hogy mennyi ételt osztott a rászorulóknak, hanem arról, hogy miket oszt meg itt és mit tud felmutatni a játékban, internetes fórumon sztem ez a mérvadó nem az IRL. -
stoppos #292284 Ilyet nekem is csinál. Begörgetek sniperbe és berecseg az egész. Le is esik az fps. -
Alapból optimista vagyok minden új dologgal kapcsolatban.A WOT-ban is az voltam nagyon sokáig de a problémák megoldása helyett csak új mapok és új tankok jöttek.Már nem hiszek nekik.
Nem istenítem a WT-t,sőt még csak nem is hasonlítgatom a WOT-hoz mert még nincs játék,csak egy zárt béta.
Amiért mégis optimista vagyok,az a WT repülős része.Mentem a WOWP-vel úgy 2000 csatát(7 hónap prémet szereztem a wothoz :)) és a WT-vel is van már úgy 1000.A két játékot össze sem lehet hasonlítani.Természetesen nem csak a grafikáról beszélek,hanem az egész játékról.Aki játszott mindkettővel,ugyanez a véleménye.Én még nem hallottam olyat hogy a wowp jobb lenne.
Szóval bízom benne hogy mire a tankos eljut a nyílt bétáig,megoldanak egy csomó problémat és egy fasza kis gamet kapunk.
A visszatérő játékosokra lövöldöző kemperek(amit itt többen a legnagyobb problémának látnak(szerintem is az)) azért nem zavar mert a tankosban nem az arcade érdekel,RB-ben meg nincs visszatérés.Egyszer elbaszom,aztán vége a bulinak.
-
Nihili #292282 Lag miatt érezheted így, a patch óta finoman szólva sem tőkéletesek a szerverek. -
malystryx #292281 Az ágyúkkal is mahináltak? Sniper módban mintha egy kicsit lassan menne az ágyú mozgása, mintha akadna a játék.. -
400V #292280 Az a baj annak van előzménye amit te bemásoltál. 7.3 ba IS3 al ingyen kapott IS4 ről van szó. Bevisznek papír IS8 al IS4 ellen és még szórakoznak is rajta. Meg hallgattam az egyik klántársukat amint úgy beszél mint egy kocsis minden körbe. Ez nem színvonal szerintem. Igen is én annál többet tudtam akkor hogy egy 4000 csatás aki 2000 kilőtt tankot tud felmutatni ne legyen akkora. Ez jogos volt. De mondom egy játékkal akarsz próbálkozni. Tudod hol módi ez? oviba a gyerekek közt. -
MrSnail #292279 Igazság szerint csak az 50% winratel való megjegyzésed miatt tettem be, de ezek szerint már meggondoltad magad és jó a 40% is..... -
400V #292278 Az vagyok igen! Sehol senki nem járat le. Aki úgy érzi hogy valaki egy virtuális térben az nézzen magába. Folytasd nyugodtan a hadjáratodat én jól szórakozok. Kb 1 éves sztorin szórakozol.
Vedd még elő sztem vagy hatszor. Kapod is a kitüntetést profi google felhasználó
Jaj de birka vagy!
-
MrSnail #292277 Najó 400V = rush6020....
"rush0620
Guest
rush0620 Jul 8, 2012 at 10:27am
Post Options
Post by Guest on Jul 8, 2012 at 10:27am
Úgy döntöttem kilépek a klánból mert nekem ez nem kóser. Nem érdekelnek a véleményeitek, ne is keressetek privátba mert automat tiltom ha valaki jön sírni. Nem tetszik hogy 4000 csatás emberke oktat 2000 kilõtt tankal, Kultúra a béka segge alatt, ha kilõ egy tankot ne faszozzon már minden killnél.Átlövöm E100 at elõlrõl nem lehet elhinni, kikell röhögni.Ne menõzzön már nekem senki az összekukázott tankjaival amivel még 50% os winratet se tud elérni teljesen felszerelve.Nekem ez az alpári viselkedés nem jön be.Ott vagyok TS en le se szarnak, nekem kell mindenkinek nyalni a seggét.Arra nem képesek ha már új vagyok elolvassák a bemutatkozómat. Elmegyek századba nem kellek 8 as tankal mert nem elég jó. Holott jöjjön mindenki a klánba várunk szeretettel ha van minimum 8 as tankod--- kicsit se átbaszás.Nem vágom ha ott vagyok és rendelkezésre állok akkor minek kell kuksolnom magamban ts en. Úgyhogy szórakozzatok mással.Tanuljatok egy kis illemtant meg tiszteletet akkor majd klánnak hívhatjátok magatokat.Más is ilyenek miatt lép ki. Aki meg igénytelen annak jó a szar is.
Szép napot."
-
kopaszeger #292276 Elméletileg a 113-as kínai. -
Melyik is a legjobb 10-es heavy? -
FosTalicskaa #292274 Ekkora egy hímringyót... :D -
Benned sincs túl sok empátia. Ha lenne nem így beszélnél.