A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Alapból optimista vagyok minden új dologgal kapcsolatban.A WOT-ban is az voltam nagyon sokáig de a problémák megoldása helyett csak új mapok és új tankok jöttek.Már nem hiszek nekik.
Nem istenítem a WT-t,sőt még csak nem is hasonlítgatom a WOT-hoz mert még nincs játék,csak egy zárt béta.
Amiért mégis optimista vagyok,az a WT repülős része.Mentem a WOWP-vel úgy 2000 csatát(7 hónap prémet szereztem a wothoz :)) és a WT-vel is van már úgy 1000.A két játékot össze sem lehet hasonlítani.Természetesen nem csak a grafikáról beszélek,hanem az egész játékról.Aki játszott mindkettővel,ugyanez a véleménye.Én még nem hallottam olyat hogy a wowp jobb lenne.
Szóval bízom benne hogy mire a tankos eljut a nyílt bétáig,megoldanak egy csomó problémat és egy fasza kis gamet kapunk.
A visszatérő játékosokra lövöldöző kemperek(amit itt többen a legnagyobb problémának látnak(szerintem is az)) azért nem zavar mert a tankosban nem az arcade érdekel,RB-ben meg nincs visszatérés.Egyszer elbaszom,aztán vége a bulinak.