banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MrSnail
    Najó 400V = rush6020....

"rush0620
    Guest

rush0620 Jul 8, 2012 at 10:27am
    Post Options
    Post by Guest on Jul 8, 2012 at 10:27am
    Úgy döntöttem kilépek a klánból mert nekem ez nem kóser. Nem érdekelnek a véleményeitek, ne is keressetek privátba mert automat tiltom ha valaki jön sírni. Nem tetszik hogy 4000 csatás emberke oktat 2000 kilõtt tankal, Kultúra a béka segge alatt, ha kilõ egy tankot ne faszozzon már minden killnél.Átlövöm E100 at elõlrõl nem lehet elhinni, kikell röhögni.Ne menõzzön már nekem senki az összekukázott tankjaival amivel még 50% os winratet se tud elérni teljesen felszerelve.Nekem ez az alpári viselkedés nem jön be.Ott vagyok TS en le se szarnak, nekem kell mindenkinek nyalni a seggét.Arra nem képesek ha már új vagyok elolvassák a bemutatkozómat. Elmegyek századba nem kellek 8 as tankal mert nem elég jó. Holott jöjjön mindenki a klánba várunk szeretettel ha van minimum 8 as tankod--- kicsit se átbaszás.Nem vágom ha ott vagyok és rendelkezésre állok akkor minek kell kuksolnom magamban ts en. Úgyhogy szórakozzatok mással.Tanuljatok egy kis illemtant meg tiszteletet akkor majd klánnak hívhatjátok magatokat.Más is ilyenek miatt lép ki. Aki meg igénytelen annak jó a szar is.

Szép napot."