418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• haflac
    Hát azt,hiszem az obj 268 megérett az eladásra,egy rakás szar lett.Tier 9-es td csináltak a 10-esből.Ezért kár volt kifejleszteni.Nevetséges ez a 750-es sebzés miközben az fv vígan osztogatja az 1500-as csomagokat.
  • bornofakone
    A WR még mindig borzalmas ezzel a csodás t30-al, az avg dmg. szerencsére közeledik 3k-hoz (remélem fölé is fog menni), de legalább volt 1 jó köröm vele, ahol tényleg azt mondhatom elégedett voltam vele, jól muzsikált, sőt meg is lepett pozitív értelemben 1-2 lövéssel :D
    De legalább Ace Tanker :) Top gun is lehetett volna, de t25 lelopta ügyesen....

• DrUnicum
    Ja igen,majd elfelejtettem...34ropi!
  • DrUnicum
    Hali!

Eladó egy korábbi acc! Most kezdtem újat a jelenlegi nevemmel. Ez még friss ropogós, átalakítás alatt! Az előző eladó acc paraméterei röviden...csata-7600 / WN-2024 / winrata-61%
    Garázsban 2 tizes, egyik egy 50B a másik IS7. Van még kettő 9-es is, egy fos meg egy t-54.Prém egy t34-es. Azonkívül pár kissebb tank amiket lehet húzogatni.Egyenlőre ennyit előljáróban...
    Ha valakit érdekel irjon priviben, ne itt mert nem fogok vissza olvasgatni fölöslegesen!
  • zsan666
    Mindig utáltam a síró-picsogó ovisokat a játékban (nem korra, értelmi szintre gondolok). A kis gyökér miért megy előre, ha anyázik, mikor kilövik? Sőt! Mi a bánatért lép egyáltalán be a csatába?
    Stock T29-em első csatájában akadtam össze egy hazánk fiával, aki a fenti jellemzésbe illik. AT 7-ben ülve két killnél járva állt be foglalni, én meg egy bucka mögül, két jól irányzott kupola lövéssel kiiktattam, míg ő a tornyom köré lövöldözött (nooormális?).
    Ekkor borult el az űr a fejében:

Cuncimókus még nemzetköziül is üdvözölt, hátha nem bír az ellen magyarul. Kedves gesztus...
    Ha olvasnád, vagy valamelyik ismerősöd továbbítaná neked:
    Nem rémlik, hogy amikor te kilőttél valakit a csatában, beírtad volna: "Az én k..va anyámat!" Ha szoktad és most kivételesen elfelejtetted, elnézem. Amennyiben nem szokásod ezt írni, te se rinyálj! Használd okosabban a tankod, vagy egyszerűbb, ha tényleg nem lépsz be csatába és nem kell anyáznod.
  • Solten
    Alap motor, gyors medhez kepest ugy mozog mint egy terhes elefant. Szoval nem flankelsz vele de a gocpontokhoz se ersz spottolni. De jo lesz ez fulloskent mar igy is jo csatakat lehet vele tolni.
  • pleasetryit
    Szeretnél egyszerű, de jól megírt játékokat kipróbálni?

Sőt mi több, pénzt keresni vele?

Ha igen, látogass el ide:

www.charityflashgames.com

Jó játékot!

Nem fake!
  • Sir Charles
    Nemrég húztam ki a Comet nevezetű csodajárgányt, aminek 148 penje és 140 dmg-e van, szerintem egy darab goldot nem lőttem vele és voltam Top Gun tier 9 csatában.
    Spottolással és flankkel lehet nagyon jókat játszani ezekkel a tier 7 medekkel.
    A VK 3002 DB-t olyan rég játszottam, hogy nem is emlékszem rá, csak arra, hogy jó kis tank volt és akkor még tier 10 ellen is ment a dolog.
    Amúgy 212 meccen 64% winrate.(most néztem meg)
  • Solten
    Muszaj beegetned mikor is heti egyszer, unalombol jatszok egy kancso artista kort...
  • Solten
    Ugy tunik nagy szakertoje vagy a keszuleknek, vilagositsd fel a nagyerdemut hogy vagy hasznos tagja a csapatodnak 150 pennel es 135 dmg-el T8/T9-ek ellen? De tierjeben is problemas az atutes.
  • ToCsEk
    mai:

- A Löwenek és T34-nek nincs szüksége korlátozott MMre a fejlesztők szerint.
    - Nem fog semmi se történni a T6 Francia és Kínai könnyű tankokkal az új Amerikaiak miatt.
    - A fejlesztők szerint a Matilda "átlagos" MM súllyal rendelkezik. Yurko2F azt mondja egy kézen meglehet számolni a különleges MM súllyal rendelkező tankokat. ("ha csak nem vagy ügyetlen a vágóeszközökkel")
    - Nincs szabály az MM mechanizmusban ami meggátolná hogy sok ugyan olyan tank legyen egy oldalon.
    - Úgy tűnik "normálisnak" tekinthető hogy a nemzeti csatákban előfordulhat hogy 10 ugyan olyan jármű legyen egy oldalon.
    - SerB megerősíti hogy van kapcsolat a HD modellek és az között hogy 2014ben nem sok új ág lesz.
    - Úgy tűnik hogy a HD modellek nem lesznek letöltve a gyengébb számítógépeken.
    - Ha felderítesz egy artyt és eltűnik majd kilövik akkor nem kapsz érte pontot.

Egy nem dokumentált változás a 8.11ben hogy a nyerési arány kijelzése változott. pl. 52,7% helyett 52%ot ír.
  • Lunki88
    Emberek történelmi pillanat! Meglett a nagy ágyú a sturer emilhez. :D
  • Rotterdam1
    észrevettem...elég sunyin kell vele tolni. teszt szerveren kipróbáltam az sta-t meg az stb-t is nagyon bejött mind2.szerencsére nincs előtte(eddig) szopóág.a type 61-et nem próbáltam de az alap ágyúját elnézve nem lehet rossz.
  • popey8
    Ja nagyon fasza. Alig várom, h túl adhassak rajta és meglegyen a sta (még 93k xp). T7-ben am nem rossz, de annál feljebb... Ráadásul 10-ből 1x rakja a tierjébe.
  • Rotterdam1
    fasza ez a kis japán
  • Paradoxon61
    http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Penetration_Mechanics
  • Oddball29
    Ja, 70-től ha nincs overmatch, nem kompenzál.
  • Oddball29
    70 felett autobounce, hacsak nincs 3x overmatch. HEAT-nál 80, de nincs overmatch.
  • Pares
  • davidbog
    Igen. Mindig úgy változik a szög, hogy a páncélzat hátrányban legyen a valós poziciójához képest.
    Volt valami WoT wiki vagy micsoda, nem tudom még létezik-e, de ott szépen le volt írva példával és képekkel. Amikor Oddball-al csináltuk a páncélteszteléseket a bloghoz akkor is észrevehető volt a hatása.
    Azt viszont nem tudom hogy az automatikus lepattanás vagy annál nagyobb szög esetén működik-e. Ha nem működik, akkor 70° vagy annál nagyobbnál lepattan. Ha működik akkor csak 75° felett van automatikus lepattanás mert ugye az az 5° közbelép.
  • Maala
    Helyzetnormalizáció? Magyarul ha van egy 45°osan beforgatott tank előtted, és rálősz, akkor az olyan lesz, mintha csak 40°-os szögből lőtted volna?
  • Lunki88
    Nem gondoltam hogy ezzel a kis porbafingóval is lesz masterym. :)
  • SzocsA
    mikor a 183as tdvel beledurrantasz egy foch 155 be és marad neki 1 HPja, mikor a meedeket szemből meglövöd és 10-20-30-50 hpval túléli, mikor egy lövés kéne bele és tuti lepattansz. és ez nem egyszer fordul elő.
    A játék dönti el, hogy mit ad be és mit nem, mikor kigyújtasz egy tankot, téged is kigyújtanak, pedig ott a legénységen a karbantartás.
    Ez ilyen WG anomáliák.
  • nemtudommivan
    Elolvastam es ugy dontottem hogy ha legkozelebb lepattanok valamirol akkor nem fogom firtatni... Inkabb lovok mashova ! :)
  • R3nton
    Városi harcra elég durca, ha van támogatás a tank mellett. Klasszius TD-zésre alkalmatlan.
  • stoppos
    Au...

• Nazarov77
    Na ez már vereség :D

Defeat
    Battle: Abbey 2014.02.18. 17:27:37
    Vehicle: Hetzer
    Experience received: 1 602
    Credits received: 32 302
    Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • Toweliee
    Tudom, tudom, poénnak szántam.
  • FosTalicskaa
    Gyakorló, troll platoon stb.
  • Toweliee
    Sose kerül össze T1 Cunnignham-el.
  • FosTalicskaa
    Akkor pont annyira pattog mint az összes tankom amivel megyek szóval nem venném észre a különbséget... A másik meg: kit érdekel, hogy meglőnek egyszer, ha én utána beletáraznék mondjuk 3k-t. Ráadásul tornya van szóval elég rugalmas jószág és egyenes úton nem is annyira lassú. Szóval még pozíciókat is lehet vele váltogatni.
  • R3nton
    Adott a lehetőség, húzd ki a WT-t. Ha a fochnak a páncélját szarnak találtad, érdekes lenne erre mit mondanál :D :D T1 cunningham belövi szemből :D :D :D
  • davidbog
    A játékban lévő átütési értékek 100 m-re értendőek. Nagyobb távolságon csökken az átütés, de ez nincs számszerűsítve. Kb egy másfél éve volt egy lista amin szerepelt pár tier 10-es nehéz hk lövegének az átütése nagy távolságra: 5-20 mm-el csökkent az átütésük. Azóta már biztosan változott a dolog, mert a régi átütésekhez (120 mm M58/SA47: 269 mm, 130 mm S-70: 260 mm átütéssekkel rendelkeztek) volt megadva a nagyobb távolságé.

A WoT-ban lévő 70° feletti automatikus lepattanó tényleg létezik és a teljes kaliberű lövedékeknél (amelyeknek az L/D aránya kisebb mint 5) kb ilyen szögnél következik be.
    A valóságban ez függ a lövedék L/D arányától és anyagától. (Például egy 10:1 L/D arányú acél penetrátor ugye ez nyilván már csak APDS vagy APFSDS lehet ez 78°-nál következik be, ha a DU vagy WC akkor 81°-nál. 1:15-ösnél ez 82-83°, 1:30-asnál 84-84°. Ezek abban az esetben igazak ha a T/D (lemez vastagság/penetrátor átmérője) arány 4:1 alatt van, ha 4:1 vagy ennél nagyobb akkor a fenti szögek 1-2°-al csökkennek.)
    Nathan Okun 80°-ot ad meg az átütési formuláknál az automatikus lepattanóra.
    A játékban ebbe még belekavar az overmatch és a lövedék normalizáció is.

A 25%-os randommal nem akarták a lövedék minőségét (mert amit leírtál az gyakorlatilag az) imitálni. Egyszerűen csak azért adtak meg egy ilyen intervallumot, hogy ne legyen mindig ugyanannyi a lövedék átütése. Mellesleg szerintem is nagyon sok ez a +/-25% bőven elég lett volna +/-10%.

Ezekkel még nem is lenne túlbonyolítva az átütési rednszer. Még a lövedéknormalizáció (AP(CBC): 5°, APCR/APDS: 2°) is elfogadható. Bár lenne jobb megoldás arra is.
    Ami nagyon kiborító az a helyzetnormalizáció (amikor a harckocsi pozicióján változtat 5°-ot a számítási rendszer) és az overmatch. Ez a kettő a legnagyobb gyökérség. A helyzetnormalizációról sokan nem is tudnak és nem is annyira feltűnő. Az overmatch meg szimplán hülyeség. Nincs olyan hogy ha 3-szor nagyobb a lövedék kalibere a lemez vastagságánál akkor automatikus átütés.
  • yossarianHUN
    Az most csak azért, mert event van rá.
  • bornofakone
    Hatásos volt azért, mármint én érezhetően kevesebb td-t látok, medek száma nőtt meg most, illetve az artyké.
    Az artyk miatt is lehet h kevesebb a TD, mert megmondom őszintén, nagyon pontosak most az artyk, igaz nem mentem sok kört velük az utóbbi 2 patch óta (30-50 csata) de sokkal egyszerűbb mozgó célpontot is eltalálni, illetve még az ilyen pontatlan s51-el is betalálok (régebben hiába voltam fullra rászűkülve, tuti h mellé, elé, "fölé" lőttem az esetek nagy részében).
    Illetve nagyon idegesítő h 6-800 eff-s babuinok csinálnak 2-4k dmg-t artykban ülve úgy h igazából fogalmuk nincs mi a helyzet.

Egyedül a confrontation módban van sok TD, mármint szarul pakolássza az MM őket be. Tegnap t34/85-el 6 csatán keresztül confrontation volt, és abból 5-be amcsik ellen mentünk, t6-ban 15 hellcat....3 csata volt ilyen. Abból 1x bírtunk csak el velük, akkor is azért mert én voltam az egyedüli t34/85, a többiek mind kv1s-el voltak. T8-ba meg amcsi oldalon t28/proto, orosz oldalon v isu dömping v pedig is-3/is-6.

Focht eddig a közel 375 csata óta, 2 alkalommal láttam, obj268-t láttam még párszor, e3-t is, de nem olyan nagy számban. Az tuti h jpze100 meg halálcsillag most "gyakoribb" (sztem nem nőtt a számuk, csak most nincsenek/alig szerepelnek a nerfelt t10 td-k, és jobban feltűnik h jé nézd már 3 jpze100 v 2 halálcsillag is van)
  • FosTalicskaa
    Jaja, ez a 3-as uralja most a terepet.
  • Pales27
    jpz e100ból is rengeteg van
  • FosTalicskaa
    Amúgy jól jött ez a td nerf. Ugyanúgy tele van velük a játék csak most a 80%-uk már FV meg WT e100... Még jó hogy a nagyrészük válogatott nyomorék különbdne nem lehetne tőlük játszani.
    Bár lehet mégsem olyan könnyű a WT-vel tolni hiszen R3nton is megmondta, hogy nehéz... :D
  • patchaou
    Tényleg bosszantó jelenség. A minap történt, hogy 50 100-al bedaráltam egy is-8-at, elkeringtem egy ház körül majd betöltés után újra rámentem, elvileg két lövés kellett volna bele, de az első sebző után egy lepattant a seggéről, kettő nullás ment az oldalába, és kilőtt.. pedig a szerencsétlen azt sem tudta merre akar forogni...
  • stoppos
    Az ilyenekből lesznek a hegytetőre kiálló, 3 másodperc alatt 1HP-ra redukálódó, kilőhetetlen izék.