A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #292838 Hatásos volt azért, mármint én érezhetően kevesebb td-t látok, medek száma nőtt meg most, illetve az artyké.
Az artyk miatt is lehet h kevesebb a TD, mert megmondom őszintén, nagyon pontosak most az artyk, igaz nem mentem sok kört velük az utóbbi 2 patch óta (30-50 csata) de sokkal egyszerűbb mozgó célpontot is eltalálni, illetve még az ilyen pontatlan s51-el is betalálok (régebben hiába voltam fullra rászűkülve, tuti h mellé, elé, "fölé" lőttem az esetek nagy részében).
Illetve nagyon idegesítő h 6-800 eff-s babuinok csinálnak 2-4k dmg-t artykban ülve úgy h igazából fogalmuk nincs mi a helyzet.
Egyedül a confrontation módban van sok TD, mármint szarul pakolássza az MM őket be. Tegnap t34/85-el 6 csatán keresztül confrontation volt, és abból 5-be amcsik ellen mentünk, t6-ban 15 hellcat....3 csata volt ilyen. Abból 1x bírtunk csak el velük, akkor is azért mert én voltam az egyedüli t34/85, a többiek mind kv1s-el voltak. T8-ba meg amcsi oldalon t28/proto, orosz oldalon v isu dömping v pedig is-3/is-6.
Focht eddig a közel 375 csata óta, 2 alkalommal láttam, obj268-t láttam még párszor, e3-t is, de nem olyan nagy számban. Az tuti h jpze100 meg halálcsillag most "gyakoribb" (sztem nem nőtt a számuk, csak most nincsenek/alig szerepelnek a nerfelt t10 td-k, és jobban feltűnik h jé nézd már 3 jpze100 v 2 halálcsillag is van)