418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ahogy nézem ez az m4 az alábbi igényeim egész jól kielégítik. :) -
Nekem az miatt és a fos m6 miatt nem lett anno ingyen T34-em XD Később aztán jó sok free-vel átðenvedtem magam rajtuk és megérte. A T29 az egyik legélvezetesebb tank volt eddig számomra és a T32-vel is csúnyán lehet szívatni a népet. -
haflac #293391 Újra megvettem a type 58-ast,hogy majd valamikor legyen wz-120-asom.De eza tank valami hihetetlen brutál noobmágnes. -
OnkleTonto #293390 Megéri vele szenvedni, mert az utána lévő M6 és a T29 kárpótol mindenért.
-
zsan666 #293389 Érdekes, én spec. rühelltem az M4-et. Troll gunnal volt csak értelme valóban, akkor volt kis sebzés is. T1 heavy-t viszont kifejezetten élveztem és az M6 ugyan az volt. :D -
Prémium nélkül elég behányós a tapasz szerzés. Legjobban eddig az m2 mediumra szerelt howi ágyú jött be. Szép nagyokat lehet vele durrantani. Szeretek előrébb lenni a csatában és nagy tűzerőt képviselni. Reload time lehet lassú, az nem zavar. Ennek tudatában mit javasoltok? -
ikarus44 #293387 Tény ami tény én is túloztam, de szerintem te is kissé alábecsülöd a WT hatását ha majd kijön.
És nem reklámozom, csak példának hozom ill. összehasonlításnak mivel csak ez az egyetlen játék van még a WOT mellett, ami ilyen. -
lammaer #293386 Van igazság a szavaidban, nem kevés :D -
lammaer #293385 "Pedig már nagyon várom SerB mindent megmondó szövegét majd erre "
Megmondom én neked: How terrible :)
Tudod, marhaegyszerű ám a playerek többségét WoT elé "kényszeríteni". Kiraknak egy 5x hónapot, vagy beraknak egy missiont (mint legutóbb az IS6, grindedt szét az agyad kampány, tán még foxi is végigtolta, pedig nagy WOT gyűlölő) és máris megvan a playerbase.
Amióta láttam vmelyik játkshown, hogy a német (!!!) playerek ott ácsingóznak napokig a szinpad előtt hogy kapjanak egy pólót, azóta egyértelmű: olcsóak vagyunk :) -
haflac #293384 Ha ez segít a T110E5 nagyon jó tízes tank.De a T29-is.Az egyik legjobb 7-es,hanem a legjobb. -
A T29 op. Nagyon jó. Bírd ki. -
én kikerülem az m4el ami viszont fun a troll gunnal:D -
Te hányszor is hagytál itt minket hisztizve? És mégis itt vagy.
Tudom tudom erre jön majd az a válasz ha kijön a másik, azonnal lelépsz. No persze! Itt fogsz vinnyogni akkor is...
A helyedben kicsit óvatosabban fogalmaznék, főleg úgy hogy lila játékos (voltál) és lassan van vagy 100 garázshelyed.
Te is csak ígérgetni tudsz.
-
Srácok mondjatok valami biztatót, hogy folytassam a t1 heavyt, mert nevetséges vele játszani negatív értelemben.
-
akdestroyer #293379 tessék most lőttük. elég egyenletes? :D
-
Akkor viszont számolni nem tudsz. Ugyanis a wot player állomány 2/3-a (vagy még több is) paradicsom vagy annál nem sokkal jobb.
Nekem semmi bajom a wt-vel és akkor se dőlne össze a világ, ha a wot bezárna, de már rohadt unalmas, h egyesek állandóan ide jönnek a wot topikba hirdetni a wt igét és hogy ennyi meg annyi játékos fog átmenni. Ne legyen igazam, de a játékosállomány negyede sem fog átmenni szerintem. Ki akar 1 lövéstől meghalni, meg állandóan a campfestet nézni (wotban azért 1 fokkal jobb a helyzet) és célkereszt alapján megállapítani, h kb hova célzol. Akik nem árkádra vágynak, hanem inkább szimulátorosabb témára azok átmennek, de az nem túl sok lesz.
Volt itt linkelve pár napja egy cikk az ftr-ről. Ha tényleg az lesz, amit abban leírtak, akkor sztem sokan fognak a wtben csalódni.
Mint mondtam nekem tök 8, h mi lesz a playerekkel meg a wt-wot párbajjal, csak légyszi nem itt hirdessétek a wt igét. Menjetek a wt topikba. Gondolom ott sem nagyon örülnek, ha wot igét hirdetnek. -
foxbat88fx #293377 Serb kb. leszarja....
eléggé megszedte magát, sok barom meg úgy is itt marad...
nem beszélve a lila gyökerekről akiknek bent áll a garázsban 40 X-es tank...
nem fogják itt hagyni a wot-ot ...
meg fog csappanni a létszám az tuti, de serb leszarja, eléggé meggazdagodott ezen a gamen!!!! -
Greenscape #293376 Mindenhol vannak hulyek igy ott is. Te pont akkor kerultel oda mikor egy csomo uj tagot vettunk fel. Gondolom nem Body, Eul vagy Igo irta azokat a sorokat. Az onteltseg meg a jo jatekosok negativ oldala es van aki nem tudja jol kezelni a dolgot. A tarsasag nagyobb resze nem olyan. En sem megyek mindenkivel platoonozni aki a klanban van. Lassan egy eve vagyok ott, de a tarsasag felevel soha nem platoonoztam es nem is igen fogok mert csak a barati listamrol tudnak meghivot kuldeni es sokan nincsenek rajta.
Lassan 50-en leszunk(bar nem ertem minek kell novelni ketes elmeallapotu uj jatekosokkal a letszamot mikor ugysem fogunk cw-zni) es sajnos vannak koztuk idiotak is. -
ikarus44 #293375 Nem vagyok médium természetesen. De tudod akármilyen hihetetlen számodra, valszeg nem a sok paradicsom fog átmenni hanem a normálisabbja, aki jó játékot akar mert a WOT sajnos már nem az. -
malystryx #293374 Én nem találgatok, de szerintem, ha ki is próbálják a paradicsomok, vissza fognak jönni ide. Bevallom nem vagyok egy nagy játékos, (1300-1400 effi) de véleményem szerint azzal egy kicsit máshogy kell játszani, és megtanulni igazán jól.. -
zsupeti #293373 ping 999 ami miatt áll a tankom,majd alt+F4 után már nem tudok visszalépni a játékba mert a launcher frissítésnél megszakadok.Közben a netem meg jó.
Most nálam van a hiba?Mert hibaüzenetként az a szöveg olvasható,h nem tudok csatlakozni a frissítő szolgáltatáshoz. -
Te is afféle médium vagy? Esküszöm irigylem az ilyen jövőbe látó egyéneket. Már előre látják, h a játékokos 2/3-a át fog menni wtézni. Bár úgy lenne, legalább ott rontaná a levegőt a sok paradicsom. -
ikarus44 #293371 Csak az az egyet nem fogom érteni, hogy a Így "állnak" hozzá a játékhoz a WG-sek, akkor miért fognak majd csodálkozni hogy a játékosok 2/3-a el fog tünni mihelyst kijön a WT gorund forces.
Pedig már nagyon várom SerB mindent megmondó szövegét majd erre
-
ikarus44 #293370 Pedig nem volt -
rudii #293369 999es ping megszokott, ki vagy fagyva kb. :D De 270 fps kurva jol hangzik. :D -
ikarus44 #293368 Szasztok!
Ezt nem fogjátok elhinni: 2 csata zsinórban: 270FPS, és 999-es ping percekig
Szeretlek WG de Nagyon! -
diegho™ #293367 Akár 322 fikázása is lehetne ennyiből. Mondjuk ezt meg is lehet érteni, abban a klánban olyan önelégült f@szkalapok vannak, hogy az valami hihetetlen. A commander is kilépett, mert elege lett belőle, nem is csoda. 1 héttel előtte léptem ki én is, mert már zavart az, hogy bemegyek klántársakkal csatába és végig anyáznak mindenkire, az egyik odáig ment, hogy azt írta egy lengyel IS7 szakasznak (1000+ WN6 mindkettő), akiket lerohant 9 ellenség és meghaltak - tehát semmit nem tehettek - hogy kár, hogy Hitler nem irtotta ki az egész országukat... Persze amikor felvetettem, hogy ezt talán nem kéne így, akkor én voltam a rossz, hiszen én tudok kulturáltan viselkedni. Az azért mindent elmond, hogy a commander miután kilépett a klánból levelet írt és elnézést kért, hogy meghívott abba az elfajzott társaságba. Egy a lényeg, az a "klán" vagy nem is tudom minek nevezzem őket, minden rossz szót megérdemel, így nem kell meglepődni, ha szidják őket. (mondjuk ha még skill is társulna sokak pofájához lehet kicsit elnézőbbek lennének velük az emberek...) -
atee73 #293366 ebben teljesen igazad van... de amikor elerte az online szam a 100k-t inditottak a 2-est most elertuk a 200k-t kell 3-as vagy a 4-es mert hogy leegyszerusitsem egy rohadt foutvonalon mar tul sokan akarnak eljutni ugyanabba a varosba.....
akinek nem laggol ( es valjuk be ok vannak kevesebben) azoknak szerencsejuk van mivel az o isp-jukrol keves a jatekos
Osszegezve ....igen!!!! technikailag nem a WG hibaja DE!!!! csak ok tudnak segiteni rajta -
lexlutor #293365 ugye azt senki nem veszi komolyan h a szocsi teli olimia streamelese eszi meg egesz europaban a savszelesseget????? -
Akkor nem a szerver, nekem tökmindegy, nem nálam van a gond és kész. A wg-nek kell megoldani és az ő kurvaanyjukat. XD -
lexlutor #293363 elso nemzeti csatam:
orosz oldal: 3 kv1s, t150 es 11 t34-85
usa: 4 m6 es 11 hellcatt
ezt a faszsagot melyik bevodkazott faszkalap szulte meg igy? -
szakasz #293362 csak megjegyzem, a két szerver fizikailag teljesen különböző országban van, tehát nem egy ISP felől (felé) megy a forgalom. -
atee73 #293361 ertsetek mar meg nem a qrva server a hibas..... azert kene csinalniuk meg1-et vagy 2-ot hogy megosszak a forgalmat es ne legyen 1 isp felol traffic stack.........
mindenfelekep a wg nek kell csinalni vmit de nem azert mert a server-ek lassuak ,hanem azert mert beszukul a forgalom az isp iranyabol -
A lényeg, hogy csinálhatnánk már valamit értünk is a kurva pénünkért cserébe. -
DE. Tavaly 387 millió dollár bevételük volt, de arra nem telik hogy normális szerverek legyenek. Az nem zavarja őket hogy a prémem úgy fogy hogy nem tudok játszani, szóval a wgkurvaanyja van. -
atee73 #293358 Igaz nem rajtuk mulik , DEha az isp felol szukul be a savszel azert kell meg 1 server , mert az isp nem fogja az adott gerinchalozat savszel-et novelni 1 kiba....tt MMO miatt az fix..... namost ilyenkor az a megoldas hogy az mmo anya cege fejleszt mivel az isp az pont telibeeszarja hogy tudok e jatszani avagy nem , mivel az osszes speedtest szerint jo a netem csak a wot server-ek fele szar a ping ( es azert szar mivel valszeg az itteni isp gerinchalozatarol sok a player)
Namost ha ezt az egesz storyt ha vegignezzuk .....a lag nem a WG hibaja ( ezt felfogom en is)
DE mivel vegyuk az en peldamat ,a virgin media (lehet kb vagy 20milio elofizetojuk)kajak leszarja a gondomat mivel csak igen kis szazalek jatszik a wot-al az elofizetik kozul, akkor felteszem a kerdest :ki tud segiteni??? a WG ennyi
Ha esetleg kell elkuldom az utolso 20-30-40 replay-emet bizonyiteknak hogy nem hobby-bol sirok -
Paradoxon61 #293357 Pedig nincs benne semmi nevetséges.
Die 322"Skull and Bones" Panzer Divison
Magyarul: A 322 "Skull and Bones" páncéloshadosztály
Ha elolvasod a többi részt is, egyből látható hogy német nyelven íródott.
A németben a Die Ejtsd: "Di" nálunk az "A vagy Az"-nak felel meg. -
Greenscape #293356 Jaaa, nemetul nem tudok. En meg azt hittem valami kis hulyek nem tudtak feldolgozni, hogy ki lettek love. A statjuk alapjan siman hiheto lenne. -
virkir #293355 De talán ha értelmeznéd akkor már nem kizárólag a wgkurvaanyja lenne nem? -
Hiába olvasnám el negyvenkétszer, attól nem javulna semmi.