banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Akkor viszont számolni nem tudsz. Ugyanis a wot player állomány 2/3-a (vagy még több is) paradicsom vagy annál nem sokkal jobb.

Nekem semmi bajom a wt-vel és akkor se dőlne össze a világ, ha a wot bezárna, de már rohadt unalmas, h egyesek állandóan ide jönnek a wot topikba hirdetni a wt igét és hogy ennyi meg annyi játékos fog átmenni. Ne legyen igazam, de a játékosállomány negyede sem fog átmenni szerintem. Ki akar 1 lövéstől meghalni, meg állandóan a campfestet nézni (wotban azért 1 fokkal jobb a helyzet) és célkereszt alapján megállapítani, h kb hova célzol. Akik nem árkádra vágynak, hanem inkább szimulátorosabb témára azok átmennek, de az nem túl sok lesz.

Volt itt linkelve pár napja egy cikk az ftr-ről. Ha tényleg az lesz, amit abban leírtak, akkor sztem sokan fognak a wtben csalódni.

Mint mondtam nekem tök 8, h mi lesz a playerekkel meg a wt-wot párbajjal, csak légyszi nem itt hirdessétek a wt igét. Menjetek a wt topikba. Gondolom ott sem nagyon örülnek, ha wot igét hirdetnek.