A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #293367 Akár 322 fikázása is lehetne ennyiből. Mondjuk ezt meg is lehet érteni, abban a klánban olyan önelégült f@szkalapok vannak, hogy az valami hihetetlen. A commander is kilépett, mert elege lett belőle, nem is csoda. 1 héttel előtte léptem ki én is, mert már zavart az, hogy bemegyek klántársakkal csatába és végig anyáznak mindenkire, az egyik odáig ment, hogy azt írta egy lengyel IS7 szakasznak (1000+ WN6 mindkettő), akiket lerohant 9 ellenség és meghaltak - tehát semmit nem tehettek - hogy kár, hogy Hitler nem irtotta ki az egész országukat... Persze amikor felvetettem, hogy ezt talán nem kéne így, akkor én voltam a rossz, hiszen én tudok kulturáltan viselkedni. Az azért mindent elmond, hogy a commander miután kilépett a klánból levelet írt és elnézést kért, hogy meghívott abba az elfajzott társaságba. Egy a lényeg, az a "klán" vagy nem is tudom minek nevezzem őket, minden rossz szót megérdemel, így nem kell meglepődni, ha szidják őket. (mondjuk ha még skill is társulna sokak pofájához lehet kicsit elnézőbbek lennének velük az emberek...)