418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Affene, ezt csak most olvasom, akkor erről megint lemaradtam.

Hogy ne csak off legyek: amennyire féltem előzetesen a T69-től a T71 után, annyira kellemesen csalódtam, már az 5. meccsen meglett vele az ace tanker. Jó, freeből rátettem a nagy ágyút meg a közepes motort, de akkor is.
  • 400V

Bocsi nem bírtam ki! xDDDDDD
  • Roger6
    Váó, egy 9-es TD-vel átlövöd egy T8-as heavy tornyát? Ez valami csoda lehet!
  • ToCsEk

• vonKurz
    haliho, is3 agyuja lassan celoz, de a tank mobil, a torony mobil, a pancelzat ahhoz a gyorsasághoz megfelelő, az agyú nagyot sebez, szal király.
    ugyanez a lassú célzás 320-s sebzéssel rettenetes lassú nem fordulékony tankon gyalázatos. de a kv4-l nem az a gond sztem, hogy az ágyúja használhatatlan, hanem hogy a tornyát szemből darabokra lövik, és azon csivitelni hogy de csak golddal, miközben tier4-ben már minden noob goldot lő teljesen értelmetlen...
    ui, jagdtigerrel a múltkor gold nélkül lőtem át a kv4 tornyát szemből 300m-ről, akkor meg ? :)
  • Roger6
    KV-4 ágyúja teljesen frankó, és amíg nem arannyal kapod, addig a teste is megfelelő.
  • lammaer
    Hmmm.... mi a baj a KV-4 ágyújával?

KV-4 top ágyú: 227 pen, 320 dam, 5.26 ROF, 0.38 acc
    IS3 top ágyú: 225 pen, 390 dam, 4.88 ROF, 0.4 acc

Simán pariban van a köznép által jónak tartott IS3 ágyújával. A tank tökmás ez tény, az IS3 agilis és szemét spaced armorja van, a KV4-nél ugyan nincs spaced armor de marhára strapabíró még T9ben is, cserébe viszont iszonyatosan lassú.
    Abban egyet tudnék érteni hogyha nem fekszik a lassú tank használata, akkor a kv-4 AMIATT lehet szar valakinek, de az ágyúja miatt sztem nem reaális a panaszkodás.
  • Ry0K3N
    Hagyd a rákba az egészet. Húzz valami mást és szedd össze vele free XP-ből a tornyot meg a löveget. Csak magadat szopatod így.
  • green64
    Miből gondolod, hogy aki fizet érte az nem lehet "retardáltfóka"?
  • JeffDunham
    Ja. Milyen undorító, rontom itt az imidzsemet.
  • nemtudommivan
    Csak nyugodtan. Altalaban csak a cigany stilus megy ilyenkor.
    Ádjá mán 50 forintot draga tezsvírem had vegyek egy szal cigit legy szives hogy ragjam meg a draga pucukádat

Nem adok.

Ággyá hát 50 forintot mert kitaposom a beled!!

Wot verzio.

Please no cap kill all !

Tovabra is megy a foglalas.

No cap fuc.. retard idiot noobs go play tetris and barbie online
    Stb stb stb...
  • popey8
    Azt hiszem most büszke lenne rád Oddball és talán könnybe is lábadna a szeme:D Jó csata volt, grat. Lehoztad nekik és nem lőttél el 1 goldot sem.
  • Greenscape
    Akkor azert nem talaltam :) Koszonom meg egyszer.
  • JeffDunham
    Vangelis - Alpha

Tényleg keverhető a hasonló stílus miatt a két zeneszerző.
  • Greenscape
    OFF:
    Valaki tudja mi ennek a Jean Michel Jarre tracknek a cime? Thx elore is.

VIDEO itt.

• bornofakone

1 replay-t nem tudnál felnyomni róla? Most először kíváncsi vagyok rá, mit alkottál :)
  • R3nton
    Halkan megjegyzem, hogy nem én voltam :D Én már amúgy is leszoktam kb róla :D
  • Greenscape
    A T9-es tankok tobbnire ilyenek. Ha stock-kent hasznalod akkor eleve hatranyba hozod a csapatod igy nem kell csodalkozni ha nem nyerik meg neked a csatat mivel te nem sokat fogsz hozza tenni.
    Elore kell gondolni ilyenkor es tenni felre free exp-t. En ha nem akarok valtani goldert akkor addig nem veszem meg amig a top gun-t fel nem tudom ra rakni freebol.
    A masik taktika a szopas minimalizalasara, hogy az ilyen tankokkal csak napi 1 csatat megyek(pl. Lorraine, Chi-Ri, Emil). Ha nyerek akkor dupla es orulok. Ha buko akkor elkonyvelem a vereseget es megyek a tobbi tankkal ami mar fullos. Igy napi 1 csata van ami tomeny szopas akar jo a csapat akar nem. A sok hulye miatt igy is a csatak 30%-a sajnos nem a szorakozasrol szol. Minek kerjuk az ostort az elettol azzal, hogy napi 10-15 csatat megyunk stock tankkal.
    Ha jol tudom neked sem CW-zni kell akkor meg raersz kimaxolni 2 honap alatt is.
  • rahotep
    ...ezt pont egy artyból írja...lol
  • kissd
    Nos, nagy nehezen sikerült elérnem 900 wn6-ot 21 csata alatt.
    Ennyire szar sose voltam. Nem értem.
    type58-al zsinórban cumi volt, 4 meccs volt ami 1 lövés és halott voltam nekem minden pattant még a gold is, de csak pazarlás volt.
    Siralmas.
    Pz4fc-vel ugyanez.
    Hiába vagyok leghátul, hogy onnan tegyem oda a vasat, meglátnak.
    Ha nem, akkor meg olyan homályakat lő, hogy nem hiszek a szememnek.
    Szóval nagyon szar vagyok na.

Csak azt nem értem, hogy eddig 1200-1300 wn6-ot simán tartottam úgy, hogy szoptunk zsinórban, most meg még az 1000-et se éri el?

Jó, nem nyerünk. Sebezni se tudok tényleg úgy érzem magam, mint egy retardált, pedig azé egy átlagot csak kéne tudni hozni.

Még a t54 is vergődés volt.

Szóval akármit csináltam abszolút noob voltam ma :D
    Ez mással is előfordul, hogy még a saját átlagát se tudja hozni?
    Vagy azért van, mert 2 okádék szart erőltetek?

De azért voltak vidám pillanatok. A rendkívül erősen páncélozott type58-at golddal lövik csak. pz4fc-t szintén.... Minek? :D
  • R3nton
    jól, de egy obj268 előbb fent volt, mint mi 2en, de a másik gyereket lőtte és egyből kiszedtük. Szerencsére lövést se kaptam az elején :D
  • zsupeti
    2 mp alatt megoldanám ezt a retardáltfóka játékosállományt.Nincs prémium akkor max tier4-ben bohóckodhatnak,ha van akkor + wn8 1000 felett.
  • JeffDunham
    Akkor már teszek fel én is egy mai Himmelsdorfot.

Sima átlagos csata, semmi extra. Csak akkor nézd meg ha unatkozol.

REPLAY
  • bootsector
    Rendben, logikusnak tűnik, csak annyian káromkodtak közben, és mocskosul anyázták a bázisfoglalókat, de hát ez persze az ő szempontjuk. Ezek szerint én is tojhatok rá, és ha már csak arra van lehetőségem, foglalhatok nyugodtan.
  • Simulacrum
    Úgy könnyű, hogy az ellenfélnél nincs medium. :-) Jól érzem, hogy a tied lett a hegy?
  • nemtudommivan
    Azert mert egy tank kilovese csapat szinten nem ad annyi pluszt hogy megerje rohangalni ert. Az is lehet hogy aki foglal annak eselye sincs hogy megloje mert mondjuk lassu fossal van . Jobban jar ha foglal igy tobb xp-t kap . Lehet nincs kedve egy szaros tank utan rohangalni csak tullepni a csatan. Stb stb stb.....
  • mittomén1
    remek nap,szerencsétlenségek,vacak mm,idióták,korllátlan mennyiségben... 1. csatán tiger 2-vel 10méterről mellé lő párszor majd kilövik előlem az ellenfelet és egy kv1s az upper frontomba olyat ragaszt bele hogy 2 legénységi tag is meghal 400hp kíséretében(nem is kérdezem hogyan lehet azt 175el átütni...).aztán akkor jönnek hátulról hogy kivégezzenek...
    2. csata 1100 tier8as tank és össz 100 db 9-10esből(ha hiteles az a lista egyáltalán amit látni mielött csatába dob) összesorsol egy olyan csatát hogy egyedül vagyok 8as mind2 csapatban rajtam kívül nagyrészt t10 4-5 9es tank."kedvenc" dombos pályámon 0 gun depression-el természetesen.majd megölnek úgy hogy csak nézek honnan jött ez, 0 sebzésem lett 3-15 vereség...
    majd megkoronázásképp ennek a szuper napnak matildával blokkol egy gyökér kv1 majd belém lő az idióta gondoltam megbosszulom mert már felment bennem addigra a pumpa rendesen erre kitiltanak egy órára teamkill!!! miatt 50hp sebzés miatt.még 10szer átütöm akkor meghalt volna valóban...
    na leshetik ezek az orosz alkoholista komcsi f..zfejek mikor játszom még egyszer ezzel a [email protected] telibe az anyjukat egy gyorsvonat.
  • virkir
    Hát keveset játszi a srác na... :D
  • R3nton
    Hoppá :D

• baromarc111
    Tavaly szeptemberben futottan vele össze,azóta alap a gép?

• nemtudommivan
    Na jo elc-be nehez annyit sebezni de remelem "atment " a hasonlat.
  • nemtudommivan
    En ruhellem mint a szart. Full becelozva lovom vele a foldet lovegpajzsot meg a lancot. Ugy latszik csak a piroskak tudnak vele 400 meterrol torony es testforgatas kozben leadott kapaslovessel sebezni 485-ot egy 60-al szaguldo elc-be. Vartam a nagy op-sagot de mivel minden harmadik lovesem sebez igy eleg elkeserito szamomra. Persze ez egyeni problema ugy nez ki.
  • Angelus1991ster
    Továbbá kívánom az összes piros effes szarnak , hogy rohadjanak el mind. Mégis mi aszar motiválja ezekeket a génhulladékokat?
  • Angelus1991ster
    Nem szégyellik a laggos szar játékokat. City Interactive rpcj-s játékai több élményt nyújt lassan. És ezért fizetni?
  • virkir
    Így erről a képről nézve azt mondanám, hogy ne is erőltesd.
  • kissd
    Nah.

Befejeztem 3-4 órára. Reméltem, hogy ki tudom húzni végre a nashornt, de nem :D 4 perc és már 3-8 :D
    Másik mines-on sikerül felküzdeni a hegyre magam type58-al jön is velem 3 med. Erre meglátják, hogy már ott vannak visszafordulnak, de nem szólnak csak azt látom hogy egyedül vagyok 2 kv1s meg egy t25 ellen. Mondom nem baj amíg engem csesztetnek kiszedik őket... hát nem :D
    Elhullottam ott is persze hiába spotoltam folyamatosan 4-5 tankot egyet nem szedtek ki :D sebaj pihenek :D

Ja lag nem volt csak nagyon okos csapattársak :D
  • bootsector
    Kösz mindenkinek. Most már tuti, hogy előbb mindenképpen a KV1-S vonal lesz végig, aztán majd talán más is arrafelé.
  • yossarianHUN
    Nagy puska oroszoknál többnyire megvan, hatosoknál KV1-S-nek még nagyobb, de a T-150-nek se kell szégyenkeznie. Aztán viszont a KV-4 top lövege... Nincs rá szó, se több szóból álló kifejezés, ha erre az ágra mész, és eljutsz odáig, meglátod majd. Undormány. Utána már nagyon hasonlóak a két ág ágyúi.
  • Destydeme
    Hi.Hogy áll a lag téma,6-7 napja nem voltam.Nagyon nem is hiányzik,de a kérdésre a válasz azért érdekel.Thx.
  • bootsector
    Ezért gondoltam én is, ha esetleg a lassú/páncélozott mellé király löveg is van, lehet jobban megéri. Általános észrevételem, hogy muszáj a nagy puska, mert a saját kategóriámban se sokszor sebeznek a járgányaim, hát még ha betesz 2-vel magasabba, ahogy mindig is morgok emiat..