A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #293567 remek nap,szerencsétlenségek,vacak mm,idióták,korllátlan mennyiségben... 1. csatán tiger 2-vel 10méterről mellé lő párszor majd kilövik előlem az ellenfelet és egy kv1s az upper frontomba olyat ragaszt bele hogy 2 legénységi tag is meghal 400hp kíséretében(nem is kérdezem hogyan lehet azt 175el átütni...).aztán akkor jönnek hátulról hogy kivégezzenek...
2. csata 1100 tier8as tank és össz 100 db 9-10esből(ha hiteles az a lista egyáltalán amit látni mielött csatába dob) összesorsol egy olyan csatát hogy egyedül vagyok 8as mind2 csapatban rajtam kívül nagyrészt t10 4-5 9es tank."kedvenc" dombos pályámon 0 gun depression-el természetesen.majd megölnek úgy hogy csak nézek honnan jött ez, 0 sebzésem lett 3-15 vereség...
majd megkoronázásképp ennek a szuper napnak matildával blokkol egy gyökér kv1 majd belém lő az idióta gondoltam megbosszulom mert már felment bennem addigra a pumpa rendesen erre kitiltanak egy órára teamkill!!! miatt 50hp sebzés miatt.még 10szer átütöm akkor meghalt volna valóban...
na leshetik ezek az orosz alkoholista komcsi f..zfejek mikor játszom még egyszer ezzel a [email protected] telibe az anyjukat egy gyorsvonat.