418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrSnail #294273 Nem Én sírok állandóan a színvonal miatt... -
MrSnail #294272 Ventilátor+stabilizátor+célzásgyorsító.
Javítás,lámpa,kuplungégető,sima futás.
Lehet, hogy nem ez a legjobb majd leugat valaki... -
Ry0K3N #294271 Vannak más fórumok is ha nagyon zavar :) -
Kisf4rk4s #294270 Amx 50 100-ra milyen modulokat és skilleket tegyek? -
MrSnail #294269 Na gyorsan összeszámoltam:
Az elmúlt 24 órában 8.30-8.30-ig született 376 hozzászólás
Ebből ~100 db vonatkozott a játékra,kérdésre és azzal kapcsolatos eszmecserér/vitára.
A többi szemét, sírás kritikán aluli megnyilvánulás, szó szerinti anyázás! Moderálás nélkül.
Ez a színvonal és ezt mind TI értétek el, benne vagytok mind.
-
400V #294268 Összedobjak neked egy videót amiben elmagyarázom a dolgokat magyarul? Lefogsz döbbenni mennyire egyszerű. -
Ry0K3N #294267 De most wotos témáról is mit lehet beszélni ami már ne lett volna 1000x kitárgyalva?
A belinkelgetett képeket meg replayeket instant skippelem. Nincs olyan amit ne láttam volna. Hacsak az valami nem nagyon vicces dolog. -
Velem is beszéltél TS-en (ez már 2) hogy az argo modot hogyan lehet megcsinálni. Hiába segítettél, sosem fog elkészülni az enyém. Életem másik siker storyja.
-
Igen van azért itt még wotos téma, de nagy általánosságba sajnos igaza van, már nagyon nagyon rég nem olyan a topik mint amilyennek kéne lennie. Már Spec. előtt sem az volt...
Sokszor olyan mint a facebook, meg kell osztani minden hülyeséget ( szar kör, sok a hülye, jó kör, isten vagyok , jajj szarjáték 40%wr mióta leírtam hogy mennyi volt a wr%, stb) -
"Vegul is a monitor nem ut meg szajkaratezni meg serules nelkul is lehet."
Ebben van a hangsúly, ha tudná hogy akinek ugat xD-zve kb. fél perc alatt kitépné a torkát és lenyeletné a száján keresztül, remegő hangon szólalna csak meg. Szerintem az ilyen napi reges barmoknak alapból gondjuk van ( szellemi/lelki )
Ebből a fikából azt nézem ki hogy kora szülött, és igen is baromira irritálja hogy ilyen kis fika alkatú. ( van egy hasonló ismerősöm, mikor gyúrtunk, titkon szteroidozott hogy ne legyen olyan kis vékonyka, szerencsére sikerült le beszélni és rá jött hogy annyira nincs nagy hátrányba.... de sokáig tipikus tuningolt autóval + nagy hangerővel + nagy kipufogóval rohangált, mert valami "nagy" is kell neki amivel tud menőzni )
Ez a fika szerintem a nagy pofáját akarná mutogatni ( mást nincs ).
Biztos vagyok benne hogy a Magyar444 -e, meg a Bf topik rombolóiban is hasonló sérülések vannak. Szomorú, hogy így próbálják meg magukba kicsit helyre tenni ezt a szellemi/lelki tüskét.... Lehet hogy ha normálisan kezdtek volna valami topikba beszélgetni a bajaikról AKÁR meg is tudnák magukkal oldani a problémáit. Neeem, linkel ugráló gifet.... Ilyeneket már nem is sajnálom.
Mellesleg 24 éves. Könyörgöm, 24 éves !!!
Rosszabbik esetbe van egy szakmája (tehát elvégzett egy iskolát), tudja mi az hogy munka, bele kóstolt már az életbe. Átlagos esetbe van egy érettségije, és esetleg szakmája, legjobb esetbe érettségi + valami felső oktatás (oO).
Erre mit tapasztalunk, hogy viselkedik?
-
Mi lenne, ha többé nem lenne háború a Földön? Ha minden nőnek 90-60-90es méretei lennének?
A hsz-eidből az jön le, hogy ha valaki nem ért veled egyet a való életben, azt jól megruházod. És ezért itt is mindenki kussoljon, mert itt nem tudod leütni. Ez aztán a mentalitás. -
Volt közben kb 5-6 kérdés, amik meg lettek válaszolva, több ember által is. Tegnapelőtt meg a T34-ről beszéltünk.
Jó dolog, hogy csak read only vagy, de akkor olvass is, ne csak beleolvasgass... -
Ry0K3N #294261 És igen valóban szépen lefaszlámáztuk a szegény srácot is aki az után érdeklődött milyen hogy irányba induljon el.
Totálisan bunkók voltunk vele és nem segítettünk neki többen is.
MEg azt is lefaszlámáztuk aki kérdezte melyik tigrist vegye meg, nem soroltuk fel a különbségeket. Alap dolog tudni a két tigris közötti különbségeket. -
400V #294260 Sokszor mondtam régebben is. Egyik se mer feljönni velem TS re és ott megbeszélni. Egy ember mert feljönni régebben az 5 percen belül köpni nyelni nem bírt. Szóval igazad van! ( a monitor nem üt vissza ) -
nemtudommivan #294259 Igen lattam ezert irtam hogy nincs ezzel baj. Vannak itt emberek akik folyamatosan generaljak a veszekedest " csak elmondtam rola a velemenyem " cimszo alatt. Mi lenne ha kicsit magaba folytana az ember a velemenyet ? Mert lehet hogy ha hasonlo velemenyt kapna akkor neki sem tetszene. Vagy ide csak ugy irogatnak az emberek aztan majd lesz valami ? Vegul is a monitor nem ut meg szajkaratezni meg serules nelkul is lehet. -
Na, ne kímélj minket, ha tudsz, varázsolj be ide pár hasonló fürdőszobás selfiet, amin még a slozi is látszik.
De azért ugye érted, mi a gond? Aki ilyet megjátszik, abban túlteng az önbizalom. Ami nem is baj, amíg van mire. Márpedig az ő esetében ebben a játékban, az adott kontextusban: nincs oka rá. Linkelgetheti XY accát. De XY nem jön ide, hogy ő mekkora faszagyerek, és a másik mekkora szar. Pláne nem oltja le a tőle 14!!! WN8-al kisebb társát, hogy "te gyenge zöld genyó".
/sarcasm on
Szerintem tuti vannak itt páran, akik szívesen nézegetnék/nézegetik pl. Scheff hasonló képeit egész nap, mert neki 3000 wn8-a van.
/sarcasm off -
Ry0K3N #294257 Jó beszéljünk a wotról.
A WoT egy rakat szar.
Te jösz. -
madmanic #294256 +1. Tegnap óta 400+ hsz nulla hasznos infó..
Ha nem valakinek a kollektív baszogatása megy akkor a gyépés idióta nyomja a gifeket minden éppen nem bannolt regjével, vagy nettó anyázás...
Wotról már szó sincs...
Ha valaki mégis kérdezni mer nekiesik a sok senki és segítség helyett elmagyarázzák neki, hogy tulajdonképp ő a világ legnagyobb faszlámája..
Az a vicc, hogy mindig vannak ilyen nagyarcú paraszt gyökerek, mert az egyik ha végre leszokik erről a fórumról, jön helyette másik kettő...
Szóval már olvasni is csak nagyon ritkán..
-
"Megnezve oket elkonyveli ujra az ember hogy megint a leghurkabb gyereknek van a legnagyobb arca....."
Ember te láttad miket írt tegnap ez a fika?
Mert úgy tűnik nem. -
nemtudommivan #294254 Latom sikerult egy troll facebook oldalat megtalalni es megosztani rola egy kepet. Nincs is ezzel baj. A problema ott kezdodik hogy olyan emberek is oltogatjak a kinezetet akik kb hasonloan neznek ki. Vagy rosszabbul...
Nem nehez megtalalni ide irogato emberek facebook oldalait mert egyszeruen tul sok infot adnak meg magukrol. Megnezve oket elkonyveli ujra az ember hogy megint a leghurkabb gyereknek van a legnagyobb arca..... -
Simulacrum #294253 Eddig bármikor T10-ben összecsapás módban, ha voltak németek simán győztek.
Egyértelmű a fölényük magas tierben. Ha én ülök bennük is ezt érzem. E-75 a gyakori aranyeső ellenére még mindig a legjobb tank a játékban. -
Ez a kis buzeráns gyíkarc vitte mondjuk a pálmát. XD -
Egy vicc ami itt megy, csak kicsit beleolvastam, kabaré.
Erre a fórumra röhögni járok, mert konstruktív dolgokat alig találni, 100-ból 1 Vizi András műsora feeling... -
EmR3 #294250 Akkor ez meg bizonyíték arra hogy minden igaz és mindennek az ellenkezője is.
Mert ebben a körben úgy szétcsaptuk az op medeket Windstorm-on, hogy versenyezni kellett azért hogy egyáltalán lövéshez jussak. És nem álltunk be védekezni.
-
Greenscape #294249 En egyet tudok: Mivel eleg nagy a migracio ezert azoknak akik mas kontinensre koltoznek hosszabb-rovidebb ideig nem kell uj accot kezdeni. Most nem MO-ra gondolok mert mi 95%-ban europan belul mozgunk hanem, a sok amerikai, azsiai diakra peldaul. Nekik nagyon jol jon majd a roaming. Senki sem orulne ha uj accot kellene kezdeni ha koltozni kell.
De nem biztos, hogy ez az elsodelges szempont. -
Valaki tudja,hogy mi a célja a WG-nek a roaming -el?
Majd biztos valaki Orosz szerveren akar játszani 200+ os pingel , vicc,hogy ilyenbe ölik az erőforrásaikat, bár mondhatnám,hogy tipikus WG.
-
Mutasd meg a köv legalább 100 csatád eredményét és ha több mint háromnegyede így végződik, akkor azt mondom, h igazad volt. -
Nem tudom miért tetted ide. Bizonyítani akartál vmit, amit 1 csatával nem lehet. Lehet nálad ez a végeredmény többnyire, nálam nem. -
besti #294245 Persze, így igaz, ahogy írod. Pont azert tettem ide, mert nem ez a vegredmeny tobbnyire. Meg persze a. edeknek nem is a top sebzes az elsodleges feladatuk, stb. Es en rohadtul unom azokat a tier X-es csatakat, amikor 15-bol 10 arti es TD (FV, Fosh, WT, hm nyami). -
Szerintem nem igazolódott, hiszen ha a medjeitek nem jobb képességűek, hanem közel olyanok, mint az ellen TD-i, akkor nem lett volna ott olyan dmg. Ne az EFE-s emberkét hasonlítsd a noobokhoz:) És egyébként is ez 1 csata. A random bárkinek adhatott - vagy nem adhatott - bármit. Az is lehet, h pl. a WT-tek éppen kipróbált egy új helyet és nem jött be neki vagy a csata felénél elkezdett hozzá dumálni anyuci, h hagyja abba a játékot és nem tudott rendesen odafigyelni. Bármi történhetett, 1 csatából általában nem lehet jó következtetéseket levonni. Én többször láttam már, mint nem láttam sárga, narancs kezekben WT-t 3000 felett sebezni. Kiürített 1-2 tárat aztán béna módon megdöglött, de mégis sebzett annyit. -
SzocsA #294243 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
besti #294242 Pont így szimmetrikus, 4 top med vs. 4 top TD. Akkor viszont az igazolódott, hogy a TD-k bizony rossz kezekben nem megbocsájtóbbak, mint más tanknem (kivéve artik, de ők mondjuk nem is a páncélosokhoz tartoznak:).
@ Greenscape: Tundra volt, a lényeg a lényeg, hogy nem az a kemper, hosszú lőtávokkal rendelkező pálya. Délről indulva a jobb oldalt a hegyet és környékét kellett két irányból megtisztítani, utána a kempelő TDk a bal oldali magaslaton és környékén már könnyebb. -
Greenscape #294241 Ez palya fuggo is. Ilyen med foleny nagyon ritkan van. Leginkabb Himmelsdorf-ra gyanakszok ahol a hegyen a medek lerendeztek az ellent es hatbatamadtak akik lent ragadtak. Vagy lehet Karelia is ahol a dombot megnyerve lemeszaroltak a masik oldalon levoket. -
Ja azért van az ellennél az első 4 helyen TD. Nálatok paradicsomok voltak a TD-k és a medek meg jó játékosok. -
besti #294239 Egy bizonyíték arra nézve, hogy nincs igaza R3ntonnak/Popeynek, ellentétben Fostalicskaaval, azaz a tier X medek túl OP-k, szerencsétlen TD-knek esélyük sincs, úgy bedarálják őket :D
[SPILER][/SPOILER]
-
Greenscape #294238 Sajnos a neten mindenhol buzulasba fut az ember megha elovigyazatos akkor is. -
Ha CW-re kell, akkor T62, ha randomra, akkor 140. -
Oddball29 #294236 140 10%-al gyorsabb, és könnyebben céloz lefelé, 62-nek erősebb a tornya és gyorsabban céloz. Kb. ennyi a különbség. -
Azért az is megér egy esettanulmányt, hogy te honnan tudsz ilyen rovat létezéséről... Elvileg titokban tartottuk. :D -
Oddball29 #294234

[/SPOILER]