banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    "Vegul is a monitor nem ut meg szajkaratezni meg serules nelkul is lehet."

Ebben van a hangsúly, ha tudná hogy akinek ugat xD-zve kb. fél perc alatt kitépné a torkát és lenyeletné a száján keresztül, remegő hangon szólalna csak meg. Szerintem az ilyen napi reges barmoknak alapból gondjuk van ( szellemi/lelki )

Ebből a fikából azt nézem ki hogy kora szülött, és igen is baromira irritálja hogy ilyen kis fika alkatú. ( van egy hasonló ismerősöm, mikor gyúrtunk, titkon szteroidozott hogy ne legyen olyan kis vékonyka, szerencsére sikerült le beszélni és rá jött hogy annyira nincs nagy hátrányba.... de sokáig tipikus tuningolt autóval + nagy hangerővel + nagy kipufogóval rohangált, mert valami "nagy" is kell neki amivel tud menőzni )

Ez a fika szerintem a nagy pofáját akarná mutogatni ( mást nincs ).
    Biztos vagyok benne hogy a Magyar444 -e, meg a Bf topik rombolóiban is hasonló sérülések vannak. Szomorú, hogy így próbálják meg magukba kicsit helyre tenni ezt a szellemi/lelki tüskét.... Lehet hogy ha normálisan kezdtek volna valami topikba beszélgetni a bajaikról AKÁR meg is tudnák magukkal oldani a problémáit. Neeem, linkel ugráló gifet.... Ilyeneket már nem is sajnálom.

Mellesleg 24 éves. Könyörgöm, 24 éves !!!

Rosszabbik esetbe van egy szakmája (tehát elvégzett egy iskolát), tudja mi az hogy munka, bele kóstolt már az életbe. Átlagos esetbe van egy érettségije, és esetleg szakmája, legjobb esetbe érettségi + valami felső oktatás (oO).

Erre mit tapasztalunk, hogy viselkedik?