A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem nem igazolódott, hiszen ha a medjeitek nem jobb képességűek, hanem közel olyanok, mint az ellen TD-i, akkor nem lett volna ott olyan dmg. Ne az EFE-s emberkét hasonlítsd a noobokhoz:) És egyébként is ez 1 csata. A random bárkinek adhatott - vagy nem adhatott - bármit. Az is lehet, h pl. a WT-tek éppen kipróbált egy új helyet és nem jött be neki vagy a csata felénél elkezdett hozzá dumálni anyuci, h hagyja abba a játékot és nem tudott rendesen odafigyelni. Bármi történhetett, 1 csatából általában nem lehet jó következtetéseket levonni. Én többször láttam már, mint nem láttam sárga, narancs kezekben WT-t 3000 felett sebezni. Kiürített 1-2 tárat aztán béna módon megdöglött, de mégis sebzett annyit.