418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    Tényleg eléggé leesett a wr-et Foxi, már értem a sok panaszt. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/mfs2zcmczspxw9pjpatu.jpg

• lammaer
    Enyémet találd meg :D
  • foxbat88fx
    pfff aki kitalálta a WN8-at azt kellene felhúzni az első fára!!!
    a kis gecijét :D tuti azért csinálta h engem idegesítsen!!!
    nincs olyan nap hogy ne csökkenjen... mehetek én 3000 avg sebzéses napot is 80% WR-el... akkor is lefele megy, vicc
  • 400V
  • JeffDunham
    Nem az én érdemem, Anfield szerkesztette, és tényleg sokkal jobb mint a standard Jimbo.
  • Simulacrum
    Egyetértünk ebben. Imádom én is a 10-es Pattont, de a 9-es is nagyon jó.
    Köszönet a jimbos kék célkeresztért, nagyon hangulatos, nagyon bejön.
  • JeffDunham
    Elírtam bocsi. Így akartam.

Az M48 (!!!!!) nagyon jó gép, imádom, pedig sokan gyengének tartják alaptalanul.
  • nemtudommivan
    ST1-tol abszolut nem tartok . Nalam az E75 a mumus. Foleg mikor a hasarol is pattanok...
  • Simulacrum
    Kimaradt a mondatból a saját szintjén kifejezés. Tehát az M46 saját szintjén jobbnak van tartva, mint az M48 a 10-eseknél.

Épp minap futottam össze egy T54E1-el. Én E-50-ben ültem és minden lövése átvitt, sima AP-val, pedig elég messze is voltunk egymástól. Szóval biztosan jó tank a 9-es is ezen a vonalon, de nekem már a 8-as is nagyon tetszik. Ha majd jön az a patch, amiben a legénységi tagoknak szerepet is lehet cserélni, talán akkor továbbmegyek. Sajnos nincs még egy jó legénységem az amerikaiaknál. Kezdő srácokkal pedig tuti nem vágnék neki egy 9-es tanknak.
  • JeffDunham
    Vácság van. Meg még két dolog.
    1. senki nem hiszi el hogy alig élek a "szerrel"
    2. az alap lőszer APCR, szóval alapból semmi szükség a másikra
  • Schwarczer
    rosszul láttad, nem megy rá :)
  • nemtudommivan
    Berozsdasodot a gold ? Vagy bizsut vettel a felaras akcioban ? :). Tegnap az elejerol ketszer pattant a foch155.
  • JeffDunham
    Tegnap olyat láttam, nem akartam elhinni. Conqueror kis torony nagy csővel. Ez nem nagy kunszt, de meg volt a csávónak a tízes is. Imádja a tankot, de a kis tornyot hagyta rajta mert az jobban pattog, annak ellenére hogy kevesebb a hp, lassabb a célzás és töltés így vele. Azt mondta "ennyit simán kompenzál a kis torony pattogása". 3000+ -os wn6-ja van. Na erre varjatok gombot.

Schwarczer nagyon jól írod. A brit tankok az ágyújuk nélkül nullák. Szinte használhatatlanok lennének. Ez az a plusz ami KELL nekik. Ha minden tank egyforma lenne, nem lenne értelme más nemzetekét is kihúzni.
  • nemtudommivan
    Ha valaki a valo eletben kostolgat akkor mondjuk ugy hogy nem hagyom magam. Ha valakinek mas a velemenye mint nekem akkor megutom ? Ez baromsag....
  • VanDaal
    Szép összefoglaló :)

ST-1-et én is ki akartam húzni, mert IS-4 szintű péncél, és löveg, csak egy szinttel kisebb ellenfelek között, ráadásul a nagytesóénál jobb gun depressionnel... tuti nem lehet rossz :)
    Viszont a KV-4 úgy kiakasztott, hogy eladtam. Itt ért véget az ST-1-es kalandom. Talán egyszer majd megpróbálkozok vele újra.

Szerintem ki kéne próbálnod a T54E1-et is. Nagyon durva tank. Nálam kicsit talán a saját erejének az áldozata is, mert néha sajnos túlzottan is elbizakodottan kezelem. Hajlamos vagyok vele a meggondolatlanságokra, mert bízom a képességeiben. Ebből alkalmanként csúnya pofára esések sülnek ki, de még ezzel együtt is szép eredményeket produkál nálam. És az én eredményeimnél sokkal többet is ki lehetne hozni belőle nagyobb önfegyelemmel :)
  • Schwarczer
    az angoloknak csak az ágyujuk fasza sajnos :(
    A hevynek ugyanaz a teste mint a 8as a tornya meg gyengébb is, viszont jól gyorsul de csak 33 vége. :(
    A mednek legalább mókás a goldja :) de a 40es végsebességével ezt is sok nehéz tank előzi meg, nem sok különbség van a kettő között.
  • JeffDunham
    "Mindhárom brit 9-es tank (nehéz, közepes, TD) baromi jó szerintem." Ebbe a kijelentésbe sokan bele fognak kötni, én személy szerint ugyan így vélem ahogy te.

"Az M46 Pattont jobbnak tartják a hozzáértők, mint a 10-es társát." Nem értek vele egyet. Eleve hogy lenne jobb egy kilences a tízesnél. Az M46 nagyon jó gép, imádom, pedig sokan gyengének tartják alaptalanul.

Su-122-54 vs Obj704. Jó kérdés. Ha mozgékonyságra vágysz akkor mindenképpen az első, ha támogatni akkor inkább a második. Mind a kettő jó, ha akcióban lesz szerintem az 54-et visszaveszem bohóckodni.
  • Simulacrum
    Igaz csak zöld vagyok, majdnem kék, de gondoltam csinálok ilyen garázsbemutatót már. Ha nem is videóban, de írásban. Ha már így felvetődött, akkor lássuk a 9-eseket.
    Amik jelenleg a garázsban vannak:

AMX 50 120: Érdekes, mert jobb vele az átlagsebzésem, mint az E-75-el, de nem igazán szeretem. Hatalmas (emiatt rossz camo), rossz lövegkitéríthetőség, nagyon lassú a 3,33 másodperc a lövések között. Nagyon óvatosan játszva azért lehet vele alkotni, de nálam egyértelműen az 50B a cél. Ezt nem tartom meg. Az elődjét megtartottam, az saját szintjén nagyon erős.

T-54: Örök kedvenc, az igazi med a játékban. Gyors, fordulékony, jó, pontos ágyú. Csak a kicsi pen van, ami ez ellen a tank ellen szól. Én arany nélkül is imádom. Arannyal szerintem OP tank. Rettentő jó camo, minden feladatra használható.

E-50: 3 skilles legénységem van benne, az átlagsebzésem is jobb vele, mint a PTA-val, mégis valahogy még nem érzem. Pl. rettentő érdekes, hogy az ágyúja papíron 19 pennel jobb, mint a T-54-é, mégis úgy érzem sokkal többször nem üt át, mint az oroszé. Lehet nem fogom megtartani és ráhajtok a 10-esre. Ami viszont rettentő jó vele, az az ütközés. Hihetetlen sebzéseket lehet kiosztani rammolással. Sajnos már letöröltem, de minap mentem vele egy olyan kört, ahol unikum 121-et úgy öltem meg, hogy egyszerűen felborítottam és onnantól végig ilyen 10-eket sebezve öltem meg. Hihetetlen jó érzés volt. :)

Leopard PTA: Ha az ágyúja gyorsabban szűkülne imádnám. A papírsága egyáltalán nem zavar. Így is szeretem, de a 2,3-as célzási időt én többnek érzem gyakorlatban valahogy. Menet közben ritkán találok vele és még teljesen beszűkült állapotban is nagy homályokat lő. Az újratöltési idő miatt pedig ezen nagyon sok múlik. Itt egyértelműen a 10-es a cél, szóval a PTA nem marad a garázsban.

Jagdtiger: Ebben a fórumban is "sírtam", hogy a motorja hihetetlen sérülékeny, de azt kell mondanom ennek ellenére brutális tank. Mindent elmond, hogy jobb vele a WN8-am, mint a Borsiggal, sőt az átlagsebzésem is ezzel a tankkal a legjobb. Az ágyúja hihetetlen jó és ha ezt a motor dolgot valaki tudja kezelni, akkor gyilkológép. Biztosan örök helye van nálam, mert a JPZE100-ra nem vágyom. A másik 9-es TD, meg lehet, hogy jobb, de mivel a Borigom örök, ezért fölös egy tierrel is hasonló tankot tartani. A JT viszont teljesen más stílus, mint a Borsig, illetve az ottani 9-es.

E-75: A végére hagytam a kedvencem. Jelenleg ezt a tankot szeretem a legjobban a játékban. Nagyon-nagyon ritka vele a 0-ás kör. Nem is emlékszem mikor volt olyan. Aranyeső, ide vagy oda, még mindig hülyebiztos tank. Ez a páncél jól használva hihetetlen dolgokra képes. Az ágyúját is szeretem. Ha gyorsabban töltene, akkor rettentő OP tank lenne. Így is az kicsit. Örök helye van nálam.

Nézzünk párat azok közül, amik nincsenek a garázsban, de próbáltam őket vagy kitapasztaltam ellenfélként a tudásukat.
    ST-1: Ha az E-75 páncélját hihetetlennek tartom, akkor az oroszé csoda. 10-es unikum játékosok twichtében is sokszor hallom, hogy ha ST-1-el találkoznak, akkor sírnak. Jogosan, benne ülve is tényleg hihetetlen. Csak azért nem váltja ki nálam az E-75-öt, mert lassabb és a lövege is gyengébb. Két ugyanolyan stílusú tankra pedig nincs szükségem, ezért nem áll a garázsban, de mindenkinek ajánlom. Nagyon jó tank.

Object 704: Csak azért nem áll a garázsban, mert elindultam a másik orosz TD ágon és oda kellet a legénység. Célom, hogy kipróbáljam a SU-122-54-et és utána döntök melyik tetszik jobban és az lesz megtartva. Nagyon magasan van a léc a SU számára, mert az Object az egyik nagy kedvencem volt. Hihetetlen ágyú, rettentő jó camo. Csak a mozgékonyság szól a SU mellett és mivel a mozgékonyság nálam a fő szempont ezért jó verseny lesz a két 9-es TD között a garázshelyért.

Mindhárom brit 9-es tank (nehéz, közepes, TD) baromi jó szerintem. A TD kivételével nemsokára elérem őket és szívesen írok róluk, de amit teszten próbáltam az alapján nagy kedvencek lesznek.

Az M46 Pattont jobbnak tartják a hozzáértők, mint a 10-es társát. Nagyon sok igazság van benne. Már nagyon régen játszottam vele, ezért nem tudom manapság hogyan állja meg a helyét, de érzésem szerint nagyon jó lehet most is.
  • JeffDunham
    De pont ezaz hogy simán át lehet lőni, mégis produkál ilyeneket. Elég vicces néha.
  • MrSnail
    Na igen, nagyon troll a páncélja meg igencsak döntött is, lapos is, remek lepattanókat produkál. Olyankor gondoltam mindig, hogy az ellenfél most rendesen szidhat. gonosz kacaj
  • JeffDunham
    Ne is mond az Obj 704-et. Tegnap Poi-val szakaszban (Type61-el) úgy kifugázott minket egy narancssárga obj hogy köpni-nyelni nem tudtunk. Igaz be voltunk szorítva két tűz közé, de bárhogy lőttük, minden lepattant róla. Csak néztünk bambán hogy a fenébe történhet ez meg. Ennyire nem jó, valószínű bemákolta rendesen.
  • MrSnail
    OBJ-704 nagyon szerettem. Lehet egyszer visszaveszem.
  • Ry0K3N
    Oké WoT téma.

Legjobb tankok tier 8-9-ben elcarryzni a sok faszlámát?
  • Lack
    Nem rossz. Köszönöm a válaszokat.
  • MrSnail
    Tudtam, hogy lebukok
  • FosTalicskaa
    Szerintem meg számold újra csinálj belőle xls statisztikát, majd töltds fel valahova bizonyítékként. Mert én viszont tegnap 214.656 db-ot számoltam. De lehet hogy tévedek...
  • madmanic
    Hellcat.

Full camo, festés, háló, és akkor vesznek észre kb, mikor neked mennek.
  • Simulacrum
    Igen, oda taktika is kell, mert különben körbe jöve bedarálhatnak simán. De szerintem jó taktikával simán nyerhető az a pálya is erős vasakkal.
  • Ry0K3N
    Egyértelműen hellcat.
    Őszintén most alig látni jacksont, pedig anno rohadt jó kis járgány volt, azóta meg nem változtattak rajta.
  • Mighty
    Pearl Riveren minket úgy elpicsáztak a franciák, hogy az csak na. Igaz, eddig csak egyszer rakott arra a mapra összecsapásban WT-vel.
  • JeffDunham
    Mindenképpen Hellcat. A legjobb 6-os TD.
  • 400V
    Okés mai nap majd linkelem privátba!
  • madmanic
    Volt pár hete egy értelmesnek tűnő kezdeményezés, hogy szavazással kiválasztottak egy mapot, és mindenki aki akarta leírhatta a taktikáját, pár kép is volt.

Ezzel pl mi a helyzet..?
  • Lack
    Kinek mi a véleménye, melyiket érdemes választani, M18 Hellcat vagy M36 Jackson? Úgy látom, hogy a Hellcat gyorsabb, a Jackson jobban páncélozott valamivel.
  • MrSnail
    Jogos :D

A BIA is jogos, de szerintem csak akkor, ha 100%-os mindenkinek vagy nem sok kell hozzá.
  • JeffDunham
    Igen! Köszi.

Szerintem kiegészítem akkor pár Bud Spenceres hanggal is.
  • Kisf4rk4s
    Köszönöm, nem hittem volna hogy kapok rá normális választ...
  • Ry0K3N
    Akkor az előző hsz-ed mi volt? :D
  • Ry0K3N
    Modulok oké. De skillnek BIA szerintem must have.
  • 400V
    :DDD

Döntsd el csináljak e magyar videót amibe elmondok mindent hogyan kell. Ha megmutatom akkor natúr szűz alap helyzetből 2 óra alatt csinálsz modot annyira egyszerű.