A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #294296 Igaz csak zöld vagyok, majdnem kék, de gondoltam csinálok ilyen garázsbemutatót már. Ha nem is videóban, de írásban. Ha már így felvetődött, akkor lássuk a 9-eseket.
Amik jelenleg a garázsban vannak:
AMX 50 120: Érdekes, mert jobb vele az átlagsebzésem, mint az E-75-el, de nem igazán szeretem. Hatalmas (emiatt rossz camo), rossz lövegkitéríthetőség, nagyon lassú a 3,33 másodperc a lövések között. Nagyon óvatosan játszva azért lehet vele alkotni, de nálam egyértelműen az 50B a cél. Ezt nem tartom meg. Az elődjét megtartottam, az saját szintjén nagyon erős.
T-54: Örök kedvenc, az igazi med a játékban. Gyors, fordulékony, jó, pontos ágyú. Csak a kicsi pen van, ami ez ellen a tank ellen szól. Én arany nélkül is imádom. Arannyal szerintem OP tank. Rettentő jó camo, minden feladatra használható.
E-50: 3 skilles legénységem van benne, az átlagsebzésem is jobb vele, mint a PTA-val, mégis valahogy még nem érzem. Pl. rettentő érdekes, hogy az ágyúja papíron 19 pennel jobb, mint a T-54-é, mégis úgy érzem sokkal többször nem üt át, mint az oroszé. Lehet nem fogom megtartani és ráhajtok a 10-esre. Ami viszont rettentő jó vele, az az ütközés. Hihetetlen sebzéseket lehet kiosztani rammolással. Sajnos már letöröltem, de minap mentem vele egy olyan kört, ahol unikum 121-et úgy öltem meg, hogy egyszerűen felborítottam és onnantól végig ilyen 10-eket sebezve öltem meg. Hihetetlen jó érzés volt. :)
Leopard PTA: Ha az ágyúja gyorsabban szűkülne imádnám. A papírsága egyáltalán nem zavar. Így is szeretem, de a 2,3-as célzási időt én többnek érzem gyakorlatban valahogy. Menet közben ritkán találok vele és még teljesen beszűkült állapotban is nagy homályokat lő. Az újratöltési idő miatt pedig ezen nagyon sok múlik. Itt egyértelműen a 10-es a cél, szóval a PTA nem marad a garázsban.
Jagdtiger: Ebben a fórumban is "sírtam", hogy a motorja hihetetlen sérülékeny, de azt kell mondanom ennek ellenére brutális tank. Mindent elmond, hogy jobb vele a WN8-am, mint a Borsiggal, sőt az átlagsebzésem is ezzel a tankkal a legjobb. Az ágyúja hihetetlen jó és ha ezt a motor dolgot valaki tudja kezelni, akkor gyilkológép. Biztosan örök helye van nálam, mert a JPZE100-ra nem vágyom. A másik 9-es TD, meg lehet, hogy jobb, de mivel a Borigom örök, ezért fölös egy tierrel is hasonló tankot tartani. A JT viszont teljesen más stílus, mint a Borsig, illetve az ottani 9-es.
E-75: A végére hagytam a kedvencem. Jelenleg ezt a tankot szeretem a legjobban a játékban. Nagyon-nagyon ritka vele a 0-ás kör. Nem is emlékszem mikor volt olyan. Aranyeső, ide vagy oda, még mindig hülyebiztos tank. Ez a páncél jól használva hihetetlen dolgokra képes. Az ágyúját is szeretem. Ha gyorsabban töltene, akkor rettentő OP tank lenne. Így is az kicsit. Örök helye van nálam.
Nézzünk párat azok közül, amik nincsenek a garázsban, de próbáltam őket vagy kitapasztaltam ellenfélként a tudásukat.
ST-1: Ha az E-75 páncélját hihetetlennek tartom, akkor az oroszé csoda. 10-es unikum játékosok twichtében is sokszor hallom, hogy ha ST-1-el találkoznak, akkor sírnak. Jogosan, benne ülve is tényleg hihetetlen. Csak azért nem váltja ki nálam az E-75-öt, mert lassabb és a lövege is gyengébb. Két ugyanolyan stílusú tankra pedig nincs szükségem, ezért nem áll a garázsban, de mindenkinek ajánlom. Nagyon jó tank.
Object 704: Csak azért nem áll a garázsban, mert elindultam a másik orosz TD ágon és oda kellet a legénység. Célom, hogy kipróbáljam a SU-122-54-et és utána döntök melyik tetszik jobban és az lesz megtartva. Nagyon magasan van a léc a SU számára, mert az Object az egyik nagy kedvencem volt. Hihetetlen ágyú, rettentő jó camo. Csak a mozgékonyság szól a SU mellett és mivel a mozgékonyság nálam a fő szempont ezért jó verseny lesz a két 9-es TD között a garázshelyért.
Mindhárom brit 9-es tank (nehéz, közepes, TD) baromi jó szerintem. A TD kivételével nemsokára elérem őket és szívesen írok róluk, de amit teszten próbáltam az alapján nagy kedvencek lesznek.
Az M46 Pattont jobbnak tartják a hozzáértők, mint a 10-es társát. Nagyon sok igazság van benne. Már nagyon régen játszottam vele, ezért nem tudom manapság hogyan állja meg a helyét, de érzésem szerint nagyon jó lehet most is.