A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #294299 Szép összefoglaló :)
ST-1-et én is ki akartam húzni, mert IS-4 szintű péncél, és löveg, csak egy szinttel kisebb ellenfelek között, ráadásul a nagytesóénál jobb gun depressionnel... tuti nem lehet rossz :)
Viszont a KV-4 úgy kiakasztott, hogy eladtam. Itt ért véget az ST-1-es kalandom. Talán egyszer majd megpróbálkozok vele újra.
Szerintem ki kéne próbálnod a T54E1-et is. Nagyon durva tank. Nálam kicsit talán a saját erejének az áldozata is, mert néha sajnos túlzottan is elbizakodottan kezelem. Hajlamos vagyok vele a meggondolatlanságokra, mert bízom a képességeiben. Ebből alkalmanként csúnya pofára esések sülnek ki, de még ezzel együtt is szép eredményeket produkál nálam. És az én eredményeimnél sokkal többet is ki lehetne hozni belőle nagyobb önfegyelemmel :)