418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Ha ügyes vagy, akkor a régi proci-hűtő kombóról le tudsz vakarni annyi eszenciát, ami elég lehet átmenetileg.
    Ha már nagyon be van sűrüsödve, akkor egy nagyon kevés szilikonzsírral megkeverve pont jó lesz.
    De ha nincs szilikonzsírod, akkor egy szintén nagyon kevés gépzsírral, vagy műszerolajjal is átkeverheted, hogy csomómentes paszta állagú legyen.

Addig biztosan jó lesz, amíg az új paszta megérkezik.
  • lammaer
    Tényleg tudsz spanyolul?
  • suba53
    Hülye. :-)
  • TomDantes
    Hát nem valami sok. Így 2050-re se kerül be miden tank HD verziója.
  • patchaou
    Azt guglizom most mit lehetne, de lekvárt csak nem kenek bele :) Kurva jó a világ végén lakni...
  • stoppos
    Á, ezt nem tudtam. Reménykedtem, hogy lecserélik a francba a bigworldöt alatta. :)
  • 400V
    Ezt írják ezek lesznek HD be.

СССР: Т-34-85, ИС, Т-54.
    Германия: Panther, Tiger I, Maus.
    США: M4 Sherman, Hellcat, M103.
    Великобритания: Churchill I, Centurion Mk. 7/1, Tortoise.

• Lunki88
    Kenj rá szilvalekvárt ha van, az is jó.
  • Lunki88
    Én a KT-t szeretném már látni HD-s grafikával.
  • Maala
    A Havok az csak egy kiegészítő fizikai engine lesz, pl. Half Life 2-ben is volt Havok engine, de a grafikát a Source motor adta. Itt meg valami 1000 éves Java alapú fos.
  • patchaou
    Jáááj, itt azúj proci, a hűtőpaszta meg sehol és jövőhétig nem is lesz :/
  • Malarki
    "új motort is írnak-e hozzá?"

Hahaha, ezt küld be a viccversenyre, nagy eséllyel indulna ott.
  • Tono34
    Német tankok szebbek :) Majd kipróbálom ha kijött az új patch.

Mostanában nem játszottam a wottal :) Nem árt a pihenő.
  • stoppos
    Ez már a havok, nem?
  • TomDantes
    Ha 20 fps-el csökkene, én elégedett lennék, mert most 50-60 között mozog.
  • Maala
    Booo, a GF akkor is szebb, meg jobb, és játszhatóbb, meg hasonló faszságok.

N1, kérdés, hogy új motort is írnak-e hozzá, vagy tényleg -1 lesz az FPS?
  • JeffDunham
    Elmorzsoltam egy könnycseppet. Végre látszik a munkám gyümölcse. Végigolvastam és tetszett amit írtál. Nem volt elfogult, elég tárgyilagos volt. Végre kimaradtak a régi kliséid.

Annyival egészíteném ki, hogy az FV4202 lehet hogy nem egy forma 1-es gép, de baromi jó a gyorsulása, mozgékonysága és fordulása. 1v1-ben és városi pályán gyilkos tud lenni.
  • Ry0K3N
    Hmm Hmm
  • Lunki88
    A képen nem látom a tikkadt legelésző szöcskenyájakat. :)
  • Ry0K3N
    -20 framerate incoming
  • suba53
    Köszi, ez is nagyon hasznos volt.
    Nálam az Obj430, és az M48 vonal kivételével mindegyik végén ég a kanóc.
    De hogy mikor lesz belőlük 10-es?

Lehet hogy párat abbahagyok 9-es szinten, és csak akkor folytatom, ha már csak az hiányzik a trófea gyűjteményből.
    Amit az FV4202-röl írtál, az elgondolkodtató. Pedig nagy volt a bizalmam benne.
  • Zegi Norbi HUN
    Szépséges:P Vasigényre kíváncsi leszek, mostani sincs full grafikán és csak 20 fps, lehet ennél a fele lesz majd:P
  • 400V
  • TomDantes
    HD kép? Nem csúnya.
  • 400V
    ÍME SZOVJETUNIÓ GYERMEKE!

TOTÁLIS ORGAZMUS!

CCCP!

Milyen lesz az IS7?
  • Hexen007
    Tepi1 GJ.T29 2,753 csata VK 3601 (H) 1161 csata PzKpfw IV 1093 csata Kv1 1088, Kv1s 1035 meg pár száz elhanyagolható csata T5 be, de foglalkozzatok csat az én tankjaim csatáival ez is ezt csinálja csak pepitába hehe
  • R3nton
    Ja annyit hozzáfűznék az STB-1-hez, hogy nagyon jó cucc, de sztem nem lesz nerfelve, mert nem szükséges, annyira azét nem jó. Tehát bátran neki lehet állni!
  • R3nton
    Na, aki medben gondolkodik annak gyorsan csinálok egy összegzést így hogy 1 híján az összes megvan:

STB-1: hát most már becsúsztak vele szarabb körök is , de nagyon jó allrounder cucc. Aki jó tankkkal akar furikázni, annak bátran ajánlom. Jó a sebessége is, az ágyú is jó, a DPM marha jó, a gun depression szintén marha jó, torony páncél is nagyon jó, de a lövegpajzsnál be lehet azért lőni.

Leo1: másik személyes kedvencem, baromi gyors, baromi jó sniper ágyú, és a depression is baromi jó. Végjátékban is jókat lehet vele aprítani a speed miatt. Páncél nincs de nem is kell neki.

Batchat: ultimate CW tank. Nekem szar vele a sebzésem, mentségemre legyen mondva, nagyon sokat játszottam vele 9-esként és CW-n. Annyira nem kell bemutatni. Legjobb aktív spotter 10-es med, leggyorsabb, és jó a burst dmg a tár miatt. Nagyon jó cucc.

121: ez is egyik személyes kedvencem a nagy alfa és a jó DPM miatt, páncél szintén jó, mozgékonyság nem a legjobb, de legalább elég jó a végsebessége, aki nem tud játszani 0 depression-ös tankkal az viszont kerülje. Ha türelmes az ember és az elején nem akar rámenni minden killre, hogy bekapjon felesleges lövéseket, akkor a végén dózerelni lehet vele.

E-50M: amióta megerősítették a páncélját elég jó lett szerintem. Mozgékonyság szar, de jó a páncél és az ágyú. Sniperezni jól lehet vele agyon főleg, hogy még lövéseket is be lehet vállalni vele. Kisebb tierű 8-as 9-es med encounterre ez baromi jó a rammolás és a jó páncél miatt. Jókat lehet vele menni szerintem, bár nem tipikus med.

M-48: nem azt mondom, hogy rossz, de szerintem nem kellett volna nerfelni. Amikor bejött utána egyből lehúzták, pedig sztem nem volt OP. Főleg ha azt nézzük, hogy a M46 és a pershing kifejezeten a lila játékosok szórakozása volt, és ők húzták ki egyből. Ami lenne a feladata (allrounder), abban most az STB-1 jobb. Igazából nekem nem is az ágyúval van bajom, mert az még lenerfelve is elég jó, hanem azzal, hogy 43-44-nél leszabályoz...lassú egy medhez sztem. 50-ig felvinnék király tank lenne. Jól is néz ki, lehet is vele jó köröket menni, szóval nem menthetetlen, de vannak nála jobbak. Igazából nálam majdnem leghátul van a sorban, de az nem jelenti azt, hogy rossz.

FV42: na ez a menthetetlen. Kezdjük azzal, hogy tier8,9 a baromi jó lövegpajzs miatt kvázi egy mozgékony t32-ként alkalmazható, amit nagyon meghálálnak ezek a jószágok, ha jó játékos ül bele. Olyanokat megfog, hogy ihaj és az ágyúk is nagyon jók. Na ezt a lövegpajzsot szépen leszedték a 10-es-ről és minden szar belövi. Még annyira nem is rossz a páncélja forgatva, kisebb kalibereket simán pattint, de a lövegpajzs hiányzik neki. Ágyú nem lenne rossz a depressionnel együtt, de hát könyörgöm normális Heat ammo hiányzik belőle, ami annak ellenére, hogy jó az APCR-je, azért hiányzik néha. És most jön a feketeleves: 38-39-nél leszabályoz. Hiába jó a mozgékonyság ez április tréfának is rossz. Csak gyűjtőknek ajánlom. Lehet vele jó köröket menni, de sztem egyértelműen a legszarabb 10-es med. Nem véletlen, hogy ki akarják cserélni valami másra, amúgy is az eredetihez képest buffolt változat került a játékba.

Az oroszok: igazából nagyon hasonló mind3, a T-62A-nak lézerágyúja van és jól pörög, az Obj140-nek jó a depressionje és jobb a végsebessége a T-62-nél (én sztem ez a legjobb közülük, főleg a depression miatt). Obj430-am most lesz meg, tesztszerón próbáltam, stílusban ez hasonlít legjobban a T-54-re. Jó páncélzat, viszont szarabb DPM, mint a másik kettőnek. De tényleg ez a 3 elég hasonló tank. Viszont elég jók. Nekem spec a T-62-vel szar a sebzésem, mert az volt az egyik első 10-es medem a Batchat után.

Na remélem most tudtam azért valakinek segíteni.
  • pointer4
    XD
  • Pales27
    Mondom cső Foxi, semmi válasz, majd leesett :D
  • csoszi87
    Az a baj Jeff, hogy én ezt nem Poitól hallottam.
    Nem nevezem meg a forrásomat, de megbízható.
    Ám nagyon jól tolod.
  • foxbat88fx
    naneeeee :D
    azt hittem ezzel a névvel nincs senki más :)

na majd meghívom szakaszozni :DDD
  • R3nton
    Nekem növekszik :P 1874, utolsó 1 hétben pedig 2573 :P
  • Tono34
    9-es brit heavy ... majdnem beleőszültem amire meglett a nagy ágyú rá.
    Nem szerettem benne, hogy az esetek túlnyomó többségében csak az nem sebezte aki mellélőtt (ez csak érzetre). Támogató tanknak a 2. vonalból azzal a nagy és pontos ágyúval eléggé el tud dönteni egy csatát, ráadásul elég gyorsan is tölt.
  • nemtudommivan
    Akkor jolvanakkor. Csinalni kellene egy sg wot talalkozot. Aztan utni verni egymast. Csalánnal ! :DD
  • JeffDunham
    Megvaaaaaaaan!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mocsok Poi bedumálta mindenkinek a klánban hogy én vagyok a videón. Azóta is ezzel b@szogat mindenki.

• lammaer
    Ja, kéne nézettség :D
  • stoppos
    A zautentikus helyen előadott dallas dal tánccal c. produkcióra gondolsz? :)
  • lammaer
    Noob. Youtubeon 1 keresés :)
  • nemtudommivan
    Nem ment !! Mar leszarom !!! :)