banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Na, aki medben gondolkodik annak gyorsan csinálok egy összegzést így hogy 1 híján az összes megvan:

STB-1: hát most már becsúsztak vele szarabb körök is , de nagyon jó allrounder cucc. Aki jó tankkkal akar furikázni, annak bátran ajánlom. Jó a sebessége is, az ágyú is jó, a DPM marha jó, a gun depression szintén marha jó, torony páncél is nagyon jó, de a lövegpajzsnál be lehet azért lőni.

Leo1: másik személyes kedvencem, baromi gyors, baromi jó sniper ágyú, és a depression is baromi jó. Végjátékban is jókat lehet vele aprítani a speed miatt. Páncél nincs de nem is kell neki.

Batchat: ultimate CW tank. Nekem szar vele a sebzésem, mentségemre legyen mondva, nagyon sokat játszottam vele 9-esként és CW-n. Annyira nem kell bemutatni. Legjobb aktív spotter 10-es med, leggyorsabb, és jó a burst dmg a tár miatt. Nagyon jó cucc.

121: ez is egyik személyes kedvencem a nagy alfa és a jó DPM miatt, páncél szintén jó, mozgékonyság nem a legjobb, de legalább elég jó a végsebessége, aki nem tud játszani 0 depression-ös tankkal az viszont kerülje. Ha türelmes az ember és az elején nem akar rámenni minden killre, hogy bekapjon felesleges lövéseket, akkor a végén dózerelni lehet vele.

E-50M: amióta megerősítették a páncélját elég jó lett szerintem. Mozgékonyság szar, de jó a páncél és az ágyú. Sniperezni jól lehet vele agyon főleg, hogy még lövéseket is be lehet vállalni vele. Kisebb tierű 8-as 9-es med encounterre ez baromi jó a rammolás és a jó páncél miatt. Jókat lehet vele menni szerintem, bár nem tipikus med.

M-48: nem azt mondom, hogy rossz, de szerintem nem kellett volna nerfelni. Amikor bejött utána egyből lehúzták, pedig sztem nem volt OP. Főleg ha azt nézzük, hogy a M46 és a pershing kifejezeten a lila játékosok szórakozása volt, és ők húzták ki egyből. Ami lenne a feladata (allrounder), abban most az STB-1 jobb. Igazából nekem nem is az ágyúval van bajom, mert az még lenerfelve is elég jó, hanem azzal, hogy 43-44-nél leszabályoz...lassú egy medhez sztem. 50-ig felvinnék király tank lenne. Jól is néz ki, lehet is vele jó köröket menni, szóval nem menthetetlen, de vannak nála jobbak. Igazából nálam majdnem leghátul van a sorban, de az nem jelenti azt, hogy rossz.

FV42: na ez a menthetetlen. Kezdjük azzal, hogy tier8,9 a baromi jó lövegpajzs miatt kvázi egy mozgékony t32-ként alkalmazható, amit nagyon meghálálnak ezek a jószágok, ha jó játékos ül bele. Olyanokat megfog, hogy ihaj és az ágyúk is nagyon jók. Na ezt a lövegpajzsot szépen leszedték a 10-es-ről és minden szar belövi. Még annyira nem is rossz a páncélja forgatva, kisebb kalibereket simán pattint, de a lövegpajzs hiányzik neki. Ágyú nem lenne rossz a depressionnel együtt, de hát könyörgöm normális Heat ammo hiányzik belőle, ami annak ellenére, hogy jó az APCR-je, azért hiányzik néha. És most jön a feketeleves: 38-39-nél leszabályoz. Hiába jó a mozgékonyság ez április tréfának is rossz. Csak gyűjtőknek ajánlom. Lehet vele jó köröket menni, de sztem egyértelműen a legszarabb 10-es med. Nem véletlen, hogy ki akarják cserélni valami másra, amúgy is az eredetihez képest buffolt változat került a játékba.

Az oroszok: igazából nagyon hasonló mind3, a T-62A-nak lézerágyúja van és jól pörög, az Obj140-nek jó a depressionje és jobb a végsebessége a T-62-nél (én sztem ez a legjobb közülük, főleg a depression miatt). Obj430-am most lesz meg, tesztszerón próbáltam, stílusban ez hasonlít legjobban a T-54-re. Jó páncélzat, viszont szarabb DPM, mint a másik kettőnek. De tényleg ez a 3 elég hasonló tank. Viszont elég jók. Nekem spec a T-62-vel szar a sebzésem, mert az volt az egyik első 10-es medem a Batchat után.

Na remélem most tudtam azért valakinek segíteni.