418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #294513 Meg hát elvileg ki fogják szedni azt a szart. Sőt arról is volt szó, hogy tier8 prémium lesz. Jó lenne ha megkapnánk, mint anno a T34-et. Még jó is lenne valami gyengébb ágyúval, lebutított páncéllal. 10-esnek meg remélem beraknak valami jót, ami legalább hasít 50-et... -
R3nton #294512 Miután 60 HP-t damageltem a Lorraine hátuljába és 45-t az amx13-90 oldalába egy kör alatt, azóta inkább hanyagolom annak a HESH-ét. -
Nekem tetszik a csiri, igaz nem med tank de az ágyúja bejön :) -
Igen, az még nincs meg, a ChiRi-vel szopok épp, annyira rühellem, hogy napi 1-2 csatánál többre nem visz rá a lélek vele.. -
Még főleg csak tankoztam, de érezhető a javulás. Bokornál már nem 12-re esik le az fps hanem csak 20-ra :) Még mindig minimum grafika kell, mivel a régi 4670 nem javult meg és a hd2400 zúg a gépbe de 40-60 fps megvan :) Nem dobott rajta annyit mint egy vga dobott volna, de sokat segített. -
Lack #294508 Nagyon szép. Grat! -
Simulacrum #294507 Akinek van lehetősége nagyon ajánlom a reggeli játékot. Nekem pl. mindig jobban megy.
Most pl. megfutottam az eddigi legtöbb xp-s köröm egy olyan tankkal, amit kifejezetten nem szeretek.
-
lexlutor #294506 jah, a warpackot el is felejtettem :) -
lexlutor #294505 gondolom akkor a multkori botos cikkek utan a wotal sem jatszol:) -
suba53 #294504 Szuper!
És tapasztaltál valami érdemi javulást? -
Nyilván egy mozgékonyabb, jobb rofú, ugyanolyan jó depressionnel rendelkező cuccról van szó. Csak a HESH a különbség, azt meg úgysem használják sokan. (Az olcsót mármint azért 100mm-vel simán beütsz sokmindent hátulról, 7,27sec-es újratöltéssel pedig nincs miről beszélni, hogy miért is ne használhatnád, ilyen pontossággal) -
R3nton #294502 Hát ja ez mind oké, de ha megvan mellé az új japó akkor kb olyan feeling, mintha az angol, ahhoz képest tier8 lenne. Viccen kívül :D -
Egyetértek, nemrég, amikor utoljára mentem vele, kb. 5k damage + kb. 3k spot damage-ra csak első osztályt adott (pedig nagyobb arányban volt T10 a csatában, mint T9). Csak egy kill jött össze (meg egy szárnysegéd), biztos ez volt kevés. Ebből gondolom, hogy mennek vele a jó játékosok ennél lényegesen jobb köröket is. -
Sir Charles #294500 Jó kis csata T-25-el
A végén elég ügyes voltam(és mázlis) -
foxbat88fx #294499 ez elég FAKE-nek tűnik nekem .... -
Csalni mindenhol lehet.Ezért nem pókerezem már egy ideje online.:)
Amíg viszont élvezek egy játékot,nem igazán érdekel hogy ki hogy csal,milyen botokkal fejlődik gyorsabban,stb.Ha majd idegesítenek,akkor ugyan úgy abbahagyom mint a wotot.
-
bootsector #294497 Egy kis szösszenetet megosztanék, csak ezzel is alátámasztva, mivé "fejlődött" a WOT.
Egyik csatánál, még a visszaszámlálás megy javában, és TigerJohn73 nevű észlényünk kedvesen üzeni mindenkinek, hogy idézem: "A kurva anyátokat basszátok meg mind egytől egyig".
Rákérdez a másik: Mi baj? mire kiderült, hogy volt ma már vagy 20 vesztett meccse, tele van a töke, stb. Én elhiszem, hogy ki van bukva, de hogy ez a játék ilyen szintű izzó gyűlöletet tud kiváltani egyesekből, azért meglep. Megnéztem a statját, kemény 1400 meccsel a háta mögött oszt mindenkit...Lehet, hogy én vagyok öreg, de ha ez lesz a jövő nemzedéke, hát inkább ne szaporodjon. Ez akkor is csak egy szaros JÁTÉK! Tudom a csetet ki lehet kapcsolni, ezek után meg is tettem. -
Gyuszopapa #294496 Neked és a többiek figyelmébe akik játszani akarnak vagy hosszú távra befektetni a WTGF-be.Mivel a WT repülős részéhez létezik Prémium csalás mivel ugyanaz az engine így nagy valószínűséggel a GF-hez is lesz.
WTC
Ez alapján engem alapból nem érdekel,nem azért hagytam ott az FPS játékokat hogy itt is csalók ellen játszak,nekem elég volt belőllük bőven.
-
foxbat88fx #294495 e örö e bodottá !!!!! -
malystryx #294494 Köszi az info-t, szívesen olvassuk, a tegnap este után ezek már ínyenc falatok :) -
Van még egy vásárlási mod ha nem sürgős a gold a paysafecard.
Számolgattam múltkor hogyan jönnék ki mert a DAOPAY kivették a listából.
5500 arany a WG oldalán 6178Ft (gondolom bánkártyás fizetés esetén)
paysafecardal 6377Ft -
Lack #294492 Ja azt kifelejtettem, hogy a pingem 6-7-800 ms volt. -
Lack #294491 Ugyanilyen szar lenne. Az lenne jó, ha 7-sek között kellene menni vele. -
Na hát akkor
http://youtu.be/GJeJVOkHC4U?t=23s
-
Egy kis OFF a kedvenc témáról a WTGF-ről. :)
(igyekszem nem szidni a wotot,csak leírni az élményeimet az első béta tesztes napomról,hátha érdekel valakit)(tudom hogy mindenkit érdekel,hiszen tankos játék :) :) :))
Bár már 3 napja elkezdődött a zárt béta harmadik szakasza,csak ma tudtam vele érdemben játszani.Úgy 6 órát toltam,így tényleg csak az első benyomásaimat tudom leírni.Mint minden játékban az elején,itt is tanulni kell mindent,ennek ellenére ez az első nap is kifejezetten élvezetes volt.
Ebben a szakaszban kaptunk két kis tankot,egy T26-ot és egy PZII-t.Ezekből lehet kifejleszteni pár másikat.A német oldalon a csúcs most a stugIII,az oroszon a T34.Adtak 2000 arany sast és egy milla kreditet,így az összegyűlő free XP-k átváltásával estére sikerült megszerezni a T34-et és pár csatát menni vele.
Lehet még néhány repülőt is kifejleszteni és egy prém bombázót megvenni a kapott aranyból,így ki lehet próbálni a repülőket is tankok ellen.Ennyit a tényekről,most néhány szó a személyes benyomásokról.
A grafika nagyon szép,a pályák elég nagyok és változatosak.Nagyon élethű a feelingje a tankok vezetésének.A kis kezdő tankokkal az első pár csatában semmit nem lehet kezdeni de amint kifejlesztettük az AP lőszert hozzájuk,már lehet velük játszani.(alapból csak HE-t kapunk hozzájuk,azzal pedig a 45mm-es löveg nem igazán jó semmira)A tankok elég könnyen borulnak,ezért oda kell figyelni a vezetésre.Ha felborul a tank,akkor ki tudunk szállni belőle,a tank felrobban és ha még van járművünk a garázsban,vissza mehetünk a csatába.Pár csata után a vezetéssel már nincs gond,az ember tudja hogy kb. milyen lejtőn és hogyan lehet lemenni hogy ne boruljunk.
Két dolog volt,amitől tartottam az eddig olvasottak alapján.Az egyik az egy lövés,egy hit.Itt a kicsik közt ez egyáltalán nem jellemző.A nagyon OP T34 is sokszor pattan és sokszor csak modult sebez amiért kapunk xp-t és pénzt de nincs kill.Pl trackelés.Még a kis tankok is több lövést kibírtak,így volt idő visszatolatni a fedezékbe ,találat után.Összességében a sebzési rendszere nekem tetszik.
A másik dolog a repülők.Most csak ju87,sSB2 és Catalina bombázók voltak,valamint pár kisebb vadász.Tankban ülve egyszer sem szedtek ki a levegőből.Persze ezek még elég gyors tankok,a nagy heavyknek később lehet hogy lesz gondjuk a légierővel.
Repülőben ülve szintén nem könnyű a tankok ellen.Vadászok egyáltalán nem sebzik a tankokat géppuskákkal.A bombázók pontatlanok,ráadásul kedvenc csemegéi a vadászoknak már a csata elején.A bombázóból nem lehet a földi járművek ikonjait látni,csak úgy lehet bombázni ha észrevesszük a járművet.Ez magasról lehetetlen,alacsonyról meg leszed a légvédelem,nagyon nehéz a gépet vezetni ha lefelé zoomolunk,stb.Egyszóval nagyon nem könnyű a kisebb bombázókkal egy tankot eltalálni.A nagyok,amik már sok bombát tudnak vinni,meg tudnak szórni egy területet de az is elég pontatlan.
Egy mondatban: Szerintem fele annyi gond nem lesz a repülőkkel mint a wotban a tüzérséggel.
Összességében nekem nagyon tetszik a játék,még ilyen kezdetleges formájában,tele hibával is.Mivel ez még csak egy zárt béta és most csak néhány tank érhető el,valamint csak 6 órát játszottam,a véleményemet is ennek tükrében olvassátok.:)
Sorry ezért az offért azoktól akiket nagyon nem érdekel de mivel itt szinte mindenkit érdekelnek a tankok és a tankos játékok,valamint nagyon sokaknak tele van már a töke a wottal,gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Folyt köv. :) -
Simulacrum #294488 Ha halálom előtt kilépek a csatából, akkor a tankom felrobban vagy csak áll egy helyben? -
Angelus1991ster #294487 SZerintetek itt is lesz KV-220 event?
Egy SU-85i/Su-76i event is jó lenne , elvégre mi a fasznak rakták bele? azért ,hogy a hiperszuperteszterek verjék rá és más ne próbálhassa ki? -
Nekem kedvenc tankjaim között volt az IS, elég sűrűn top nak rakott be, élvezetes volt. -
TomDantes #294485 Na és ha 10-esek között kéne IS-el menni? Az milyen lenne? -
Lack #294484 IS-sel a 8-9-esek közt az mi? Színtiszta szívatás. -
Az egyiknek a WG a szolgáltatója, a másiknak meg egy Kínai cég. Nem kell csodálkozni. :) -
SzocsA #294482 attól függ hogy milyen, fix keretet adtál meg? havi 3000 a keret vagy annyit beszélsz amennyit akarsz. -
Érdekes, hogy a kínaiaknak 150k játékosra 4 szervere van, az európaiaknak 200k-ra 2db. Nem zavarna ha az a 2 nem lagolna meg 150 alatt lenne a pingem. -
TomDantes #294480 Ennyire nem lehet valaki hülye. -
Hogy érted, hogy levonják? Levonni a feltöltőkártyáról tudnak.
Ha előfizetéses vagy, akkor a kövi hónapban ennyivel több lesz a számládon, ennyivel többet kell fizetni. -
De érted, ha csak a standard, és a confrontation van bekapcsolva, akkor 60-40%-ban oszlik meg a csaták típusa a standard javára... Az ISU meg pont az a TD, amivel a 6 lejátszott standard után be tudod hozni a 4 confrontot. :D -
Bratyex #294477 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ha én előfizetéses vagyok azaz nem feltöltőkártyás, rendelek xy aranyat a játékban sms-el, akkor az kövi hónapban levonják tőlem, vagy külön számlán jön? -
foxbat88fx #294476 ja és mindig kapcsolgassam???
nem vagyok én villanyszerelő b+ :D
szeretem azt a módot... de ez azért túlzás!!!
akinek van ISU-152 mehetne már vele 3 kört...
kíváncsi vagyok mást is csak oda pakolja
(többi csatamód kivan kapcsolva) -
Vagy basszus, te is kinyomhatnád, mielőtt az ISU-val rákattintasz a "Battle" gombra... -
stoppos #294474 Hát kapcsold ki vazz. :D