A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bootsector #294497 Egy kis szösszenetet megosztanék, csak ezzel is alátámasztva, mivé "fejlődött" a WOT.
Egyik csatánál, még a visszaszámlálás megy javában, és TigerJohn73 nevű észlényünk kedvesen üzeni mindenkinek, hogy idézem: "A kurva anyátokat basszátok meg mind egytől egyig".
Rákérdez a másik: Mi baj? mire kiderült, hogy volt ma már vagy 20 vesztett meccse, tele van a töke, stb. Én elhiszem, hogy ki van bukva, de hogy ez a játék ilyen szintű izzó gyűlöletet tud kiváltani egyesekből, azért meglep. Megnéztem a statját, kemény 1400 meccsel a háta mögött oszt mindenkit...Lehet, hogy én vagyok öreg, de ha ez lesz a jövő nemzedéke, hát inkább ne szaporodjon. Ez akkor is csak egy szaros JÁTÉK! Tudom a csetet ki lehet kapcsolni, ezek után meg is tettem.