banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Egy kis OFF a kedvenc témáról a WTGF-ről. :)
    (igyekszem nem szidni a wotot,csak leírni az élményeimet az első béta tesztes napomról,hátha érdekel valakit)(tudom hogy mindenkit érdekel,hiszen tankos játék :) :) :))

Bár már 3 napja elkezdődött a zárt béta harmadik szakasza,csak ma tudtam vele érdemben játszani.Úgy 6 órát toltam,így tényleg csak az első benyomásaimat tudom leírni.Mint minden játékban az elején,itt is tanulni kell mindent,ennek ellenére ez az első nap is kifejezetten élvezetes volt.
    Ebben a szakaszban kaptunk két kis tankot,egy T26-ot és egy PZII-t.Ezekből lehet kifejleszteni pár másikat.A német oldalon a csúcs most a stugIII,az oroszon a T34.Adtak 2000 arany sast és egy milla kreditet,így az összegyűlő free XP-k átváltásával estére sikerült megszerezni a T34-et és pár csatát menni vele.
    Lehet még néhány repülőt is kifejleszteni és egy prém bombázót megvenni a kapott aranyból,így ki lehet próbálni a repülőket is tankok ellen.Ennyit a tényekről,most néhány szó a személyes benyomásokról.
    A grafika nagyon szép,a pályák elég nagyok és változatosak.Nagyon élethű a feelingje a tankok vezetésének.A kis kezdő tankokkal az első pár csatában semmit nem lehet kezdeni de amint kifejlesztettük az AP lőszert hozzájuk,már lehet velük játszani.(alapból csak HE-t kapunk hozzájuk,azzal pedig a 45mm-es löveg nem igazán jó semmira)A tankok elég könnyen borulnak,ezért oda kell figyelni a vezetésre.Ha felborul a tank,akkor ki tudunk szállni belőle,a tank felrobban és ha még van járművünk a garázsban,vissza mehetünk a csatába.Pár csata után a vezetéssel már nincs gond,az ember tudja hogy kb. milyen lejtőn és hogyan lehet lemenni hogy ne boruljunk.
    Két dolog volt,amitől tartottam az eddig olvasottak alapján.Az egyik az egy lövés,egy hit.Itt a kicsik közt ez egyáltalán nem jellemző.A nagyon OP T34 is sokszor pattan és sokszor csak modult sebez amiért kapunk xp-t és pénzt de nincs kill.Pl trackelés.Még a kis tankok is több lövést kibírtak,így volt idő visszatolatni a fedezékbe ,találat után.Összességében a sebzési rendszere nekem tetszik.
    A másik dolog a repülők.Most csak ju87,sSB2 és Catalina bombázók voltak,valamint pár kisebb vadász.Tankban ülve egyszer sem szedtek ki a levegőből.Persze ezek még elég gyors tankok,a nagy heavyknek később lehet hogy lesz gondjuk a légierővel.
    Repülőben ülve szintén nem könnyű a tankok ellen.Vadászok egyáltalán nem sebzik a tankokat géppuskákkal.A bombázók pontatlanok,ráadásul kedvenc csemegéi a vadászoknak már a csata elején.A bombázóból nem lehet a földi járművek ikonjait látni,csak úgy lehet bombázni ha észrevesszük a járművet.Ez magasról lehetetlen,alacsonyról meg leszed a légvédelem,nagyon nehéz a gépet vezetni ha lefelé zoomolunk,stb.Egyszóval nagyon nem könnyű a kisebb bombázókkal egy tankot eltalálni.A nagyok,amik már sok bombát tudnak vinni,meg tudnak szórni egy területet de az is elég pontatlan.
    Egy mondatban: Szerintem fele annyi gond nem lesz a repülőkkel mint a wotban a tüzérséggel.
    Összességében nekem nagyon tetszik a játék,még ilyen kezdetleges formájában,tele hibával is.Mivel ez még csak egy zárt béta és most csak néhány tank érhető el,valamint csak 6 órát játszottam,a véleményemet is ennek tükrében olvassátok.:)

Sorry ezért az offért azoktól akiket nagyon nem érdekel de mivel itt szinte mindenkit érdekelnek a tankok és a tankos játékok,valamint nagyon sokaknak tele van már a töke a wottal,gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
    Folyt köv. :)