418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #294553 No de ha ez az új szabály bevezetésre kerülne, akkor napi 180 hozzászólásból 170 mehetne a kukába. Miről szólna akkor a topic? A játékról? Arról eddig is ritkán szólt, így oda lenne a népszerűség. mert most minden nap a top 10 legpörgősebbek között van. -
R3nton #294552 Hát most nem azért, de a WT grafikája jobb ennél a HD modellezős cuccnál is. Hiába HD az az IS-4-es vagy egy az arty, 100x jobban néznek ki a tankok abban a játékban. Gameplayet nem tudom nem játszottam vele. De az airforcesnek a grafikája és a gameplaye is 100x jobb a warplanesnél. A warplanes engem konkrétan egy low budget okostelefonos játékra emlékeztet :D -
suba53 #294551 Nem fűzök hozzá nagy reményeket, ha a saját topikjukban is ott virítanak a jól ismert account trollkodásai.
Az van, amit korábban is írtál az SG csapat vezetéséről, illetve inkább az elhanyagoltságáról. :-( -
Szpecnyaz #294550 Írtam a topikba hogy igény lenne rá itt is. Meg vegyék be a síró/ragelő delikvenseket is a bannolandó listába. -
Az xvm a játékosok adatait online kérdezi le és ha
- kicsi az internet sávszélesség akkor azért laggol a játék, mert az xvm is a csata elején szinkronizál pont mikor a játék is használja a netet és ezért a játék laggol, mivel nem tud időben adatokat küldeni és fogadni a szerver felől
- ha jó a sávszélesség akkor azért laggol a játék, mert processzor 100%-on dolgozik a játék betöltésén, plusz még az xvm-el is foglalkozni kellene ezért prioritást állít fel és várakoztat ha lesz egy kis szabad erőforrás a procinál akkor foglalkozik vagy játék vagy xvm
-és lehet egyszerre mindkettő :)
-
stoppos #294548 Támogatom. Pedig épp akartam szidni a pártot. :) -
foxbat88fx #294547 felesleges még a wot szép grafikájáról beszélni
mivel még meg sem jelent ..... -
Igaz nekem nem M48-am van, hanem M60, de a 2 lényegében ugyanaz. Egy vmit kifelejtettél a Pattonnél. Akkora, mint egy heavy, ezért nehéz vele úgy elbújni, h ne lógjon ki vmilyen. A méretőből adódóan van még egy nagy hátránya a többivel szemben: az M60 után ennek a legrosszabb a camoja a T10 medek közül (igen még az E50M-nek is jobb). -
Szpecnyaz !
http://sg.hu/listazas.php3?id=1057869802
-
Malarki #294544 Biztosan így van. Sokszor látom, hogy kezdőkörnél egyből kivágja a TK-zót. -
suba53 #294543 Azt gondold át, hogy rajtad kívűl ki használja még azt az előfizetést.
Ha a családban, koleszban, házban, stb routerrel szét van osztva, és mondjuk valaki ezek közül full sávszélességgel torrentezik, akkor bizony az meg tudja ölni a kapcsolatot a többi ágon.
Ha ilyen van, akkor a torrent kliensben le kell szabályozni a le, és feltöltési sávszélességet a névleges felére.
Ha csak egyedül te használod, akkor a szolgáltatónál lehet jelezni a problémát, mert az nem természetes, hogy ennyire magas legyen a ping európai szerverek felé. -
besti #294542 Szerintem amit figyelhet a rendszer az az, hogy hol (nyilván zászlónál azonnal ban), és hogyan lövöd ki. Ha egy lövéssel sikerül kinyírni (nekem így volt), akkor azt hajlamos véletlennek venni. Ha valakire egymás után többször lősz, azt már szándékosnak gondolja - ban. -
Nazarov77 #294541 szépszép, de a játék még mindig 1 magot használ és nem a legjobb az optimalizálás, ez tény ebbe nem köthetsz bele. WT legjobb beállításokon 100 fpsel megy, a tankos része meg 60al. -
besti #294540 1-től én még nem kaptam, be sem kékültem. Mondjuk nincs nagy TK-s rekordom a WG-nél. -
Malarki #294539 Tegnap kilőttem egy csapattársat 20 HP-ról véletlenül, mert bemászott elém. Be sem kékültem. Szintén tegnap T5-ben egy idióta kezdésnél kilőtte mindkét artynkat, egyből kifagyott. -
FosTalicskaa #294538 A ban rendszer amúgy most hogy működik? Kb mennyi artikilövéstől lehet kapni kényszerpihenőt? -
"jajj wt hűdeszép tökéletes játék wot szar gagyi grafika"
-
besti #294536 Nekem a nap első csatája indul úgy, hogy nagyon lassan tölt be, majd 999 ping, majd disconnect. Visszalépek, de utána már minden rendben, aznap már nem csinálja többet. Ez most valamilyen mod lehet (neked is ezt csinálta a dmg panel?), vagy router/ISP gond?
(Volt egy időszak, amikor T mobilnettel nem lehetett játszani, mert ezt játszotta el minden csatában, de azzal már megszűnt azóta.) -
© madmanic
Ha jó oldalt sasolok ott 8.9 van írva a Jimbo-hoz (attól még lehet müködik)http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons
Ha nem töltötted le a nyelvi fájl (alul a Download-Settings)akkor lehet hogy csak csatában tudod beállítani melyik célkeresztet szeretnéd.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-0811-j1mb0s-crosshair-mod-xvm-config/
© placido
Nekem egy damage panel okozott 999-es laggot amiben xvm-es fájl is volt.
Főleg a játék elején volt látványos. -
stoppos #294534 mikor=mikro. -
stoppos #294533 Nekem ilyen mikor szarok vannak, de nem tudok rájönni, hogy szerver, vagy gép oldali-e a probléma. Néha pirosan villog, néha nem villog. Mehh... -
placido #294532 most már nagyon tele a hó cipőm. napi szinten 999 a ping. szerettem ezt a játékot de ha nem csinál semmit a wargaming abba hagyom ennek semmi értelme. szinte irányíthatatlan a játék mikor felszökik 200 ping fölé. és általában a legrosszab szituációkban -
lammaer #294531 Akkor kell beállítani, amikor csatában vagy, nem a garázsban a settingsnél... -
madmanic #294530 wotinfóról szedtem le -
madmanic #294529 persze
-
szakasz #294528 jó verziót raksz fel, 8.11 mappába kerül ? -
Lack #294527 Találkoztam én is ezzel 1 hete, nekem a komplett 5.1 xvm-ről nem vett tudomást a játék (semmi nem működött belőle). Passz. -
madmanic #294526 Üdv!
Újratelepítettem a gépem, és a Jimbo beállításához kérnék segítséget.
Bármire állítom, csak a "gyári" célkeresztek állíthatók be. Láttatok már ilyet? -
malystryx #294525 Köszi a válaszokat :) -
Kantalusz #294524 Bocs a kései reagálásért, de csak most volt időm fórumot olvasni.
Igen én szeretem, élvezem, és még jól is megy, sőt a másik két ág is t9, t8, szóval várható még több 10es arta, lehet bújni elfelé :D
Másrészről nem játszhatatlanok lettek csak hát... RANDOM, annyira hogy az már fáj, mindkét irányba!!! ha megnéztél, láttad az effem, meg hogy nem hellcattel hordtam össze, tudom hogy hová kell lőni... én a WASD-t csak lövés után nyomkodom mint az őrült, cserébe gondolkozni azt kell, nem anynira egyszerű "megsaccolni" egy 40-el közlekedő tank hol lesz pontosan 4mp múlva (kb ennyi a shell travel time 800m-re, persze van yolyan siemka is akire 2x is rá tudok lőni ez több mint egy perc mozdulatlanul XD) jaj igen a random a két szélső érték ami a napokban volt m55-tel lőtáv olyan 600-900m között direct hits/shots fired első eset 11/11!!! következő eset 2/13...(és még a splasdamok összesen sem tettek ki 200hp-t szal nem kis mellék voltak azon a meccsen) szerintem ez a szórás nem normális... nem azért a 20asért, de majdnem mindig oda lövök ahová kell, az meg hogy hová érkezik... na az egy vicc a legtöbbször és mégis megvan a dam :D
A másik kezemben meg a sörike szokott megfordulni inkább és jól is esik, amúgy nem lehet 1 kézzel rendesen artyzni sem.
-
R3nton #294523 FV42 -
Szerintem FV4202 -
malystryx #294521 Melyik tankra gondolsz? -
Érdekes, mert a ChiTo feküdt nekem, ace is meglett vele viszonylag hamar, de az utód.. jóval nagyobb med létére, mint egy Churchill VII, de legalább papír és lassssssssssú. -
Szerintem write-only a srác. Legalábbis már tegnap is volt, aki próbált válaszolni neki. -
Simulacrum #294518 Én még az elődnél járok és meglepve vettem anno az olyan hozzászólásokat a T6 akciókor, hogy mennyire jó tank a Chi-to. Szerintem szörnyű, főleg, hogy az A-43-at is húzom mellette, ami csodatank. Imádom, rettentő jó, már kétszer tank ászt mentem, pedig még csak 15 csatám van kb. vele.
Eddig a japán ág nekem katasztrófa, de az STA-1-et kihúzom, mert az jónak tűnik. -
stoppos #294517 Itt van, hogy kb mire érdemes állítani a grafikát.
Ha kevés, akkor itt vannak a tömörített textúra csomagok.
Plusz próbáld ki, hogy fejlesztett, vagy normál grafikán fut-e jobban.
No meg itt egy wot tweaker is. -
Kisf4rk4s #294516 Próbáld meg ezt a programot
http://wothungary.hu/news.php?extend.429 -
Kisf4rk4s #294515 Az a legfurcsább hogy harmadszorra másolod be ugyanazt a szöveget égbekiáltó helyesírási hibákkal -
hekus2013 #294514 Sziasztok, azt szeretném, meg kérdezni hogyan lehetne az FPS növelni, mert nagyon alacsony 16 – 20 között mozog, ami a leg fórcsáb, hogy ha leviszem teljesen a grafikát akór is ilyen alacsony pedig a gépem meg van hozzá.