banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kantalusz
    Bocs a kései reagálásért, de csak most volt időm fórumot olvasni.

Igen én szeretem, élvezem, és még jól is megy, sőt a másik két ág is t9, t8, szóval várható még több 10es arta, lehet bújni elfelé :D

Másrészről nem játszhatatlanok lettek csak hát... RANDOM, annyira hogy az már fáj, mindkét irányba!!! ha megnéztél, láttad az effem, meg hogy nem hellcattel hordtam össze, tudom hogy hová kell lőni... én a WASD-t csak lövés után nyomkodom mint az őrült, cserébe gondolkozni azt kell, nem anynira egyszerű "megsaccolni" egy 40-el közlekedő tank hol lesz pontosan 4mp múlva (kb ennyi a shell travel time 800m-re, persze van yolyan siemka is akire 2x is rá tudok lőni ez több mint egy perc mozdulatlanul XD) jaj igen a random a két szélső érték ami a napokban volt m55-tel lőtáv olyan 600-900m között direct hits/shots fired első eset 11/11!!! következő eset 2/13...(és még a splasdamok összesen sem tettek ki 200hp-t szal nem kis mellék voltak azon a meccsen) szerintem ez a szórás nem normális... nem azért a 20asért, de majdnem mindig oda lövök ahová kell, az meg hogy hová érkezik... na az egy vicc a legtöbbször és mégis megvan a dam :D

A másik kezemben meg a sörike szokott megfordulni inkább és jól is esik, amúgy nem lehet 1 kézzel rendesen artyzni sem.