418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #295398 Ünnepnap:
Eladva:
'Pz.Sfl. V' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 733 785.

Próbáltam a helyét bevetni sóval, de csak úgy ment ha megnyaltam a monitort és ráfújtam a sót... -
viper07 #295397 Érdekes nekem kedvenc tankom és kimondottan pontosnak találom, csak megkell várni míg beszűkül, majd még egy picit, és ez nem kevés idő, de ez esetben nekem totál pontos. -
viper07 #295396 Sikerült megvennem az STA-1 -et, összevetettem az FCM 50t -vel.A VDaddict szerint a 8-asok között a WN8 tekintetében az STA-1 a második - 1.377 -, az FCM a 14. - 1.207 - a WN7 tekintetében egyformák 7.- 8. helyezés, - 1.241 -. Toronyforgás, testforgás papíron egyforma, mérésem szerint a torony egyforma - 9.5 s -, a test FCM 9.5s, STA 8,3s. Max sebesség/gyorsulás : FCM 51 km/h, 14 s, STA 45 km/h 11.3s. Hátramenet megegyik 20 km/h, 1.9s. Himmelsdorf alsó bázis hegymenet : FCM max. 26 km/h, STA max 23 km/h. Töltési idő megegyezik : 6.33s, célzási idő is egyforma. STA átütése kicsit jobb.
FCM dömper az STA-hoz képest, viszont az FCM beforgatva meglepő pattintásokra képes - 120mm front. FCM kamója vacak, STA - nincs még igazán tapasztalatom.
Viszont : Az STA-val játszott csatákat 90 százalékában 10-esek közt mentem, a többiben 9-esek között, tiszta 8-as nem is volt.Ezt annyira nem élveztem. A credit eddig szarul jött. AZ FCM 90 százalékban tiszta 8.asok között, ha van 9-es az csak pár darab, credit hozama jó.
Egyelőre az FCM élvezetesebb számomra sokkal.
Mindkét tank 2 skilles legényekkel van. -
haflac #295395 Félelmetes milyen pontatlan a 100milis a t34-1-en.0.42-es pontosság egy medium tankon,vicces. -
R3nton #295394 Lol felmegyek ki van online nálatok Hexen007, lefosom a bokámat, már ezért megérte :D -
szakasz #295393 kb 10x leírták, meg a program is kiírja, frissítsd a klienst, ergo:a w otlaucher-el indítsd. -
Szpecnyaz #295392 Én mennék harmadiknak a 9es szamurájjal. Az a tank úgy is csak platoonban jó. -
Elvileg olyasmi. 
R3nton na ez már beszéd. TS: vteps.hu (adok vendég jogot). Ez a hét nekem is húzós, de simán megoldjuk. Most már engem is érdekel mi sül ki ebből.
-
Kisf4rk4s #295390 R3nton tényleg lány? -
Mi lenne ha frissítenéd a klienst? -
haflac #295388 Engem 9.59-kor beengedett,semmi üzenet nem volt. -
R3nton #295387 Attól mert szeretek velük játszani még nem jelenti azt, hogy jó is vagyok velük. Felőlem amúgy szakaszozhatunk...De mivel 2re járok dolgozni ezért csak délelőtt meg éjfél körül szoktam játszani, akkor meg senki sincs fent. -
arel #295386 Mást sem enged be a játék a menübe?A felhasználó és jelszó résznél kiírja ,hogy "ez a szerver átmenetileg nem elérhető .Frissítsd a klienst v. várj a tervezet karbantartásig".De már tegnap délelőtt is ezt írta ,gondoltam jól van majd holnap próbálom ki megint.Erre ma is...Tapasztalat? -
R3nton #295385 Hát tuti belelöknélek 1x-2x a szakadékba :P :D -
Én már többször szorgalmaztam egy kis közös programot ezzel az Emese lánnyal, de csak nem akar kötélnek állni. Pedig kíváncsi lennék hogy teszi a seggét a medekkel. Obj430ll-t húzom én is. Szerintem lenne jelentkező innen is harmadiknak.
-
R3nton #295383 Győzelem!
Csata: Arctic Region 2014.03.04. 9:46:08
Jármű: Object 430 Version II
Szerzett tapasztalat: 4 969 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 157 341
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Akkor se szeretem ezt a tankot, bár a tank ász még hiányzott vele... -
Malarki #295382 Már ne haragudj, de ez így kb. egy nagy baromság.
"Borzalmasan lassú" - lassú, de nem borzalmasan. Gyanítom, hogy ezen buheráltak valamit, mert régen tényleg tetű volt, de most a 30-35-öt gyorsan eléri és tartja is. Viszont rohadt lassan fordul.
"a löveg nem eléggé pontos" - 0.38-as pontossága van, ami papíron se rossz, de a valóságban meg még pontosabb, ami mondjuk a 170-es pen mellé jár is. Tényleg meglepő, hogy szinte mindig oda lő ahová kell, még beszűkülés nélkül is.
"a páncélzat eléggé kiszámíthatatlan" - ezt aláírom, elég random, főleg a test, a torony azért bírja, és ha nem tudják hol kell lőni akkor borzasztóan sokat elnyel
" viszonylag sokat van tier 9-ben" - kb sosincs T9-ben, jó ha 10 csatából egyszer látom vele kilenceseket, és akkor is max. ilyen 4-5 van csak. Nagyon baráti az MM-je, T8 csatában is gyakori hogy csak pár nyolcas van.
"Kreditfaktora jó." - Ez nagyon igaz, prem számla nélkül is nagyon jól lehet vele keresni.
Goldot én sose viszek benne, és mégsem érzem szenvedésnek. Nem mondom, hogy jó tank, mert csak az MM-je miatt használható, de szerintem semmivel sem rosszabb mint a többi nyolcas prém. -
+ ha lehetne egy azon teremben lennétek... :D
Az már fizetős csatorna is lehetne :D -
Érdekes, nálam nem veszteséges.
Tudjátok mi lenne mókás? R3nton és én, online stream, obj430II húzása szakaszban. Megölnénk egymást.
-
Múltkor olyan volt mint aki betépett. Fél este énekelt. Mindenki visított a röhögéstől mikor egy orosz szerelmes dal rap betétjét lenyomta az anyanyelvén.
Csípem az ilyen kis bohó csajokat.
-
R3nton #295378 Ez a szar obj430II hihetetlen vesztek, akkor veszteséges a tank. Ez az első ilyen 9-es. Persze legyen drágább az a fos lőszer, mint ami a 10-esekben van... -
foxbat88fx #295377 hehe, ja a zsáklin-t nem is bírtam nézni 2 percnél tovább
ott ül nagy kussban és csá
Rita legalább baromkodik közben :D -
haflac #295376 Most csak nekem tűntek el a tankok körvonalai vagy másnak is?Mert ez így szar.Sokszor lehetetlen megállapítani,hogy az ellen valami mögött áll vagy sem. -
Na szóval. Orosz a csaj, Portugáliában lakik de most Hollandiában van. Régóta nézem hogy játszik, nagyon jól ellazít elalvás előtt. A vicces hogy mindig külön visszaköszön nekem közvetítés közben, pedig nem is ismer. Aranyos kis csaj, őt is a pasija fertőzte meg a wot-tal. Ügyesen játszik. A kirakatbábú Zsáklin sehol nincs hozzá képest. (múltkor vele is összedobott a játék) -
R3nton #295374 Pedig a 10-es az baba tank, jobb, mint a 9-es sokkal. Szokásos: töltésgyorsító, venti, stabilizátor. Skillekben 6th sense, camo, meg a spéci med képességek, jobban forog, jobb talaj ellenállás stb. Én BIA-t nem is szoktam rájuk rakni... -
foxbat88fx #295373 dehogy magyar... szerintem vmi északi csaj lehet, de majd megkérdezem tőle
jófej csaj, van mikor még énekel is :D
ezt tegnap alkotta:
http://www.twitch.tv/ritagamer2/c/3824513
0:40-től nézd kb. :D -
Régen jártam erre, amint lesz időm visszaolvasok, most csak úgy bekukkantottam. Ez a Hexen007 a pankrátoros gyerek új névvel? -
így talán jobban látszik -
ezért miért nem kapok egy őrjárat kitüntetést? 
-
haflac #295369 Tegnap meglett a kínai T 34-1 tank.Mit érdemes rátenni,mert nekem most szellőzés,álcaháló,periszkóp van rajta.A legények az 1. skilljüket fejlesztik 8x%-nál járnak(elit alakulat).Cél a wz-120,a tízes tank nem érdekel. -
Lack #295368 Na majd még rákukkantok este. -
Nálam van ezer+1 mod és xvm is. Nem indult, aztán a launcherrel lefrissítettem és azóta semmi gond vele. -
Lack #295366 Én írtam délután, azóta sem megy, illetve xvm nélkül használom.
Szerintem amiatt nem engedett be, ha felraktam nem ment, ha leszedtem az xvm-et akkor csont nélkül megy. 5.1 xvm, hanghatásokkal felturbózva (azokat mondjuk sajnálom feldobták a játékot). Cleverland mod 8.11 a neve azt hiszem. -
Greenscape #295365 Nala nagyon nagy szakadek van a ketto kozott. Volt, hogy kikaptunk es a kovetkezo csatat azzal kezdte, hogy beirta a kozos chatbe: Az osszes low effis lengyel anyja dogoljon meg rakban.
A pofamrol majd lesult a bor. Aztan mikor szova tettem leugatott engem is. Elmondtam, hogy nem lesz sokaig a klanban mert kibaszom, de nem kellett mert kilepett mire beleptem a honlapra.
Sok hulyet lattam mar, de ez tenyleg orvosi eset. -
Kevés választja el az őrültet a zsenitől:D -
Greenscape #295363 Azt a veeektor gyereket en basztam ki a 322-bol mert egy iszonyat taplo. Raadasul a T57-tel csak golddal lo.
Ha csata kozben beszolsz neki elgurul a gyogyszer es leall a mezo kozepen, hogy leugasson. Total elmebeteg
-
Nekem eddig jo volt a manual fixel, es a patch baszta el... :) -
Nekem olyan faszán le"hotfixálta", hogy semmi nem segít rajta!
-
Írt ide vki délután, neki állítólag az xvm miatt nem ment a wot. -
Elvileg
http://ftr.wot-news.com/2014/03/03/eu-8-11-hotfix/