banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Sikerült megvennem az STA-1 -et, összevetettem az FCM 50t -vel.A VDaddict szerint a 8-asok között a WN8 tekintetében az STA-1 a második - 1.377 -, az FCM a 14. - 1.207 - a WN7 tekintetében egyformák 7.- 8. helyezés, - 1.241 -. Toronyforgás, testforgás papíron egyforma, mérésem szerint a torony egyforma - 9.5 s -, a test FCM 9.5s, STA 8,3s. Max sebesség/gyorsulás : FCM 51 km/h, 14 s, STA 45 km/h 11.3s. Hátramenet megegyik 20 km/h, 1.9s. Himmelsdorf alsó bázis hegymenet : FCM max. 26 km/h, STA max 23 km/h. Töltési idő megegyezik : 6.33s, célzási idő is egyforma. STA átütése kicsit jobb.
    FCM dömper az STA-hoz képest, viszont az FCM beforgatva meglepő pattintásokra képes - 120mm front. FCM kamója vacak, STA - nincs még igazán tapasztalatom.
    Viszont : Az STA-val játszott csatákat 90 százalékában 10-esek közt mentem, a többiben 9-esek között, tiszta 8-as nem is volt.Ezt annyira nem élveztem. A credit eddig szarul jött. AZ FCM 90 százalékban tiszta 8.asok között, ha van 9-es az csak pár darab, credit hozama jó.
    Egyelőre az FCM élvezetesebb számomra sokkal.
    Mindkét tank 2 skilles legényekkel van.