418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem. Téged csak akkor viszlek mikor Hexent és egy HUNS-ost viszek szakasztársnak. Jobban feldobná a hangulatom ez a remek párosítás.
-
lammaer #295437 Nem értem amúgy ezt a borsig láthatatlanságot, amire mindenki hivatkozik.
Camos legénység, tán még camo net is van rajta, de én lövés után úgy villanok ahogy az kell.
Vagy A0-ból kéne supportálnom a a támadóékünket? -
lammaer #295436 Hmmm... úgy tűnik most bakot lőttem.
(vagy rossz a kereső :) )
ui: de biztos nem akarod itthagyni a WOTot a TDk miatt? :) -
Ok, rendben, sorry:D Kis fogalom tévesztés helyzete állt fent:)
Mondjuk sejtem mi lehet a ????? hátterében:D T30 pontatlanabb, mint volt ez számomra egyértelmű (értsd sokszor nem adja a játék, remélem pár nap múlva ez véget ér). Viszont szombaton vettem meg az E50M-t és a WT E-100-at. Ugye ezeknek elég fos a camoja és így nem lehet bokorból se nagyon osztani egy kis sebzést az elején. Össze kell még szokni ezzel a 2 T10-essel, remélem akkor jobb lesz a helyzet. Utóbbi időben szinte csak (jó camojú) TD-ket húztam (SU-101, WT PzIV, Borsig), aztán lehet túlságosan hozzászoktam a "láthatatlansághoz":) Mondjuk a T30-amat egy T95 max távról (445m) spotolja be El hallufon, szal erre nem vonatkozik a láthatatlanság:) A TD húzás következménye, hogy a közelharci képességeim úgy látszik kicsit megkoptak, szal vissza kell szokni. -
Nálam is ez van update óta, félre is tettem a WoTot. Nincs kedvem 30%-os packet loss mellett mellélövöldözni, és idegeskedni emiatt. Inkább TSW akkor már. Fapfapfap. -
lammaer #295433 Magyarázat elfogadva, tessék a szopóág kifejezés helyett vmi mást asználni: azt ugyanis a "soha nem tudok nyerni" jelenségre tartogatjuk :) -
Mehetek én is? :D -
Vagy lehet, hogy Sanyi volt az, és eltalálta egy meteor! -
-
Na most vagy annyira felhúztam valakit, hogy otthagyta a gépet, vagy életbe lépett az autobann miután bekékült :) -
viper07 #295428 Ne egy öreg róka agyával gondolkozz, akinek a játékban minden egyértelmű.
Próbálj meg egy viszonylag kezdőként gondolkodni, akinek esetleg a könnyített MM sokat jelent,talán nekik segítség.Egyébként meg miért ne ? Közel azonos célokra való a két tank, tehát az összevetés szvsz igenis áll. Mi kellene összevetnem ? JT8.8 vs FCM ?
A hozzászólásodnak pedig éle volt teljesen feleslegesen.
Részemről UFF. -
zsan666 #295427 Általában akkor nem tölti be, ha valami nem tetszik neki benne. Pl. ha több fájlos a config, akkor minden fájlt ki kell jelölni és betölteni, vagy ha a tankrange cuccot használod, akkor azzal sem tölti be, csak ha kitörölsz egy bizonyos részt (persze, ha végeztél, újra pótolni kell a dolgot). -
Igen és én csak 3-4 napról beszéltem, de most kivételesen nem teljesen a WR-tel van a gondom hanem (persze lehetne jobb is:D), hogy nem tudok sebezni. 3-4 napja nincs normális átlag dmg-em T9-10-ben, nap végére max 1800. Túl sok a mellé és a nullás, pedig semmit nem csinálok másképpen, mint előtte. Nézd csak meg noobmeteren a most recent oszlopot, abban is legfőképpen az első 4 sort. Az elmond mindent. Az average dmg sor, pedig még árulkodóbb. Utolsó 1000 csata és utolsó 7 nap 2k felett, most recent 1800. Annyira még nem idegesít a dolog, mert hetek óta nagyon jól megy és az ebből született pozitív érzések még kitartanak:D De nekem a dmg számít a legtöbbet és most pont ettől vagyok megfosztva:)
Viper: Úgy látszik vkinél betört a vörös hadsereg:) Én normálisan szóltam hozzád. Csak arra próbáltam utalni, h miért az STA-1-et hasonlítod össze az FCM-mel? Az egyik tierkorlátos prém tank, a másik meg sima T8-as. A technikai tulajdonságok még esetleg rendben van, de a kredithozam meg a battletier közel sem.
U.I.: Lammaer: ez még nem is hiszti, csak egy szimpla kijelentés. Ezek szerint nem láttál még engem hisztizni:D -
rolio #295425 Az új xvm-et már csak notepad-dal lehet szerkeszteni? Az onlány editor nem ismeri fel, nem tudja betölteni... -
Ma hajnalban sehogy nem bírtam aludni, egyszerűen kidobott az ágy és mivel reggel négykor nem találtam értelmesebb elfoglaltságot elkezdtem wotozni. Kb hatig teljesen jó csaták voltak, majdnem minden percét élveztem a játéknak. 6 után kezdett fura (inkább szokásos) lenni a csapattársak mozgása... pár csata múlva inkább elkezdtem készülődni, bolt stb... aztán 8-tól 10-ig megint toltam csaták közt netezgetve és azt vettem észre, hogy pár ezer híján 1 milló kredit a tiszta bevétel XD Bitang jól lehet keresni ezekkel az új akciókkal... -
R3nton #295423 Mikor mondtam én, hogy rakás szar lett? Az nem én vagyok, valakivel keversz :P -
viper07 #295422 Hát talán éppen amiatt, mert az STA-1 és az FCM tulajdonságai majdnem megyeznek. Ugye a prém tankok általában valahol az Tier-ük közepén helyezkednek el. Az STA -t - szintén általában - egy jó support med-nek tartják, az FCM-et pedig egy support medes heavy-nek.AZ STA kihúzásához azért néhány gyenge tankon át vezet az út, az FCM azonnal vásárolható.
A választáshoz esetleg segítség lehet. -
lammaer #295421 Mondjuk minden tiszteletem mellett (hogy próbálkozol konstruktív lenni), azt kérdezném hogy miért az STA1-et vetetted össze az FCMmel?
(nyugi, popeyt meg mindjárt megtrollkodom a szopóágas hisztije miatt) -
lammaer #295420 Igaz, elseje és 4e közt 47%. Az már szopóág :) -
viper07 #295419 Képzeld el vágom. Csak gondoltam az ostoba és a játékhoz egyáltalán nem kapcsolódó hozzászólások között megpróbálok az érdeklődőknek infót adni, mert ennek a fórumnak talán mégis csak erről kellen szólnia. Ha Te ilyen kiművelt vagy akkor nem neked szólt az infó. -
lammaer #295418 Aha.. a feb 27 - Már1 közti időszakban lévő 56%os winrátádra akarsz utalni szopóágként? :) -
lammaer #295417 Danke. -
stoppos #295416 Itten regelődni -
FosTalicskaa #295415 Oh, igen én is ilyesmi szöveggel takarózom a csajoknál, hogy: "Annyira érdekes amit mondasz. Persze kíváncsi vagyok a véleményedre." Gondolatban meg: "Mikor tolod már le a bugyit." :D -
lammaer #295414 Sőt, hogy átáll a TDkre és azzal tologatja a játékot.... sőt, hogy egyáltalán tologatja a WOTot amióta rakás szar lett :) -
lammaer #295413 Mostanság melyik site az ami a planetwothoz hasonlóan automatice rögziti a napi teljesítményeket? Mer ugye a planetwot az holt... -
rolio #295412 Elég érdekes emberkék írogatnak ide, némelyik olyan Jekill&Hyde...
R3ntonról sem gondoltam volna, hogy leáll játszani innen bárkivel is... -
darkwraith #295411 kezdődik a Túl a barátságon! :d -
Mit? Megnézni hogy tolja a játékot, és megérteni miért gondolja azokat a dolgokat a játékkal kapcsolatban, ami néha irtó nagy baromság volt és a végletekig elfogult. Csupán a gondolkodásmódja érdekelt. De erről úgy is fogunk beszélni ha megyünk szakaszban az ÚJ R3ntonnal.
-
Képzeld tegnap egy 7300 dmg-s körrel sikerült (harmadikra) leduplázni a WT-t:) A 3-4 napja tartó szopóág tükrében ez elég vicces:) -
stoppos #295408 Volt az a csodás kép nemrég, szerintem az okozhatta a zavart. :) -
Persze, meg meg is akartam dugni. Hülye! 
Itt a fórumon kívül egy szót sem beszéltem vele.
Csak jó volt bosszantani kicsit, de így már kedve sem maradt az embernek hozzá.
-
rolio #295406 Sziasztok!
De szééééép! Én is azt hittem, hogy mindenki tudja, és még ezzel is direkt húzzátok az agyát...
De őszintén, mit akartál volna egy ilyen csajtól,aki ilyen mocskos módon tud írogatni ide?
Még mindig keresnék este 10 utáni csapat lehetőséget, a random valamim szánalmas tud lenni..tnap is benézek egybe, 2 GWTiger...kérdezem ez mi?
A "vezér" válasza: az kell, nagyot tud ütni, majd megvédjük... -
"AZ FCM 90 százalékban tiszta 8.asok között, ha van 9-es az csak pár darab, credit hozama jó." Nem hiszem el, h vki nem tudja, de hátha: azt ugye vágod, h az FCM egy mm korlátos prémium tank? -
Valahogy nem röhögtem halálra magam.
Tudod nem olyan vicces amikor azt hiszed hogy egy csajnak írogatsz, aztán a másik fél azt hiszi hogy szándékosan b@szogatom.
Na de jön még talicskára kamion! Ha legközelebb szakaszban megyünk, golddal foglak agyhelyen lőni.
-
FosTalicskaa #295403 Mondjuk ebben a hozzászólásodban a kép + szöveg ebben a megvilágításban már teljesen új értelmet nyer. Te tényleg azt hitted, hogy most jól becsajozhatsz játékon keresztül? XDDD Szegény R3nton, ha kicsit is nőiesebb lett volna a hangja, akkor igencsak veszélybe került volna a hátsója XD -
FosTalicskaa #295402 Nem fogom bekapni. De mindenesetre jól esett, hogy a leghosszabb távú be nem tervezett trollkodásomnak, ilyen hatásai is voltak valaki(k)nél. XDDDDD
A teljes sztori amúgy pont a td-ktől indult. Annyit sírt mint egy kislány. Innentől kezdve már csak egy lépés volt a R3nton közleány, ősasszony jelző stb. Utána már csak konzisztens maradtam magamhoz + akik képbe voltak ők is átvették. XD
Jajj, ez de jól esett... még még mindig röhögök. :D -
R3nton #295401 Kemény, én azt hittem mindenki tudja, csak direkt szívattok :D -
Kisf4rk4s #295400 Pedig én is azt hittem hogy csaj, ezzel a lelkem törted ezer felé
-
Nem tudom szavakba önteni a megdöbbenésem. Azzal kezdeném hogy bek@phatja tövig az az elmebeteg aki bemesélte nekem és a környezetemben mindenkinek hogy R3nton egy csaj. Közel egy évig így tudtam.
R3nton NEM egy NŐ!
Gondolhatjátok a megdöbbenést mikor a TS-en egy férfi szólal meg azt állítva hogy Ő R3nton. Kicsit kiakadtam.
Na de fogjuk együtt tolni, és a gyilkos szándék sincs már meg egyik részről sem. Csak gondoltam jó ezt letisztázni mindenki előtt.