A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igen és én csak 3-4 napról beszéltem, de most kivételesen nem teljesen a WR-tel van a gondom hanem (persze lehetne jobb is:D), hogy nem tudok sebezni. 3-4 napja nincs normális átlag dmg-em T9-10-ben, nap végére max 1800. Túl sok a mellé és a nullás, pedig semmit nem csinálok másképpen, mint előtte. Nézd csak meg noobmeteren a most recent oszlopot, abban is legfőképpen az első 4 sort. Az elmond mindent. Az average dmg sor, pedig még árulkodóbb. Utolsó 1000 csata és utolsó 7 nap 2k felett, most recent 1800. Annyira még nem idegesít a dolog, mert hetek óta nagyon jól megy és az ebből született pozitív érzések még kitartanak:D De nekem a dmg számít a legtöbbet és most pont ettől vagyok megfosztva:)
Viper: Úgy látszik vkinél betört a vörös hadsereg:) Én normálisan szóltam hozzád. Csak arra próbáltam utalni, h miért az STA-1-et hasonlítod össze az FCM-mel? Az egyik tierkorlátos prém tank, a másik meg sima T8-as. A technikai tulajdonságok még esetleg rendben van, de a kredithozam meg a battletier közel sem.
U.I.: Lammaer: ez még nem is hiszti, csak egy szimpla kijelentés. Ezek szerint nem láttál még engem hisztizni:D