A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ok, rendben, sorry:D Kis fogalom tévesztés helyzete állt fent:)
Mondjuk sejtem mi lehet a ????? hátterében:D T30 pontatlanabb, mint volt ez számomra egyértelmű (értsd sokszor nem adja a játék, remélem pár nap múlva ez véget ér). Viszont szombaton vettem meg az E50M-t és a WT E-100-at. Ugye ezeknek elég fos a camoja és így nem lehet bokorból se nagyon osztani egy kis sebzést az elején. Össze kell még szokni ezzel a 2 T10-essel, remélem akkor jobb lesz a helyzet. Utóbbi időben szinte csak (jó camojú) TD-ket húztam (SU-101, WT PzIV, Borsig), aztán lehet túlságosan hozzászoktam a "láthatatlansághoz":) Mondjuk a T30-amat egy T95 max távról (445m) spotolja be El hallufon, szal erre nem vonatkozik a láthatatlanság:) A TD húzás következménye, hogy a közelharci képességeim úgy látszik kicsit megkoptak, szal vissza kell szokni.