418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #295598 Nem kell mindenre válaszolni copy pastevel :D
"Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani."
Nyílván azért nincs kedved frontvonalban játszani mert szétlőnek az artik :D Tehát a megoldás hogy artiba ülsz te is és szétkúrod mások tankos játékát. Már ha éppen nem elsőnek purcansz meg artiban. Bár akkor meg neked köszönhetően a saját csapatod szívja meg, mert MIATTAD van a másik oldalon is arty :D
Ne vedd a személyesnek, épp azt írjuk hogy a videó nagyon jó, és reménykedünk hogy minden artista minél gyakrabban úgy jár ahogy akkor és ott te is... -
FosTalicskaa #295597 Akkor áruld már el miért van az, hogy csak azokban a meccsekben megy a kemp ahol sok az arti? Sőt nyílt pályákon, egyáltalán ha van arti?
Én ezt már annyiszor leírtam. Az arti csak arra lő amit spotolnak neki. Szóval csak azok spotolódnak akik mennek előre. Ez egy campinovka, swamp, komarin + egyéb hidas pályákon azt jelenti, hogy az aktívabb playereket szedik ki először. A maradék 10+ percre meg maradnak azok akik látják, hogy one-shotolják őket a pálya másik végéből akkor minek is törjék magukat előre? Annyi olyan komarin + hasonló artis meccseket láttam, hogy felvette mindenki a pozíciókat. Aztán látták, hogy értelemetlen előremenni, mert terep fedezéket nem lehet használni az artik miatt, szóval chatpartiba fulladt az egész csata. Kis javulás az "állítólagos" arti nerf után jelentkezett. De most ugyanott tart az egész játék ahol korábban is... 15 perces döntetlenekért meg 1800+ os arti lövésekért már a klienst is kár elindítani.... -
Bartlebi #295596 Ahogy látom te vagy itt az egyetlen aki szereti az artyt. Szerintem nem lenne nagyobb campfiesta artyk nélkül mint most van. Az emberek bátrabban mozognának mert nem kell attól tartani hogy a pálya túlsó végéből valaki egyhitel 2000 hp-ról. -
Szpecnyaz #295595 Inkább nem írok semmit. -
stoppos #295594 Najahh. Amikor az arty nerf jött, akkor is azt mondta a wg, hogy azért kell, mert nem kempelnek eleget az emberek tier10-ben.
-
Az pont az artyk miatt van! -
Kantalusz #295592 Szerintem még írd le egy párszor de azt is duplikálva :D AMúgy meg kell az arty, egyrész mert én szeretem (lehet kövezni megfele) másrész tudod mi lenne ha nem lenne arty??? "World of CAMPS, bújkálj most! capmelj ingyen!" -
rico86 #295591 a fizetésnél a paypal előtti visa-s , kártyával akartam fizetni -
Bartlebi #295590 Nem írom le többször. Olvasd el mit írtam a többieknek. És igen én is boldogabb lennék ha nem lenne a játékban arty. -
Bartlebi #295589 Nem írom le többször. Olvasd el mit írtam a többieknek. És igen én is boldogabb lennék ha nem lenne a játékban arty. -
Bartlebi #295588 Neked is leírom. Azt elmondom megint csak hogy nem vagyok nagy artys. Nem szeretem az artyt. Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani. És közben legalább megtanulom hol lehet elbújni az artyk elől. Ellenben a második videóban nem csak az artyisok ekkora
baromarcok. És megoldottuk az idióta megbűnhődött szal nem kell beküldenem a büntetésért.
Múltkor meg T95-el araszolgatok előre Himmelsdorfon a vár alatti utcában átgurulok rajta úgy hogy mindenki aki ott van átüt és a végén már csak egy E75 volt ott aki aktiválta az asgard pajzsot és az istenért nem tudtam átütni. Ekkor a háta mögé ment egy IS4 és megzavarta azzal hogy kilőtte a pajzsgenerátort az E75-ből. Erre én odamegyek és kinyomom. Fordulok meg hogy végre kinyomtam az E75-t mire hátbalő az IS4. Nem tetszett neki hogy kinyomtam azt az E75-öt ami már kb 10 lövés óta szopat. Erre be is kékült a baromarc és én is viszonoztam neki a szívességet. Seggből szájba kapott egyett.
-
Azt jelenti, hogy a választott fizetési mód most átmenetileg nem üzemel. Nyilván vagy választasz másikat, vagy vársz, míg üzemelni fog. Hogyan szerettél volna fizetni? -
Angelus1991ster #295586 Miért játszanak ezzel a játékkal olyanok akik azt hiszik , hogy a löwének nekimenve 300 hp-ról lesebzik. ahelyett hogy az éppen töltő egylövéses stuer emilt lőtte volna ki. AKASZTÓFÁRA AZ ÖSSZESEST!!!!!!!!
csata 1/3-a 8:4-re vezetünk confrontációban, ja és hasznavehetetlen 8-asaink mellett 2szer többet sebeztem KV-2-vel mint a többi nyolcas.
Nem értik a játékot ? Akkor battlefieldezzenek, és ne rontsák itt a levegőt. -
rico86 #295585 Akkor kivételes egyetértek veled Szpecnyaz én nem farmolni vennék e-25 öt mert ahogy láttam és hallotam egy élmény vele játszani és persze a jagpze100 ba és waffentrager e-100-ba is húznám vele a legénységet ha engedné megvenni. -
Bartlebi #295584 Azt elmondom megint csak hogy nem vagyok nagy artys. Nem szeretem az artyt. Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani. És közben legalább megtanulom hol lehet elbújni az artyk elől. Különben az elsőnél mi is röhögtünk mert épp előtte mondtam Zodnak hogy vajon felérünk e, erre ő azt mondta hogy inkább vesz egy ötös lottót mert ott nagyobb az esély.
-
Bartlebi #295583 Azt elmondom megint csak hogy nem vagyok nagy artys. Nem szeretem az artyt. Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani. És közben legalább megtanulom hol lehet elbújni az artyk elől. -
Szpecnyaz #295582 Pedig ha valami pont nem pénzkidobás az az E25 :D. -
rico86 #295581 Igen persze pont a wg ilyen kedves,segítséget vártam de úgy tűnik hiába
-
ne költs pénzt egy ingyen is játszható játékra 
felesleges pénzkidobás -
FosTalicskaa #295579 Finoman jelzi az oldal, hogy ne költs ilyen értelmetlen pocsék dolgokra mint a wot. Ez elég rendes gesztus tőlük, hogy vigyáznak a pénzedre... -
rico86 #295578 Srácok valami van a woteu-al mert se gift shopból se seohgy nem tudok se aranyat venni se az e-25-öt nem tudom megvenni..........ez már elég bosszantó mert tegnap is próbáltam és ezt dobta ki:
We were unable to process your payment at this time.
Please try using another payment method or you can contact customer support at
[email protected]
irjak nekik tud valaki segíteni? -
Kantalusz #295577 Mindig is úgy mozgott, ez a lényege, hogy nem a "folyamatosnak sminkelt" célkeresztedet látod, aminek köze nincs a valósághoz, hanem azt ahova a skulód menni fog ha elengedsz egyet
Ui.: teljesen megbízhatatlan tegnap megvártam amíg fullra összeszűkül a szerveri és majd kilőttem a pályáról... -
lammaer #295576 Ilyen köre legyen minden artisnak mindenkoron.
Ámen! -
FosTalicskaa #295575 A másik arti még ahhoz is hülye volt, hogy belefulladjon a vízbe.
Jó volt ez a két videó tetszett. Halál az összesre! -
Ha még magát is megúsztatta volna nem 3 hónap bannt, hanem 3 hónap prémiumot adnék neki és ez lenne a követő példa az artystáknak, nem is értem miért nincs ilyen oktató videó.
-
haflac #295573 Mióta a T-62A-ba heat van prém lőszernek,azóta nem lövök ezen fajta lövedékkel. -
haflac #295572 KPCT egészen pontosan,nem apcr rosszat írtam.Úgy voltam vele "letrekkelem" és amíg szerel a többiek elintézik,hát nem így történt.:) -
besti #295571 Neke, HEAT rémlik prém ammonak, az meg nem szeresse a láncot. -
haflac #295570 250-es apcr-el pattantam a 13-75-ről.Most vagy nincs a t34-1-nek ekkora átütése vagy valami kurva nagy gonoszság van.Oldalról lőttel az első görgőjét, ráadásul volt max 30m a távolság.Ping is oké volt. -
-
Simulacrum #295568 Két ilyen jó videót de rég láttam már!
Az elsőben jól megismerhetik az artisták milyen az, mikor valakit kicsapnak 60 km órás sebesség mellett full életről. Nos mi ugyanezt érezzük, mint ti a videón látható szituációban.
A másodikban pedig az látható, hogy milyen típusú emberek is játszanak artyval. (Viccet félretéve ezért simán járna neki a 3 hónapos ban szerintem, ha beküldenéd a supportnak a videót.) -
Azon a pályán minden lassabb tank így jár, ha jó spotter van. Én szinte bármilyen heavy-vel indulok neki, mindig kapok egy találatot, ha van 13 90, vagy más hasonló kategóriás. ST-I-vel inkább kempelek középen 20-30 mp-t, és utána indulok neki, amikor már gyaníthatóan nincs a helyén a spotter. -
Oh, szegény bokor-huszár, bocs, de nem tudlak sajnálni.
-
csagataj #295565 Gratulálok! Én mostanában ellustultam. ebben a tempóban még kell két hónap, hogy nekem is ennyi tízesem legyen, persze mínusz VK7201. -
És megint megvan A medál :D
Researched:STB-1 researched.Undistributed experience spent: 254670 Free Experience spent: 330
Service Record: Technical Engineer: Japan
Service Record: Senior Technical Engineer
Purchased: 'STB-1' successfully purchased. Spent : 6 100 000
-
FosTalicskaa #295563 Oh, szegény artisták.... mindjárt elsírom magam.
Az egészben azt sajnálom, hogy nem minden körben ez történik velük... -
Én mindkettőt egyformán szeretem. Bár a VK-t egy kicsit mintha jobban kedvelné az MM. -
Ja most hogy a torziós rugó segítségével fel tudtam pakolni a nagy ágyút már mentem vele elég szép köröket. Lehet hogy jobban fogom szeretni mint a Tiger II-t. -
Az első videón eléggé pechesek voltatok. :) A másikon meg úgy látszik rossz helyen voltál rossz időben. :D -
De fullosan nagyon jó lesz!Beforgatva, hihetetlen dolgokat tud pattintani, pontos a lövege, és elég jó a jármű mozgékonysága! Én már hosszú ideje fun tanknak tartom!