A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bartlebi #295588 Neked is leírom. Azt elmondom megint csak hogy nem vagyok nagy artys. Nem szeretem az artyt. Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani. És közben legalább megtanulom hol lehet elbújni az artyk elől. Ellenben a második videóban nem csak az artyisok ekkora
baromarcok. És megoldottuk az idióta megbűnhődött szal nem kell beküldenem a büntetésért.
Múltkor meg T95-el araszolgatok előre Himmelsdorfon a vár alatti utcában átgurulok rajta úgy hogy mindenki aki ott van átüt és a végén már csak egy E75 volt ott aki aktiválta az asgard pajzsot és az istenért nem tudtam átütni. Ekkor a háta mögé ment egy IS4 és megzavarta azzal hogy kilőtte a pajzsgenerátort az E75-ből. Erre én odamegyek és kinyomom. Fordulok meg hogy végre kinyomtam az E75-t mire hátbalő az IS4. Nem tetszett neki hogy kinyomtam azt az E75-öt ami már kb 10 lövés óta szopat. Erre be is kékült a baromarc és én is viszonoztam neki a szívességet. Seggből szájba kapott egyett.