A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #295597 Akkor áruld már el miért van az, hogy csak azokban a meccsekben megy a kemp ahol sok az arti? Sőt nyílt pályákon, egyáltalán ha van arti?
Én ezt már annyiszor leírtam. Az arti csak arra lő amit spotolnak neki. Szóval csak azok spotolódnak akik mennek előre. Ez egy campinovka, swamp, komarin + egyéb hidas pályákon azt jelenti, hogy az aktívabb playereket szedik ki először. A maradék 10+ percre meg maradnak azok akik látják, hogy one-shotolják őket a pálya másik végéből akkor minek is törjék magukat előre? Annyi olyan komarin + hasonló artis meccseket láttam, hogy felvette mindenki a pozíciókat. Aztán látták, hogy értelemetlen előremenni, mert terep fedezéket nem lehet használni az artik miatt, szóval chatpartiba fulladt az egész csata. Kis javulás az "állítólagos" arti nerf után jelentkezett. De most ugyanott tart az egész játék ahol korábban is... 15 perces döntetlenekért meg 1800+ os arti lövésekért már a klienst is kár elindítani....